Kate Winslet beszólt Leonardo DiCapriónak
2012. április 03. 17:10
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
nagy szája lett neki.
2012. április 03. 19:26
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline |
0.o előbb még celine diont szólta le most meg leonardot xdd nem tom mi van vele :'DD
2012. április 03. 19:36
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Mostanában nagyon sokat képzel magáról ez a csaj...
2012. április 03. 19:38
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Jól van ám! Először a Titanic betétdalát a világsikerű és gyönyörű My Heart Will Go On c. dalt szólja le, most meg (a még most is jóképű) Leonardo-ra mondja, hogy kövér, én nem viccnek fognám fel, mert engem megvisel az effajta beszólás. A Titanicot meg aztán tényleg nem kéne szégyellnie, mert nagy sikere lett és állíthatom, hogy a világ legszebb, legmeghatóbb, legromantikusabb drámái közé tartozik. Én megértem, hogy lezárta már azt az időszakon, de ez a csoda James Cameron alkotás alapozta meg karrierje jövőjét. Különben ma azt sem tudnánk ki az a Kate Winslet. Nekem az egyik kedvenc filmem, még mindig. Amúgy szerintem egyikőjük sem (volt) kövér! Kate-nek csinos alakja volt 1997-ben (most is), a vörös haj jobban is állt neki, Leo pedig nagyon helyes volt $$♥
2012. április 03. 20:23
rose22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 160445 offline |
ajj gyerekek ez a kavarás. ő nem akart rosszat. Csak elmondta ami igaz: Leo valóban elhízott, és ha ti ezt nem látjátok be sajnálom..Csak nézzetek rájuk Katenek akkor csúnya tokája is volt és kis hasa is. Leo pedig olyan vékony volt mint egy ropi. Most nézzétek meg: Kate vékonyabb sokkal, Leo pedig...:D na ennyi:D Persze én mindkettőjüket imádom sőt:D:D ha lehetne hozzá is mennék DiCapriohoz:D de ami tény az tény.. le lehet hurrogni;)
2012. április 03. 21:06
kate az utóbbi időben elég csípős megjegyzéseket tesz a kollégáira de neki megbocsájtható, remek színésznő <3
2012. április 04. 09:54
nahát pedig elhizottan jobban nézett ki mint most.nem tudom mi nem tetszett magában akkor.
2012. április 04. 18:50
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline |
huu de megváltoztak
2012. április 05. 21:33
bugeszkaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 138105 offline |
Ezzel kapcsolatban csak egy véleményem van: Kate joggal lehetne büszke a fogyására, ha az valóban illene hozzá. De valljuk már be, őszintén, ilyen figura illik Kate-hez? Van, akinek jól áll a fogyás, a vékonyság, van, akinek nem. Ez van, nincs mit tenni! Ma néztem meg a filmet mozikban, körülbelül századjára, de még mindig határozottan állítom: az akkori színésznő sokkal szebb volt, mint most, és ezt nem a mínusz 15 év miatt állítom! A haja, az alakja, a kisugárzása, minden Kate volt! Neki ez illene, és nem, nem vagyok elfogult! Csak van szemem: látom, hogy néz ki most, mint egy koravén sovány csirke, és látom, milyen üde és csinos a Titanic-ban. Mindegy, ez csak egy vélemény. Mindenesetre: van, aki joggal lehet büszke a fogyására, van, aki meg eltévedt, mert rosszabb külsőt eredményezett neki a változás. Ezt úgy tűnik, ő nem veszi észre.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. április 06. 18:35
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Szerintem ez a plusz pár kiló csak még férfiasabbá és vonzóbbá tette Leo-t. Tény, hogy Kate lefogyott, de - mivel ez nyilvánvaló mindenki számára - én nem villognék vele. De gondolom csak viccelt.
2012. április 07. 14:46
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1513 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline |
Hát... Tény, hogy Leo meghízott, de szerintem Kate sem egy ideál... -.-
2012. április 12. 12:12
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Hagyjátok már Kate-t! Csak elmondja a véleményét. Egy szóval nem mondta, hogy Leo kövér, úgy fogalmazott, hogy "meghízott", ami igaz is. Leo nagyon szexi, sármos, de ami tény az tény: megváltozott a Titanic óta, kicsit meghízott. Ennyi. amúgy meg ha Leo nem veszi magára, ne legyetek már felháborodva. Legjobb barátok, megengedhetik maguknak.
Kate-ról annyit, hogy szerintem gyönyörű volt a Titanicban.. Nem egy sovány deszka, hanem igazi nő. Most is gyönyörű, de nekem valahogy abban a korszakában tetszett a legjobban (Lidércfény, Titanic). És persze a tehetségét, színészi játékát semmi sem tudja felülmúlni.
Kate-ról annyit, hogy szerintem gyönyörű volt a Titanicban.. Nem egy sovány deszka, hanem igazi nő. Most is gyönyörű, de nekem valahogy abban a korszakában tetszett a legjobban (Lidércfény, Titanic). És persze a tehetségét, színészi játékát semmi sem tudja felülmúlni.
2012. április 15. 21:13
hát az am igaz h meghízott. xdd és eléggé de eléggé megváltozott mert a filmbe kiba**ott helyes volt de most xdddd
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.