Starity

Noémi16 profilja

Noémi16 yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2012. július 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ~ Moonwalker ~
  • Születési idő
  • július 03.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Kedvenc időtöltéseim
  • tánc
  • Weblapom
  • - nem publikus -

Dj Láma<3

Noémi16
Utoljára aktív: 2020.12.14. 16:04Státusz módosítva: 2017.01.28. 20:08

Bemutatkozás

 

  

     Sosem ment a profil szerkesztés, de azért ismét megpróbálkozom vele. Nincs kedvem pontokba rendezni mindent, úgyhogy most ide besűrítem az összes dolgot. Írhatnám, hogy élem az unalmasabbnál unalmasabb életem, de nem lenne igaz. Persze, sokszor unatkozom, de ki nem? Attól még élvezem az életem és viszonylag jó dolgom van. Szóval, én is egy átlagos lány vagyok és várom, hogy megtörténjen velem a nagy csoda. Mindig is szerettem álmodozni, képzelődni, történeteket kreálni. Szeretek a barátaimmal hülyéskedni, bolondulni. Az osztályom sem könnyű eset, mindennap történik valami, amire feltétlenül emlékezni kell. A családtagjaimmal is lehet hülyülni, kiemelném az öcsémet és az unokatestvéremet. Annyi baromságot kitaláltunk már hárman, hogy lehetetlen lenne mindet összegyűjteni. Már egész kis korunktól kezdeve találtunk ki nagy bolondságokat. Nem kezdem el mesélni, mert annyi van, hogy ha leínám, senki sem olvasná végig. A szabadidőmben általaában táncolok, a tv előtt ülök, gépezek vagy zenét hallgatok. Igen. Már nagyon pici korom óta járok táncolni. Ez olyan jazz balett, klasszikus balett és művészitorna keverék. Mindegy, a lényeg, hogy imádom. Minden évben megyünk versenyekre meg fellépésekre, amiknek imádom a hangulatát.  A tv-ben nem szoktam túl sok mindent nézni, mivel sok értelmes dolog nem megy benne. Régen néztem a Disney.t is, de elegem lett a sok beszúrt röhögésből minden egyes mondat után. Ma már ha kapcsolgatom a tv-t és a meglátok valami Disney-s sorozatot, úgy érzem leszívja az agyamat. Ha a gép előtt ülök, akkor vagy strarity-n lógok vagy tumblr-özök. Ritka, hogy mást csinálnék. Aztán van még a zene. A zene egyszerűen csak megnyugtat. Persze itt most nem arra a tuc-tuc, meg eféle tucat zenékre gondolok. Az igényes zenére, amit manapság nem gyártanak, legalábbis kevesen. Ma már alig vannak igazi előadók. Manapság a pop zene Bíbörből, Szelenából és Vándíből áll. Engem viszont nem fogtak meg. Gondolom már érdekel, hogy akkor én kiért rajongok (de ha nem akkor is elmondom). Vagyis majd lejjebb.

Most már tényleg jöjjön a nagy kedvencem. Nagy büszkeséggel jelentem ki, hogy ez Michael Jackson. Igen jól látod. Ha eddig szipmpatikus voltam, most biztos beikszeled a profilom. Nem baj. Én akkor is Moonwalker maradok. Most pedig jöjjön a róla írt véleményem:

"Rengeteg véleményt írtam már róla, de egy idő után nem voltak szimpik és nem tükrözték azt amit Mike iránt érzek. Igazából már 7-8 éves korom óta szeretem és hallgatom a zenéjét. Igaz akkor még csak odáig jutottam, hogy Thriller és Billie Jean. Az évek során viszont az iránta érzett szeretetem egyre csak nőtt és már sokkal jobban ismerem, tisztelem. Ismerem, mert tudom mennyire imádta a gyerekeket, hogy mindig csak segíteni akart a világon, tudom azt is, hogy mennyire jófej, vicces és gyermeklélek volt. Igen a szíve mélyén mindeig gyerek maradt. A most elsoroltak miatt tisztelem is. Ma már úgy gondolkozom, ahogy Ő és úgy látom a világot, ahogy Ő. Ez az ember teljesen lenyűgözött.
A másik. A zene. Maga a zsenialitás. Egyszerűen hihetetlen amit Mike művelt, nem csoda, hogy ráragadt a Pop Királya név. Nem tudom, hogy lehetett ilyen csodálatos dalszövegeket írni és azt ilyen profin megzenésíteni. Ráadásul a mozgása. Na az egyedi és utánozhatatlan. Rengetegen próbálkoznak Őt utánozni, de senkinek sem megy. Nem csoda. Sokan összehasonlítják a mai sztárokkal. Egyszerűen nem értem azokat, akik nem veszik észre a különbséget. Mike igazi zenét játszott, amire a mai pop ipar nagy része nem lenne képes.
Egy stílusikon, egy mérföldkő, egy legenda. Nála nem volt, nincs, és nem is lesz jobb ember. Minden tiszteletem az övé.
Ez lett volna a pédaképem, Michael Jackson."
Persze még tudnék áradozni, de szerintem ennyi bőven elég volt számodra.

    

Vannak barátaim az oldalon, de most csak egyet emelnék ki: Earth Song; imádlak, Göndörkével együtt ♥

 



Ez lettem volna én. Ha szavazol, kérlek írj az üzenőfalamra és ha tetszik a profilod, visszamegy. Ha pedig barátnak jelölsz legalább egy üzenetet írj, hogy miért.

Véső búcsú.
Na pusz'

"Ha úgy érkezel a világra, hogy tudod, hogy szeretnek és így is távozol, mindennel meg tudsz bírkózni, ami a kettő között történik"       
                                                                                                ~
Michael Jackson~

                              

                                                                                                                2014.01.07.