Starity

Paul McCartney figyelmeztetette a One Direction-rajongókat

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 01. 11:12 #61
- törölt felhasználó -    
sosem értettem, mit esznek a tizenévesek ezeken a szintén tizenéves "szépfiúkon". meghallgattam pár dalukat, hogy azért képbe legyek, gondoltam, hátha még meg is tetszik, de iszonyat nagy csalódés volt. EGYÁLTALÁN nincs egyiknem se különleges hangja, némelyiknek meg egyenesen ROSSZ. hogy lehetnek ezek tinibálványok? szerintem katasztrofálisak.
a beatleshöz való hasonlítgatás pedig nevetséges!!
1 felhasználónak tetszik: VampireBella
2012. április 01. 11:24 #62
Lizu
Lizu
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 461
Csatolások: 0
Azonosító: 141427
én nem szoktam őket a Beatleshez hasonlítani...és remélem nem fognak eltűnni.. smileeee.gif
2012. április 01. 11:25 #63
szendreigabriella
szendreigabriella
♥This Is Us♥
Hozzászólás: 702
Csatolások: 374
Azonosító: 135791
hát nem tudom mi lesz velük..nem látok bele a jövőbe..de az tény h a Beatles-hez még fejlődniük kell..de lehet h nem is akarnak hozzájuk hasonlítani..olyan hülyeség sztem minek kell hasonlítgatni?két külön banda és külön emberek..ennyi..
2012. április 01. 11:27 #64
- törölt felhasználó -    
jaj...ekkora kifogástxDD
2012. április 01. 11:27 #65
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
Fölösleges összahasonlítani őket. Két zenekar amúgy sem ugyanolyan, ráadásul már teljesen megváltozott egy csomó minden a világban, mióta a Beatles csillaga bealkonyult. Nem tudhatjuk, hogy az One Directionnak milyen lesz a sorsa (én őszintén remélem, hogy nem olyan, mint a Beatles-é).
Felnőni hozzájuk? Persze, én megértem, hogy sok Beatles-imádó felhördül, amikor valaki azt mondja, hogy az 1D-s srácok már híresebbek, de ez egy tény. És nem feltétlen azért, mert jobbak vagy tehetségesebbek lennének. Az One Directionnak nem kell felnőnie a Beatleshez, mert bizonyos értelemben már "magasabban vannak", de van olyan érték, amiben sosem lesznek elég magasan a Beatles-hez képest. Ez olyan, mintha egy almát és egy banánt akarnék összehasonlítani, amiben mindössze annyi a közös, hogy mind a kettő gyümölcs, mint ahogy a Beatles és az One Direction is fiúzenekar. Szóval ne hasonlítgassuk össze őket, mert az úgyis csak értelmetlen vitákat szülne.
2012. április 01. 11:33 #66
KlaNik
KlaNik
visszatérő vendég

Státusz1D szív , 1D lélek , Directioner vagyok míg élek :DD ♥♥♥
Hozzászólás: 142
Csatolások: 1
Azonosító: 135503
Szerintem nem fognak eltűnni biggrin.gif Legalább is nagyon remélem tongue.gif biggrin.gif
2012. április 01. 11:36 #67
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cynthia @ 2012.04.01. 09:58)
Szerintem meg inkább arra akart utalni hogy ezek meg a Beatles két, egymástól fényévekre álló kategória. Ha a One Direction beleszakad, akkor sem lesznek olyanok mint a Beatles. Miért? Mert ők tudtak ZENÉT csinálni, olyat, ami a mai napig megállja a helyét. A kisfiúkat meg pár év múlva mindenki elfelejti pardon.gif

Ámen!!Teljesen egyetértek!! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

(bár azért megjegyzem, hogy a p*fám leszakadt, mikor ezt a h*lyeséget olvastam, hogy a Beatleshez merték hasonlítani őket ohmy.gif blink.gif szánalmas... blink.gif
...tehetséggtelen fiúbandákat hasonlítani egy legendás bandához...XD... ez a bandaláz sem fog sokáig tartani, leköszön, mint a többi mai felkapott tini bálvány... úgyhogy erről ennyit.. )

(jah.. és utálkozók kíméljenek.. pardon.gif)
2012. április 01. 11:37 #68
ildiko123
ildiko123
visszatérő vendég

