Rengeteg játék van a világon, ami már megfilmesítésre került és ami még várat magára. Ebben a cikkben ismét olyan játékokat nézhetünk meg, melyeket már filmvászonra vittek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Videojátékok a filmvásznon II.
2012. április 10. 13:08
2012. április 10. 13:28
A Prince of Persiával sosem játszottam sajna, csak nyomon követtem az eseményeket, amikor a párom játszott vele. A film viszont baromira elnyerte a tetszésem, és még Jake Gyllenhaalt is elkezdtem az által megkedvelni. A Tekkenre mint játék nem emlékszem, viszont a film nagyon bejött! Tudom, hogy sokan leszólták, de volt benne valami, ami egészen megfogott. Persze egyszernézős volt, mégis nem bántam, hogy elkészítették. Most pedig a The Darkness II-ért bolondulok meg, a hírek szerint ez is megfilmesítésre kerül, szóval alig várom, hogy helyet kapjon a következő cikkben, ha végül is sor kerül majd a forgatásra
2012. április 10. 13:28
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Prince of Persia a kedvenc játékom.Ha 1000 nem vittem ki a részeit akkor 1x sem.
Mikor megláttam a filmet azt hittem hogy kiugrok az ablakon.Nagyon el lett rontva
és most szépen fejeztem ki magam.Tökéletesen megértem hogy nem lehet 100% vissza adni filmben, de emberek azért a nevek csak egyezhettek volna.Nem hiszem el hogy homokszörnyetegeket nem tudnak volna csinálni,komolyan mondom jól el rontották.Azt se tudom elhinni ruhát mért a Warrior Within részből kellett szedni ??? Ami a legjobban felháborít:
Akik még nem játszottak ezzel a játékkal és megnézik előbb a filmet és nem tetszik nekik (amin nem is csodálkoznék) akkor maga a játékot miért próbálnák ki hisz ha ez pocsék volt akkor a játék milyen lehet ? Csalódtam Jordan Mechner -ben de komolyan.Remélem több részt nem filmesítenek meg.
Mellesleg ezzel sem a cikket sem a cikk íróját nem akartam bántani.Cikk nagyon jó lett.Csak egy picit felháborodtam.
http://starity.hu/forum/topik/268763-prince-of-persia-sand-of-time-pop-ww-pop-ttt-pop-tfs/
Mikor megláttam a filmet azt hittem hogy kiugrok az ablakon.Nagyon el lett rontva
Akik még nem játszottak ezzel a játékkal és megnézik előbb a filmet és nem tetszik nekik (amin nem is csodálkoznék) akkor maga a játékot miért próbálnák ki hisz ha ez pocsék volt akkor a játék milyen lehet ? Csalódtam Jordan Mechner -ben de komolyan.Remélem több részt nem filmesítenek meg.
Mellesleg ezzel sem a cikket sem a cikk íróját nem akartam bántani.Cikk nagyon jó lett.Csak egy picit felháborodtam.
http://starity.hu/forum/topik/268763-prince-of-persia-sand-of-time-pop-ww-pop-ttt-pop-tfs/
2012. április 10. 13:54
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
nem nagyon szeretem a videó játékokat de lehet hogy párat megnézzek majd filmben
2012. április 10. 13:55
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Nekem nagyjából mindedjik tetszik
2012. április 10. 14:01
Idézet (Empress @ 2012.04.10. 13:28)
Prince of Persia a kedvenc játékom.Ha 1000 nem vittem ki a részeit akkor 1x sem.
és most szépen fejeztem ki magam.Tökéletesen megértem hogy nem lehet 100% vissza adni filmben, de emberek azért a nevek csak egyezhettek volna.Nem hiszem el hogy homokszörnyetegeket nem tudnak volna csinálni,komolyan mondom jól el rontották.Azt se tudom elhinni ruhát mért a Warrior Within részből kellett szedni ??? Ami a legjobban felháborít:
Párom ugyanezen a véleményen van, mint te. Konkrétan közölve lett általa velem, hogyha én Perzsia herceges filmet akarok nézni, akkor azt egyedül fogom, mert ő ugyan nem csatlakozik hozzám. Nagy Perzsia hercege fanatikus, eredetiben vannak meg neki a játékok és vagy száz ezerszer kijátszotta őket. Múltkor mutatta meg nekem, és egész jó kis PC game, hogy őszinte legyek, bár még nem sikerült kipróbálnom. Viszont a húgom nem játszott vele, és imádja a filmet. Állítólag azoknak nagyon tetszik, akik nem ismerik a játékot. Akik pedig játszottak vele, az konkrétan a plafonon van, hogy úristen, mégis mit műveltek ezzel. Én speciel a filmet nem láttam, de úgy tervezem, hogy játszogatok néhány részével, aztán, ha nagyon ráérek, akkor megnézem, mert Jake az egyik legkedvencebb férfi színészem. Valóban jó lett volna az, hogyha legalább a nevek egyeznek, mert ahogy láttam, elég nyomi nevet adtak a hercegnek, miközben a játékban csak Perzsia hercegének hívják. Én is azt mondom, hogyha nem tudjál visszaadni filmben sem a könyvet, sem a játékot, akkor felesleges adaptációt csinálni. Mi értelme van, ha a felét átírják?
2012. április 10. 14:01
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
PoP-t láttam ezek közül csak a moziban,de az nagyon tetszett
2012. április 10. 14:20
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Elég jó videó játékok.
2012. április 10. 14:28
Én csak a Przsiásról hallottam, de megnézni, nem hiszem, hogy megfogom, mert a bátyám azt mondta, hogy nem olyan jó, játékban sokkal(!) jobb...
2012. április 10. 14:40
A felsoroltak közül egyértelműen "Az olasz meló" a legjobbra sikeredett film. A többi pedig billentyűpetyegést sem ér. A PoP-ot hogy lehet ilyen szinten elcs*szni? De hát mit lehet várni egy Disney produkciótól?
Játékban viszont verhetetlen a PoP, kezdve a 89-es Dos-os, a maiak által csak gagyinak titulált verzótól, a "hypersuper" The Forgotten Sands-ig.
Ezek után lemondtam arról a vágyamról, hogy a Prototype-ot vagy a God of Wart valaha is megfilmesítsék.
Ezek után lemondtam arról a vágyamról, hogy a Prototype-ot vagy a God of Wart valaha is megfilmesítsék.
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2012. április 10. 15:12
én még egyiket em látta,.de nem is akarom,mert ezek szerint csalodnék benne ugy is.ám nekem a tekken ezek közül a kedvenc jétékom.nem érdekel milyen a film a játék a lényeg ugyis.
2012. április 10. 15:27
Idézet (Norah @ 2012.04.10. 14:40)
A felsoroltak közül egyértelműen "Az olasz meló" a legjobbra sikeredett film. A többi pedig billentyűpetyegést sem ér. A PoP-ot hogy lehet ilyen szinten elcs*szni? De hát mit lehet várni egy Disney produkciótól?
Játékban viszont verhetetlen a PoP, kezdve a 89-es Dos-os, a maiak által csak gagyinak titulált verzótól, a "hypersuper" The Forgotten Sands-ig.
Pedig a Prototype mekkora film lenne már! Az egyik kedvenc PC játékom. Dühkitöltésre tökéletes.XD
2012. április 10. 15:41
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2012.04.10. 15:27)
Pedig a Prototype mekkora film lenne már! Az egyik kedvenc PC játékom. Dühkitöltésre tökéletes.XD
Jajj ne legalább Alex Mercer hagyják békében
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.