Starity

dorii98 profilja

dorii98 white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. július 31.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1998. február 27.
  • Lakhely
  • Szlovákia
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • barátokkal lenni,szabad lenni :):) hülyülni :D elutazni jó messzire innen és zenét hallgatni is szeretek ja meg napozni .. :D (öhm olyan Summertime hangulatom van, bocs ^^ )
  • Zenei stílusom
  • mindenevő vagyok :D:D:D :*
  • Imádom
  • sok mindent :DD Szeretem Jencit ♥ ( hamster ),családomat,barátaimat.Ha süt a nap,a nyarat és ha nem kell korán kelni és suliba menni :)
  • Utálom
  • soroljam?! :) .... mellesleg irtózom a pókoktól a kis mászkáló bogaraktól,hangyáktól xdd tűtől,vérvételtől,injekciótól :DD tovább nem sorolom,nincs kedvem egész nap itt ülni :) Utálom,ha a szemembe jópofiznak a hátam mögött meg lemondanak és kibeszélnek!
  • Weblapom
  • - nem publikus -

Úgy bánj másokkal,ahogy szeretnéd hogy veled bánjanak! <3 :) :*

dorii98
Utoljára aktív: 2014.05.05. 19:07Státusz módosítva: 2013.07.23. 13:01

Mi újság nála?

2013.09.22. 17:05dorii98 és KataRácz mostantól barátok

2013.06.07. 19:07dorii98 új kedvence Szabó Zsófi

2013.05.15. 15:03dorii98 új kedvence Kaya Scodelario

2013.05.15. 15:03dorii98 új kedvence Luke Pasqualino

2013.05.04. 12:12dorii98 új kedvence Shakin' Stevens

Bemutatkozás


SZIA! Örülök,hogy az adatlapomra tévedtél :) Először is utálok ilyen bemutatkozó szöveget írni. Az emberek többsége el sem  olvassa,ha valaki mégis az 5 perc múlva elfelejti :D Na,de erőt veszek magamon és írok pár dolgot magamról.Ha szimpatikusnak találsz és szeretnél megismerni jelölj barátnak ! :)

       

ZENE:
Zenei stílusom egyedi és változó :) Vagyis egyszóval "mindenevő"vagyok.Zene véleményem szerint nagyon fontos része az életünknek,hisz,ha az ember belegondol már ősidők óta zenélünk és énekelünk.Fontos kulcs az életünkhöz,amit talán sokan észre sem vesznek.Mindenki hallgat zenét,ha rossz kedve van,ha jó kedve van.Mindig találsz magadnak olyan zenét,ami tetszik és olyat,amit úgy érzel,mintha rólad írtak volna :) Sokan azt mondják,hogy általában a gyermek olyan zenéket fog szeretni,amilyet kiskorában a szülei hallgattak velük.Hát ez az állítás nem tudom mennyire lehet igaz,de nálam nem igaz.Kiskoromban sok angol,de főleg magyar zenéket hallgattak anyuék EDDÁt ,Ákost,Bon-Bont,de én igazából nem szeretem a magyar zenéket.Lehet akár Edda akár valami mai magyar előadó nem szeretem.Bár zenei ízlésem inkább apuéhoz hasonlít.(60-as évek angol zenéi)Nagyon jó érzés mikor a zenéről beszélgetünk és akad olyan szám,előadó akiről sokáig eltudunk beszélgetni és leírhatatlan érzés,amikor aput látom mennyire örül neki,hogy hasonló a zenei ízlésünk :)

 

Sokan csak olyan zenéket hallgatnak ,amik ma aktuálisak.Na és attól kapok idegbajt mikor valaki azt mondja egy 1 évvel ezelőtt megjelenő zenére "Jesszus te mit hallgatsz.ez már lejárt szám,nem menő ..hallgasd inkább ezt és ezt .. " ... hát öhm.. inkább nem kommentálom,hogy mi futott végig az agyamon -.- 

   

:D Nálam egy kicsit (NAGYON!)másképp van.A 60-as évektől kezdődően a mai napig szinte minden évből van rengeteg dal,ami örök kedvenc és imádom ♥ :)

60-AS ÉVEK,70-ES ÉVEK :A hatvanas-hetvenes évekből különsebben nincs olyan énekes,együttes,akiknek fanatikus rajongója lennék.Inkább pár számot említenék meg a sok közül.

Bobby Vinton - Blue Velvet

Ray  Charles - Hit The Road Jack

The Shirelles -Mama said,  Will you still love me tomorrow

Lesley Gore - It's My Party

Carole King - So Far Away &Will you love me tomorrow ...

És nagy kedvencem,amit egyszerűen imádok.Bármilyen kedvem van ez a zene mindig felvidít,mindig mosolyt csal az arcomra:)

"The Drifters - Save the last dance for me" 

 


80-AS ÉVEK: A nyolcvanas évekből kedvenc énekesnőm Bonnie Tyler.Kedvenc számom tőle a "Total Eclipse Of The Heart". Hangszalagműtéten esett át 25 éves korában így ennek köszönhető ez a rekedtes hang,ami világhírűvé tette őt.