Státusz♥Niall Horen♥Łove ♥:)
Hozzászólás: 109
Csatolások: 155
Azonosító: 155424
Szerintem nem fognak eltunni mert nem sokan hasonlitsak oket a beatleshez!! Es aki nem szereti a ONE DIRECTIONt az meg azu o gondja hisz nem szeretheti oket mindenki mert azert mindenkinek meg a van a sajat zenei stilusa!!!!
2012. április 01. 11:39 #69
Ketherina
Ketherina

Státusz"Because the man wasn't good he was great..."
Hozzászólás: 501
Csatolások: 13
Azonosító: 162756
A Beatles egy olyan tehetséges fiúbanda, amit soha nem feledünk el, Paul McCartney nem akart roszat ezzel a nyilatkozatával. Ismerjük el, a One Direction-ra már nem fognak emlékezni 50 év mulva pardon.gif Felesleges már csak a Beatles 'uódjának' is nevezni, sosem érhet a nyomába. Ezt nem rosszindulatból mondom, de mind tudjuk!
2 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, VampireBella
2012. április 01. 11:40 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (moonprincess94 @ 2012.04.01. 11:27)
Nem tudhatjuk, hogy az One Directionnak milyen lesz a sorsa (én őszintén remélem, hogy nem olyan, mint a Beatles-é).

Igen, szerintem is tökrossz, hogy a The Beatles már 42 éve feloszlott, és még mindig ők az etalon, mindenki az ő számaikat dolgozza fel, és minden magára valamit is adó zenész őket tekinti példaképének.
Idézet
Persze, én megértem, hogy sok Beatles-imádó felhördül, amikor valaki azt mondja, hogy az 1D-s srácok már híresebbek, de ez egy tény. És nem feltétlen azért, mert jobbak vagy tehetségesebbek lennének. Az One Directionnak nem kell felnőnie a Beatleshez, mert bizonyos értelemben már "magasabban vannak".

mit szedsz? adjál már belőle nekem is! biggrin.gif szerinted az 1D híresebb, mint a The Beatles? _nevet.gif
Idézet
amiben mindössze annyi a közös, hogy mind a kettő gyümölcs, mint ahogy a Beatles és az One Direction is fiúzenekar.

a zenekar tágabb értelemben hangszerekből álló zenei együttes, szűkebb értelemben hangszeres együttes. a The Beatles zenekar volt, az 1D meg énekcsoport.

nem akartam így kirohanni ellened, vagy bárki ellen, de azért ne vessétek már el a súlykot a nagy rajongásban.
5 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Grace Benning, VampireBella, An_d_a, rockgirlfriend
2012. április 01. 11:47 #71
- törölt felhasználó -    
Ez az összehasonlítás eléggé alaptalan..
2012. április 01. 11:47 #72
Striped Louis
Striped Louis
visszatérő vendég

StátuszLouis...What you do to me? ♥♥
Hozzászólás: 104
Azonosító: 171415
A Beatles egy legenda... Ők (még) nem azok. Lehet, hogy nem is lesznek azok. De nem hiszem, hogy el fognak tűnni a süllyesztőben egy éven belül, mivel van tehetségük. Ha néhány sok felkapott tinisztár (had ne irjak neveket...) világhírnévnek örvendhet, akkor ők is! Soha nem hasonlítottam őket a Beatleshez, mert két külön banda, mondhatni (még!)ég és föld. És ezt szerintem ők is jól tudják. Rettentően örülök neki, hogy ők egyenlőre nem akarnak a hollywoodi csillogásban lenni, Anglia remek hely. És ha egyszer mégis csak kimennek, tudom, hogy nem fognak elszállni. Nem drogoznak, nem isszák magukat részegre minden hétvégén, kedves, vicces, helyes fiúk,teljesen emberiek, ahogy a rajongóikkal bánnak, elképesztő... én mégsem csak ezért szeretem őket, hanem a hangi adottságaik miatt. Kétlem, hogy hamar eltűnnének, hisz ők már most történelmet írtak...!AKi azt írja, hogy csak azért szeretik őket sokan, mert helyesek, nem jól látja a dolgokat, de azért azt is figyelembe kell venni, hogy sztáralkat is kell annak, aki "világsztár" akar lenni... Hajrá OneDirection!♥xx
2012. április 01. 11:52 #73
PTR.95
PTR.95
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=dhiHdON5FdM egyszerűen elképesztő!!! : O
Hozzászólás: 303
Azonosító: 141926
semmi értelme ennek az összehasonlításnak, már nem azért. annyi a hasonlóság, hogy mind2 brit. és a mondat le van zárva. nem tudom, ki az a hülye, aki hasonlítgatja őket, de nagy baromság. szerintem ők is lesznek még sokkal sikeresebbek, és egy kis féltékenységet is érzek az öreg szavaiban...
2012. április 01. 11:52 #74
Striped Louis
Striped Louis
visszatérő vendég

