Az 56 éves Kris Jenner – a Kardashian lányok édesanyja és menedzsere – nem tud belenyugodni abba, hogy mindenki Khloe testsúlyáról beszél, ezért fogyókúrára fogta a lányt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Khloe Kardashian már édesanyja szerint is kövér
2012. április 03. 18:23
Menedzsment ide vagy oda, szerintem nem kéne ezt mondania. A szülőknek elvileg támogatniuk kellene a gyereket, nem pedig komplexusokat aggatni a nyakukba...
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
Porcicca
2012. április 03. 18:27
Nem kéne még az anyjának is bántani őt ! Ha ő igy boldog , akkor hagyják békén !
2012. április 03. 18:30
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez azért elég durva,hogy ennyire piszkálja a lányát.... Ezért nem tudom miért kell piszkálni... szerintem így is szép ahogy van...
2012. április 03. 18:33
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Nha tudjátok mit ezek a szánalmas cikek nem a Selenások! Most nem a szerzőt becsmérem, ne értsétek félre!
De lássuk be Selena legalább próbálkozik valamit elérni még ha tehetségtelennek tartják sokan nah de ha ő tehetségtelen akor ezek a lányok mik?
De most komolyan érdekel mert ha jóll tudom csak beültek egy valóság sshowba melengetni magukat oszt csá. És ilyen szánalmasságokal kerülnek hírbe mint ez!
Tehát ugy gondolom h ezek a szánalmas tehetségtelen valakik nem pedig Selena, ha a kettőt mérjük!
De lássuk be Selena legalább próbálkozik valamit elérni még ha tehetségtelennek tartják sokan nah de ha ő tehetségtelen akor ezek a lányok mik?
De most komolyan érdekel mert ha jóll tudom csak beültek egy valóság sshowba melengetni magukat oszt csá. És ilyen szánalmasságokal kerülnek hírbe mint ez!
Tehát ugy gondolom h ezek a szánalmas tehetségtelen valakik nem pedig Selena, ha a kettőt mérjük!
2012. április 03. 18:43
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline |
Nem lehet mindenkinek tökéletes alakja! Úgy utálom amikor valakit a súlya miatt bántanak.
Én nem igazán ismerem Khloe-t, de lehet, h nem tökéletes az alakja, de nem kövér!!
Én nem igazán ismerem Khloe-t, de lehet, h nem tökéletes az alakja, de nem kövér!!
2012. április 03. 18:44
Borzalmas anya..Ha a Khloe-nak jó igya test sulya akkor legyen ilyen
2012. április 03. 18:46
Szánalmas már az egész Kardashian-banda. Hol ezt mondják, hol azt.
linna! A Selenítások is ugyanolyan szánalmasak!
linna! A Selenítások is ugyanolyan szánalmasak!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. április 03. 18:57
dori324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 41 Azonosító: 154098 offline |
Na most nem lehet mndenki csontsovány.Szerintem nem kell lefogynia ugy szép ahogy van és az anyát sem értem mert ő sem egy nádszál ugyhogy amilyen az anya olyan a lánya..
2012. április 03. 19:02
Kérem, végre legyen már Hollywoodban EGY olyan sztár, akit elfogadnak úgy, ahogy van.
Black Hearth2
2012. április 03. 19:13
Elhiszem hogy Khloénak sok mindenből elege van de egy anyának az a dolga hogy kioktassa a gyereket és még a rosszat is megmondja neki mert csak a jót akarja neki
2012. április 03. 19:15
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
nem túl vészes jó így ahogy van.
2012. április 03. 19:57
Szerintem egyáltalán nem kövér, sőt szép az alakja.. Azért mert nem gebe még nem kövér..
2012. április 03. 20:01
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
És még csodálkoznak, hogy miért van ennyi kisebbségkomplexusos.
Black Hearth2
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.