Anglia egyik legprofibb szakácsáról, Gordon Ramsay-ről és exbarátnőjéről, Sarah Symondsról meghitt hangulatú felvételeket göngyölített fel az egyik brit sajtómágnás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyilvánosságra kerülhet Gordon Ramsey szexvideója
2012. április 05. 10:55
2012. április 05. 11:23
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 419 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline |
hááát ez durva.
2012. április 05. 11:56
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
azta....:|
Ez az ember tényleg képes volt szexvideót csinálni?! xD
Ez az ember tényleg képes volt szexvideót csinálni?! xD
2012. április 05. 14:21
Ez cumi. Ha ennyi esze volt, vessen magára!
Személy szerint nem vagyok kíváncsi a kérdéses felnőttfilmjére. Ruhában is visszataszító, unszimpatikus egy ember. Bele sem merek gondolni, hogy akkor milyen lehet "cucc" nélkül.
Személy szerint nem vagyok kíváncsi a kérdéses felnőttfilmjére. Ruhában is visszataszító, unszimpatikus egy ember. Bele sem merek gondolni, hogy akkor milyen lehet "cucc" nélkül.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. április 05. 14:33
BASSZUS, már minden utolsó celebnek meg "hírességnek"..helyesbítek, nem minden utolsó, hanem egytől egyig mindenkinek szexvideója van? már nem azért de ez ultraciki.. a hálószoba titkaikat tartsák meg maguknak, vagy ha nem akarják, h nyilvánosságra kerüljön talán fel se kéne venni azokat a bizonyos együttléteket, vagy legalábbis kínosan ügyelni arra, hogy ne szivárogjon ki -.-
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 05. 18:53
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hát..őő...ezdurva. :/
2012. április 06. 11:30
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
szoktam nézni a konyha ördögét de ezt azért nem gondoltam volna
2012. április 06. 21:52
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Az a Rupert de pofátlan! Milyen jogon figyeltet meg másokat?
Egyébként titeket sem értelek! Itt hőbörögtök, mintha Gordon készítette volna magáról. Ha jól olvastam a cikket, semmi ilyesmi nincs benne. A szakács csak áldozat.
Egyébként titeket sem értelek! Itt hőbörögtök, mintha Gordon készítette volna magáról. Ha jól olvastam a cikket, semmi ilyesmi nincs benne. A szakács csak áldozat.
2012. május 06. 18:21
Nagyon szomorú hogy ilyen emberek is vannak! Én Gordon mellett állok! Érthetetlen hogy a sikerért valaki képes beleavatkozni mások magánéletébe! Szánalmas!
(Ja és a cikk írójának nagy tudatlanságra vall a címben elírni a Gordon Ramsay-t RAMSEY-ra )
(Ja és a cikk írójának nagy tudatlanságra vall a címben elírni a Gordon Ramsay-t RAMSEY-ra )
2013. május 20. 10:27
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
OMG! Ez az ember egyre inkább meglep! Ki nem néztem volna belőle, hogy szex videót csinál. Bár szerintem az inkább volt otthoni felvétel, mint sem profi szex film.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.