Továbbá leírok pár számot és előadót ,akik eszembe jutnak még :)  :

Rod Stewart,

Bon Jovi

Cyndi Lauper

Cutting Crew -  Died in your arms tonight

Kenny Logins - Footloose

Cher - Shoop shoop song

Jefferson Starship - Nothing's gonna stop us now

Stevie B - Because i love you (bár,ha jól tudom ez 90-es évek) , 

 



MICHAEL JACKSON :  Már a halála előtt is szerettem,de hogy őszinte legyek a halála után váltam rajongóvá.Akkor néztem utánna jobban,hogy valójában ki is ő.Hihetetlen mekkora tehetség volt,mekkora példakép.Elég szomorú,hogy mai világban ha megkérdezik valakitől,pl. egy tizenévestől,hogy ki a te példaképed  sajnos a válasz az lesz,hogy : Justin Bieber,Selena Gomez,Miley Cyrus.Hát nem értem mit szeretnek rajtuk.Talán a zűrös életmódjukat vagy azt,hogy a videoklipben mást sem lát az ember csak azt,hogy mekkora ribanc,vagy Justint,aki megtanítsa az embereket arra,hogy beszlój mindenkinek és az erkélyről emberekre köpködj?!  -.-" Bele se merek gondolni mi lesz 10 év múlva :D 

R.I.P. Michael :

 

 

2000-ES ÉVEK : 

Amy Winehouse : A legtöbb ember lemondja tehetségét az életmódja végett.Én halála után szerettem meg őt ugyanúgy,mint Michael Jacksont is.Hihetetlen,hogy ekkora tehetség,ilyen fantasztikus hang és így érjen véget.Más csapkod otthon,őrjöng ő dalban írta le,minden csalódását és minden boldogságát.Valaki felválalja ,valaki nem.

 

Lana Del Rey : Nagyon érdekes mezzoszoprán hangja van.Láttam,hogy mostanában sokan nem kedvelik őt.Nem tudom maga a személyisége miatt vagy a hangja miatt.A hangja nagyon különleges.olyan szomorúság tükröződik elém,ha vidám,ha szomorú számot énekel.Mindig.Mintha nem lenne benne semmi élet,mikor énekel csupán a dalszöveg,a dal mondanivalójában van az élet,a hangjában nincs.Ezért is szeretem,mert más mint a többi előadó. :)  

 

 

 

FILMEK,SOROZATOK : Legtöbbet vígjátékokat nézek vagy thrillert.A horror filmeket pedig egyenest utálom.Kedvenc színészem ADAM SANDLER.Rengeteg filmet láttam már tőle.Különösebben kedvenc filmeim nincsenek.
- MONK: Imádom,ha tehetem mindennap megnézem.Hihetetlen egy karaktert alakít.Megmutassa az emberekkel,hogy egy olyan betegsége van ami életét teljesen átalakítja.De a betegségnek lehet jó oldala is hiszen nagyszerű nyomozó és minden ügyet megoldott.
- ÉJJEL_NAPPAL BUDAPEST :
Elejétől nézem.Akiket az elején utáltam,azokat most szeretek.Akiket szerettem az elején,azokat most utálom.

 

Hát nagyjából ez lennék én.Remélem lesz,aki elolvassa és értékeli is mivel nagyon sokat dolgoztam vele.Ha szimpatikus vagy jelölj barátnak,ha tetszik a profilom szavaz rá.Általában visszamegy :)

BYE! :D

Kedvenc sztárok

1 Amy Winehouse
2 Michael Jackson
3 Bonnie Tyler
4 Lana Del Rey
5 Rihanna
6 Adele
7 Chris Brown
8 Flo Rida
9 Tony Shalhoub
10 Adam Sandler
11 Tina Turner
12 Whitney Houston
13 Rod Stewart
14 Tony Bennett
15 Gérard Depardieu
16 Szabó Zsófi
17 Luke Pasqualino
18 Kaya Scodelario
19 Shakin' Stevens
további kedvencek

Barátok

flora1998
flora1998

visszatérő vendég

bazsi888
bazsi888

visszatérő vendég

Fjucita
Fjucita

visszatérő vendég

Sanoma
Sanoma

Oh, wow, lovely ▼

Üzenőfal

Noémi16 Szia! Szavaztam rád. Tetszik, hogy nem a mai sztárokért vagy oda, és ezt fel is vállalod. A profilod nagyon jól sikerült. Örülök, hogy egyre több embert találok itt, aki szereti Mike-ot :)

2013.09.30. 21:09

KicsiPupu98 Szia! Szavaztam :) Rettenetesen tetszik az oldalad :3 A profilod, az avatarod, a háttered... <3

2013.08.09. 10:10

kismano2 Sziaa.:) Már azért is kerültem a profilodra, mert megláttam a neved.:D Engem is Dórinak hívnak és én is '98-ban születtem.Bár az ízlésünk kicsit eltérő, de vannak közös kedvenceink.:) Ment a szavazat. :3

2013.08.08. 23:11

Szia szavaztam:)

2013.05.01. 16:04

Koszonom szépen a szavazatod :) Michaelrol az a popcornos gif az egyik kedvencem :D Én is szavaztam.

2013.04.29. 15:03