Harry Stylesnak hiányzik az otthona
2012. április 08. 16:35
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline |
Szegény..hozzám jöhetne
2012. április 08. 16:43
Idézet (Striped Louis @ 2012.04.08. 14:26)
Sugarbabes: h ha te is ilyen sikeres és tehetséges lennél kétlem h elutasítottad volna ezt a lehetőséget...elválalta, igen, és lehet(biztos), hogy tudta is hogy ez lesz. de attól még ez neki rossz, és ő az interjúba csak elmesélte, hogy hogy érzi most magát. ha ennyire irritál, ne olvasd, tartsd meg magadnak a véleményed. x
Szólásszabadság van, és ha jól tudom, ez egy fórum, ahol le lehet írni a véleményünket. Ennyi erővel, ha nem tetszik, amit írtam, nem kell rá reagálni. Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2012. április 08. 17:17
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Hát, igen, el tudom képzelni, biztos rossz most neki. De tudta, hogy a sztárság ezzel jár...
2012. április 08. 17:32
nem tudom mit mondjak,fogalmam sincs milyen lehet de azért azt tudom hogy rossz a szeretteidtől hosszú ideig távol maradni és ez minden embernél mást jelent hogy mennyi az a sok idő!!Én olyan aranyosnak tartom ha egy fiúnak hiányzik az otthona na meg a szülei és aki szerint ez ciki az menjen tudja hova.
2012. április 08. 18:30
Megértem a helyzetét, bár sztár lett és ez ezzel jár, nincs mit tenni.
2012. április 08. 19:04
Oh, megértem
mit nem adnék, hogy visszajöjjenek Európába! *_*
mit nem adnék, hogy visszajöjjenek Európába! *_*
2012. április 08. 19:38
jaj harry, hagyd a hisztit és örülj hogy amerikában turnézhatsz
Sugarbabes
2012. április 08. 19:44
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Hm, előferdül...
Sugarbabes
2012. április 08. 20:25
Aki azt mondja hogy: idézem "Ő vállalta" vagy "Akkor minek ment ki?", annak annyit mondok, hogy nem érti. Miért? Mert igen, kiment Amerikába, mivel ott is élnek rajongók. Így természetesen kiment. Nem panaszkodott, csak elmondta, hogy hiányzik az otthona, azért van különbség. És teljesen érthető. Ha nem vállalta volna, most azért menne a rizsa, most meg azért mert elvállalta... nem értem. Egyébként remélem hogy nyáron lesz valami előadásuk Angliában, és akkor talán eltudok menni.
2012. április 08. 20:36
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Nem kötelező hogy ezzel járjon az hogy híres vagy hogy népszerű! Szerintem nagyon szép ha a mai világban valaki ennyire ragaszkodik az anyukájához fiú létére az ő korában és nagyon jó az is hogy honvágya van! Persze ez egy rossz érzés de egy biztosíték is arra hogy visszajön és nem költözik ki! Túl sok minden köti ide Európához ahhoz hogy csak úgy csapot papot itthagyva kiköltözzenek és ez szerintem jó dolog! Nagyon rossz mikor nem lehetsz azzal akivel szeretnél énmárcsak tudom és átérzem mert a családom fele Kanadában él de tudom hogy mikor találkozunk akkor feltőtődöm velük annyira hogy ne hiányozzanak majd 2 hét múlva... márha ez lehetséges. Sajnálom őt és a legjobb az lenne ha visszajönne és megint a családjával lenne! Legalábbis szerintem...
2012. április 08. 20:37
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline |
Szegénykém:(( Remélem hamar visszamennek Angliába!Am naon cuki Harrytől h az anyukájáról nem feldkezik meg a nagy felhajtás közepette ellenére sem!!!Tarts ki Harry,mi imádunk!!<3 <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.