Sztárok, akiknek le kéne szokniuk a dohányzásról
2012. április 04. 20:42
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Egyébként meg nem sok közünk van ahhoz, hogy ők épp mivel pusztítják magukat! Ha nekik stressz oldásként a cigi kell, akkor ez van! Mindenki maga dönti el, hogy mit csinál meg mit nem. Oké, hogy káros, de ezt ők is tudják, úgy, hogy kár azon erőlködni, hogy mindenki elmondja, hogy ilyen káros olyan káros, mert tisztában vannak vele...
2012. április 04. 20:52
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline |
Azt hiszem, a színészeknél ritka, aki nem cigizik... Zaynról tudtam már.. ELég fura.. De ez van.. Nem tudom.. Régen elítéltem volna valakit ezért, de már nem.. Csalódás,ha valaki cigizik, de attól még lehet jó ember.. Ugyanígy vagyok a fülbevalóval(fiúknak) meg tetkóval is.. Jah, és Bruno Marsnak rohadt jól áll.!
2012. április 04. 21:02
darkgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 256 Csatolások: 45 Azonosító: 153286 offline |
Neszeneked.. -.-
megint a sztárok életét firtatják, ugyan már! nekünk aztán nem édesmindegy, h mit csinálnak?? a celebek sem tükéletesek. A példaképről meg annyit, h szerintem minden ember eltudja dönteni, h mi az ami jó benne, és mi nem.
megint a sztárok életét firtatják, ugyan már! nekünk aztán nem édesmindegy, h mit csinálnak?? a celebek sem tükéletesek. A példaképről meg annyit, h szerintem minden ember eltudja dönteni, h mi az ami jó benne, és mi nem.
2012. április 04. 21:09
Senki sem tökéletes. Igen, árt az egészségüknek, de azt csinálnak amit akarnak. A rajongóik ugyanúgy szeretni fogják őket, ugyanúgy példaképek lesznek. Például én is ugyanannyira imádnám Shakirát, ha cigizne. Csak saját magának árt vele, mi pedig nem tehetünk ellene semmit.
Viszont saját érdekükben nem ártana leszokni. Tudom, mondani mindent lehet.
2012. április 04. 21:17
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
De amúgy én nem tudtam hogy Adele és Katy Perry is dohányzik.
2012. április 04. 21:24
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
Ha cigarettáról,drogról vagy alkoholról van szó Miley Cyrus mindig belekerül.Lehetne,hogy egyszer dícsérjétek,ne csak a rossz tulajdonsáágait soroljátok?mert szerintem azzal többre mennétek.
2012. április 04. 22:08
Vannak egy páran akikből nem néztem volna ki, hogy cigiznek.
2012. április 05. 00:06
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline |
max ha nem tüdőzik le vár rájuk egy kiválló szájrák de nagyobb baj nem lehet.am nekem semmi bajom a cigarettával
2012. április 05. 00:32
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Csak kéne Ugy se fog eggyik se
2012. április 05. 07:11
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
hát le kéne...
2012. április 05. 08:11
Miley900: sajnos egyre kevesebb jó dolgot csinál de az igaz hogy a "rossz példát" leginkább a média sugallja szóval nem ő mutat rossz példát hanem a média "mutattatja"vele
2012. április 05. 08:28
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Én csak Zayn-t sajnálom! Amugy meg ez az ő dolguk!! És mi az hogy rosz példát mutatnak?? Mindenki magáért felel és nem másokért!!
2012. április 05. 08:59
Nem akarok rosszindultú lenni, de így kezdődik az egész: cigi- pia- drogok.. stb. és sorra a botrányok, de az ő dolguk.. nálunk speciel apum is dohányzik, de ő mértékkel
2012. április 05. 09:11
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
olyan kiábrándít, hogy ezek mind dohányoznak, és nem képesek leszokni. bár az igaz, hogy a munkájuk ne kicsit stresszes, de vigyázniuk kéne a hangjukra. tökre kiakadtam, amikor pár hónapja megtudtam, hogy Zayn is dohányzik. annyira szép hangja van, meg a megjelenése is nagyon dekoratív, de akkor most egy dohányfüstös aromát kéne elképzelnem hozzá?
2012. április 05. 09:23
Nem mondom, hogy kellemes, ha valakinek hamuízű a szája, de szerintem van valami furcsán vonzó abban, mikor valaki dohányzik.
2012. április 05. 09:26
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Idézet
darkgirl
Neszeneked.. -.-
Neszeneked.. -.-
Idézet
Christinna
Senki sem tökéletes. Igen, árt az egészségüknek, de azt csinálnak amit akarnak. A rajongóik ugyanúgy szeretni fogják őket, ugyanúgy példaképek lesznek. Például én is ugyanannyira imádnám Shakirát, ha cigizne. Csak saját magának árt vele, mi pedig nem tehetünk ellene semmit.
Igen,igen De nekik azért nézik ezt rossz szemmel, a kis gyerekek a rajongóik vagy bárki más felnéznek rá/juk és nem túl jó példakép aki cigizik és folyton kiteszi mindenét.. És ezért írna a dolgaikról ennyi cikket.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.