Az 56 éves Kris Jenner – a Kardashian lányok édesanyja és menedzsere – nem tud belenyugodni abba, hogy mindenki Khloe testsúlyáról beszél, ezért fogyókúrára fogta a lányt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Khloe Kardashian már édesanyja szerint is kövér
2012. április 03. 18:23
Menedzsment ide vagy oda, szerintem nem kéne ezt mondania. A szülőknek elvileg támogatniuk kellene a gyereket, nem pedig komplexusokat aggatni a nyakukba...
2012. április 03. 18:27
Nem kéne még az anyjának is bántani őt ! Ha ő igy boldog , akkor hagyják békén !
2012. április 03. 18:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez azért elég durva,hogy ennyire piszkálja a lányát.... Ezért nem tudom miért kell piszkálni... szerintem így is szép ahogy van...
2012. április 03. 18:33
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Nha tudjátok mit ezek a szánalmas cikek nem a Selenások! Most nem a szerzőt becsmérem, ne értsétek félre!
De lássuk be Selena legalább próbálkozik valamit elérni még ha tehetségtelennek tartják sokan nah de ha ő tehetségtelen akor ezek a lányok mik?
De most komolyan érdekel mert ha jóll tudom csak beültek egy valóság sshowba melengetni magukat oszt csá. És ilyen szánalmasságokal kerülnek hírbe mint ez!
Tehát ugy gondolom h ezek a szánalmas tehetségtelen valakik nem pedig Selena, ha a kettőt mérjük!
De lássuk be Selena legalább próbálkozik valamit elérni még ha tehetségtelennek tartják sokan nah de ha ő tehetségtelen akor ezek a lányok mik?
De most komolyan érdekel mert ha jóll tudom csak beültek egy valóság sshowba melengetni magukat oszt csá. És ilyen szánalmasságokal kerülnek hírbe mint ez!
Tehát ugy gondolom h ezek a szánalmas tehetségtelen valakik nem pedig Selena, ha a kettőt mérjük!
2012. április 03. 18:43
|
|
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline
|
Nem lehet mindenkinek tökéletes alakja! Úgy utálom amikor valakit a súlya miatt bántanak.
Én nem igazán ismerem Khloe-t, de lehet, h nem tökéletes az alakja, de nem kövér!!
Én nem igazán ismerem Khloe-t, de lehet, h nem tökéletes az alakja, de nem kövér!!
2012. április 03. 18:44
Borzalmas anya..Ha a Khloe-nak jó igya test sulya akkor legyen ilyen
2012. április 03. 18:46
Szánalmas már az egész Kardashian-banda. Hol ezt mondják, hol azt.
linna! A Selenítások is ugyanolyan szánalmasak!
linna! A Selenítások is ugyanolyan szánalmasak!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. április 03. 18:57
|
|
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline
|
Na most nem lehet mndenki csontsovány.Szerintem nem kell lefogynia ugy szép ahogy van és az anyát sem értem mert ő sem egy nádszál ugyhogy amilyen az anya olyan a lánya..
2012. április 03. 19:02
Kérem, végre legyen már Hollywoodban EGY olyan sztár, akit elfogadnak úgy, ahogy van.
Black Hearth2
2012. április 03. 19:13
Elhiszem hogy Khloénak sok mindenből elege van de egy anyának az a dolga hogy kioktassa a gyereket és még a rosszat is megmondja neki mert csak a jót akarja neki
2012. április 03. 19:15
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
nem túl vészes jó így ahogy van.
2012. április 03. 19:57
Szerintem egyáltalán nem kövér, sőt szép az alakja.. Azért mert nem gebe még nem kövér..
2012. április 03. 20:01
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
És még csodálkoznak, hogy miért van ennyi kisebbségkomplexusos.
Black Hearth2
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.