Justin Bieber új hangzásvilággal tért vissza
2012. március 27. 13:34
|
|
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline
|
Nem rossz a hangzása, de nekem egyedül csak az énekessel vannak problémáim. Egyáltalán nem bírom a hangját és magát Justint se. Lehet ezért szidni!
Ettől függetlenül nem ítélem el a rajongóit, hiszen ők döntik el, mit hallgatnak...
2012. március 27. 13:54
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Nekem nagyon tetszik és pont erre a boritora szavaztam
2012. március 27. 14:04
Tényleg egy kicsit Timberlake-es, de amúgy nem rossz - sosem hittem, hogy ilyet fogok mondani...
2012. március 27. 14:29
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Végre van valami hangfélesége a mutálás után. Így azért már komolyabbnak tűnik. Hű, sosem hittem, hogy ilyet mondok, de nem lett rossz.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. március 27. 14:33
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
bármit csinálsz az asz.r lesz, a zenei alap másolt, és túl egyhangú, a szöveg és az "éneklés" meg nem illik hozzá szóval, gagyi lett..
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. március 27. 14:45
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nem tudom.nem igazán tetszik a hangja és nem túl változatos..olyan..mint előttem is írták:egyhangú
2012. március 27. 14:45
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2012.03.27. 14:04)
Boyfriend?
Tudtam h lány. Amúgy szörnyű egy dal.
talán elkéne olvasni/meg kéne hallgatni a dal többi részét is mert így csak magadból csinálsz hülyét. akkor avril lavigne a girlfriend című száma szerint leszbikus?
nem vagyok JB rajongó, nem is értem miért utálják ennyire, bár a zenéje tucatzene, de a hangja nagyon jó. most menő az aki utálja dzsásztin bíbört tehát egyértelműen a kommentek nagy része arról fog szólni hogy milyen sz@r, és nyilván még meg sem hallgatjátok csak dislikeoljátok, és akkor még ti mondjátok hogy ez nem az igazi zene. a zene tényleg nem a legjobb, viszont el kell ismerni hogy tud énekelni. az meg hogy meleg, meg kislány... az már magába értelmetlen, mert Selena Gomez a barátnője. szánalmas milyen gyerekesen tudtok viselkedni
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.