A dohányzás öl – sokan tudják, mégis folytatják. Most egy újabb kampány segítségével készülnek felvenni a passzív dohányzás ellen a harcot, amely a tervek szerint globális segítséggé is válhat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Globális kampány készül a passzív dohányzás ellen
2012. április 06. 14:45
2012. április 06. 14:47
Nagyon jó cikk!
Én biztos hogy nem fogok dohányozni
Én biztos hogy nem fogok dohányozni
2012. április 06. 14:55
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
reméljük azért legalább 5-10% leszokik..
mert hiába csinálják a felnöttek inkább a felszültség levezetésére szívnak (tapasztalat) a gyerekek meg hát EZ A MENŐ tuti nem szoknak le, de hát nézzük a jó oldalát már az a 10% is sok.
mert hiába csinálják a felnöttek inkább a felszültség levezetésére szívnak (tapasztalat) a gyerekek meg hát EZ A MENŐ tuti nem szoknak le, de hát nézzük a jó oldalát már az a 10% is sok.
2012. április 06. 14:56
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én sem fogok dohányozni...!! De jó lenne ha ennek a kampánynak lenne haszna is...!!
2012. április 06. 14:56
sztem annyira sok aszna nem lesz, én nem dohányozok, de a családban igen és tuti nem fognak leszokni
2012. április 06. 14:58
am meg manapság ki az aki törődik a másikkal, egyre önzőbben leszünk, és ebből következően ki az aki leszokik róla csak h a mellette álló ember az utcán egészségesebb legyen, de most őszintén
2012. április 06. 15:01
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
ezt a kampányt már régebben kelett volna,de lehet,hogy hasznos lesz
2012. április 06. 15:18
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline |
sok kampány volt már ezzel kapcsolatban, de ha valaki nem akarja letenni a cigarettát, nem is fogja. sajnos az a baj hogy sokak annyira sem törödnek a környezetükbe lévőkkel mint saját magukkal. ha magukat mérgezik legalább másokat ne, akik nem élnek ezzel a függőséggel, persze tisztelet a kivételnek.
2012. április 06. 15:20
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Azt hallottam, hogy a passzív dohányzás mondhatni károsabb, mint az aktív Én is az antidohányosok táborába tartozom és tudom, milyen rossz, ha akaratomon kívül az "arcomba fújják" azt az undorító füstöt. Annyi ilyen kampány indult már, meg a sok tiltás, de nem hiszem, hogy sikeres lenne. A dohányzás egy komoly függőség, a leszokás nem megy egyik napról másikra, úgyhogy kétlem, hogy egy plakát megoldana mindent...
VampireDiares4ever mindent leírt ezzel kapcsolatban
jó ilyen cikkeket is olvasni itt
VampireDiares4ever mindent leírt ezzel kapcsolatban
jó ilyen cikkeket is olvasni itt
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2012. április 06. 15:21
LitBbyGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 142377 offline |
remélem ez a kampány meghozza az eredményét.jó cikk.
2012. április 06. 15:43
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Hát engem nem zavar, ha a környezetemben dohányoznak. Kipróbáltam, nekem nem tetszik, nincs semmi "jó" benne.
A körülöttem lévők mind dohányoznak, szüleim, tesóm, barátom.. mindenki, de engem aztán nem zavar. Néha úgy érzem, hogy túl reagálják a cigivel kapcsolatos kampányokat. Tüdőbajt, meg rákot, meg mindent okoz, de ha valaki dohányzik, had csinálja, ha annyira akarja. Lehetetlen róla szinte leszokni, néztem már végig pár leszokó embert, de soha nem ment. Na, meg persze árulják is, de az áremelésekkel se lehet visszatartani senkit.
Majd akkor ilyen képekkel, meg kampányokkal lehet, mi?
Kizárt. Akik már olyan szinten dohányoznak, hogy naponta 2 doboz.. azok nevetnek az ilyenen.
De egyébként jó ilyen cikkeket olvasni.
A körülöttem lévők mind dohányoznak, szüleim, tesóm, barátom.. mindenki, de engem aztán nem zavar. Néha úgy érzem, hogy túl reagálják a cigivel kapcsolatos kampányokat. Tüdőbajt, meg rákot, meg mindent okoz, de ha valaki dohányzik, had csinálja, ha annyira akarja. Lehetetlen róla szinte leszokni, néztem már végig pár leszokó embert, de soha nem ment. Na, meg persze árulják is, de az áremelésekkel se lehet visszatartani senkit.
Majd akkor ilyen képekkel, meg kampányokkal lehet, mi?
Kizárt. Akik már olyan szinten dohányoznak, hogy naponta 2 doboz.. azok nevetnek az ilyenen.
De egyébként jó ilyen cikkeket olvasni.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Black Hearth2
2012. április 06. 15:47
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 367 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline |
Nem értem miért jó, hogy megint a dohányosokra kell rá szállni. Ettől boldogok? Most már vonat állomásokon, buszmegállókba,étterembe -előtt - se lehet. JÓ meg tették, hogy akik nem dohányozzanak jobb legyen a környezetük, de ez? Miért nem azt piszkálják, aki nem dolgozik és az állam pénzéből él? Miért nem a drogra hívja fel a figyelmet ezek a pénzes emberek?
Mindenki általánosít, hogy a dohányosok nem törődnek senkivel se. Ne haragudjatok, de az autónak a kipufogó gázától, a kertben lévő szartól, már meg lehet betegedni. Ez is csak arra megy,ki, hogy ki szorítsák a dohányosokat minden honnan. Én inkább dohányzok, mint igyak, vagy drogot fogyasszak. Sajnálom az olyan embereket akik ezt nem tudják elfogadni. Én eltudom fogadni, hogy valaki nem bírja a füstöt arrébb állok, figyelek rá, de ez sértő, hogy más nem tudja megérteni ami az én szempontom.
Mindenki általánosít, hogy a dohányosok nem törődnek senkivel se. Ne haragudjatok, de az autónak a kipufogó gázától, a kertben lévő szartól, már meg lehet betegedni. Ez is csak arra megy,ki, hogy ki szorítsák a dohányosokat minden honnan. Én inkább dohányzok, mint igyak, vagy drogot fogyasszak. Sajnálom az olyan embereket akik ezt nem tudják elfogadni. Én eltudom fogadni, hogy valaki nem bírja a füstöt arrébb állok, figyelek rá, de ez sértő, hogy más nem tudja megérteni ami az én szempontom.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Black Hearth2
2012. április 06. 15:51
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Mekkora képmutatás! Mindjárt elsírom magam, komolyan! Vegyünk egy gyermeket bármelyik nagyváros kellős közepén. Majd pont a cigifüsttől lesz rákos, meg egyéb. Nem is attól a rengeteg szmogtól, amit a gépjárművek naponta kitermelnek, hanem a cigifüsttől. Csak a cigi a hibás, nem úgy átlagosan az iszonyatos méreteket öltő környezetszennyezés. Csakis a cigaretta. Ugyan már! Népbutítás a köbön, már megint, és a sok agyatlan zombi be is veszi és szajkózza a h*lyeséget úton-útfélen. Siralmasan sokan nem gondolkoznak azzal az áldott szervükkel, amit a nyakukon hordanak.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. április 06. 15:52
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
remélem ez a kampány segít mindenkinek:)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.