ja, és hogyha esetleg mégis eltűnnének, amit nagyon nagyon nem szeretnék, én akkor is szeretni fogom őket. Ha eltűnnek, akkor öt nagyon tehetséges fiú fog elveszni... De nem gondolok bele ebbe már, mert tudom, hogy nagyon hosszú és szép jövő vár még rájuk.smileeee.gif xx
2012. április 01. 11:53 #75
Striped Louis
Striped Louis
visszatérő vendég

PTR.95 "és egy kis féltékenységet is érzek az öreg szavaiban..."
én is biggrin.gif :|
2012. április 01. 11:54 #76
petra1213
petra1213
új tag

StátuszSziasztookk!
Hozzászólás: 24
Azonosító: 165794
Féltékenység....
2012. április 01. 11:57 #77
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
szerintem teljesen mindegy,h a One Direction vagy akármilyen banda/énekes milyen népszerű,Beatles csak egy van/volt.
van,aki ezen a téren selenát szólja le,van aki justint,van aki ezzel a fiúbandával nincs kibékülve.van olyan,aki az egyiket szidja,hogy milyen tehetségtelen,miközben a másikat meg imádja.én személy szerint a sokak által tehetségtelennek titulált mai énekesek/énekesnők közül egyedül justin bieber-t szeretem,a többi ilyen kategóriába soroltakkal meg nemnagyon foglalkozom.ez annyiban kapcsolódik a cikkhez és ehhez a bandához,hogy mindig voltak,vannak és lesznek is olyan előadók a médiában,akik hiába örvendenek nagy népszerűségnek és nagy rajongótábornak,ha tehetségesek ha nem,teljes mértékben soha nem lesznek annyira elismertek,mint mondjuk a Beatles.ők tényleg nagyon jók és tehetségesek voltak együtt,nem véletlen,h még most is fel vannak emlegetve.
én nem látok a jövőbe,nem tudom mi lesz 10 év múlva.aki mondjuk 1D-fan,annak hiába mondják majd róluk,h ők "eltűntek",ő biztosan emlékezni fog rájuk,ha nagy rajongója volt valamikor is.szerintem azoknak "tűnik el" 1-1 előadó,akik vagy nem szerették őt,vagy pedig nem foglalkoztak vele,és csak párszor hallottak róla.
de ez persze csak egyéni vélemény smileeee.gif
2012. április 01. 11:58 #78
Goldenretriver.goldi
Goldenretriver.goldi

Státusz,,And i hope that you remember me..."!!!
Hozzászólás: 729
Azonosító: 158304
igaza van Paul McCartney nem kell hasonlitgatni senkit senkihez és nem fognak eltünni ahhoz tul sokkk kel nagyon sokan szeretik a One Direction-t
2012. április 01. 12:00 #79
one direction
one direction
visszatérő vendég

StátuszHarry.♥♥♥♥♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 419
Azonosító: 169525
hát nem is senki se hasonlítsa őket semmilyen féle bandához.ohmy.gif azért reménykedjünk benne h nem tűnnek el vagy legalább még jó pár évig lesznek.biggrin.gif imádom őket. és aki imádja ez a lényeg,ne foglalkozzon mással senki.biggrin.gif biggrin.gif
2012. április 01. 12:10 #80
Best Friends Forever
Best Friends Forever
visszatérő vendég

StátuszBestFriendsForever még nem állította be a státuszát mert Justin Biebert hallgat♥
Hozzászólás: 242
Azonosító: 149901
hát ne is hasonlítsák őket össze
én mind a ketttőnek va rajongója vok de azért van különbséég
Beatles (L)
1D (L)
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!