Starity

Miley Cyrust bugyi nélkül kapták lencsevégre (18+)

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. április 13. 14:34 #181
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.21.
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
Offline offline
én személy szerint bugyi nélkül olyan kellemetlenül érezném magam, hogy az elképesztő.. de ő tudja..
2012. április 13. 14:39 #182
Nataa 12
Nataa 12
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.28.
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 0
Azonosító: 159529
Offline offline
Nem látni sokat,úgyhogy lehet,hogy tényleg bőrszínű alsóneműt viselt! tongue.gif
2012. április 13. 15:20 #183
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™
 
Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.14.
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
Offline offline
ez van ilyen mindenkivel megesik.. mellow.gif
2012. április 13. 15:59 #184
Dodóóó
Dodóóó
Hunter
 
StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.19.
Hozzászólás: 7748
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
Offline offline
Évike 12 egyetértek ráadásul ilyen ruhába...
2012. április 13. 16:23 #185
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
Norah:
Nem is azt írtam, hogy egy és ugyanaz, csak azt, hogy senki sem makulátlan, szerintem Dion sem. Mindannyian emberek és elkövetik ugyanúgy a hibáikat csak nagyobb figyelem mellett.

Ha Dion lenne a téma egyébként az adócsalás ügyéről most elvitatkoznék veled, meg arról is, hogy úszta meg, de ez legyen egy másik csörte egy más poszton. Az igaz szerelem meg hááát, talán ilyen, de annyi biztos, hogy nagyon furcsa apakomlexusból ered nála.
2012. április 13. 16:32 #186
judy91
judy91
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.22.
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
Offline offline
Symor:

Az egy dolog, hogy az Angelina Jolie soványságáról szóló cikknél is megjelentél, és mindenkit jól kioktattál, na de hogy ugyanezt megkíséreld egy p*navillantós kis csitri esetében is, na, ehhez aztán már pofa kell!

Hála az égnek, megint nem veled kell egyetértenem, hanem Holly Kellerrel és Tilasszal (pedig hidd el, ha neked lenne igazad, biztosan melléd állnék, úgyis egymagad vagy a véleményeddel).

Mint láthatod - bár nem a cikkel kapcsolatos - másnak is szemet szúrnak a helyesírási hibák, úgyhogy bármennyire is szívfájdalmad, fogadd el, hogy az embernek kutya kötelessége megtanulni a nyelvtani szabályoknak megfelelő fogalmazásmódot. Számomra továbbra sem ér túl sokat egy olyan cikk, ami hemzseg a hibáktól, ahogyan egy olyan hozzászóló véleménye sem, aki nem tud normálisan fogalmazni.

Tilas pedig nyilvánvalóan azért használt Caps Lockot, mert azon túl, hogy szeretett volna hangsúlyt adni a mondandójának, azt gondolta, hátha így te is felfogod, amit mond. Tévedett sajnos...

Ami a cikk tartalmát illeti... Egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy képes vagy ilyenen leállni vitatkozni, pláne úgy, hogy nem tartod abnormális dolognak. Aki a sztárvilágban manapság úgy vesz fel egy rövidke nyári ruhát, hogy nem vesz fel bugyit alá (nem "elfelejt", ilyen nincs), az szándékosan teszi, ezt a hülye is látja, csak te nem. Ahogyan valaki más is írta előttem, ebben a világban nincsenek "véletlenek", ilyenek főleg nem. Kell a figyelem, ami sok híresség esetében egy fedetlen mellbimbót vagy p*ncit is megér. Ezen nincs mit szépíteni, mentegetni, ez van. Épeszű, magára valamit is adó nő nem megy ki bugyi nélkül az utcára, ez nem prüdéria, hanem józan gondolkodás mind esztétikai, mind kényelmi, mind pedig higiéniai szempontból.

A gumi felhúzással kapcsolatban tett primitív megjegyzésedre reagálva: "te hány mai fiatallal voltál (hozzáteszem ezek szerint te nem vagy az), akik rosszul rakják fel a gumit. ez is tapasztalat?" Tapasztalat? Ne magadból indulj ki könyörgöm... Vannak ugyanis olyan orvosok (nőgyógyászok pl.), akik olykor nyilatkoznak itt-ott, elhintenek egy-két statisztikai adatot. Ez bőven elég ahhoz, hogy az ember ilyen következtetéseket vonjon le.

Egyébként nem elsősorban azzal van a baj, hogy bugyi nélkül mászkálnak egyesek, nem is azzal, hogy erre mások felkapják a fejüket (bár szerintem még mindig ez lenne a normális reakció), hanem azzal, hogy vannak olyanok, mint te, akik ezt abszolút nem tartják semmilyen szempontból elfogadhatatlannak. Holly Keller szavai vágnak ide, és egyet is értek velük: "Az emberiség torzul, és ez csak egyre rosszabb lesz..."

Ezen a "ha a barátnőd bugyi nélkül mászkálna, csak jót nevetnél" dolgon pedig igazán kellemesen szórakoztam. Egy árnyalatnyi különbség azért van a "birtoklás" és e között a dolog között. Legalábbis én olyan férfival biztosan nem kezdenék, aki ezt az egész p*namutogatósdit így látja a barátnője szemszögéből. Érdekelne, hogy akkor mit szólnál, ha a barátnőd sírva állítana haza, mert bugyi nélkül ült be a moziba, és a szoknyája alá nyúltak... Biztosan volna rá magyarázatod. smileeee.gif

Ja, és kérlek, ne azonosítsd már a bugyiviselést a más kultúrákban elítélendőnek számító kar vagy láb fedetlenül hagyásával, Európában vagyunk! Holly pedig azért írta először az erkölcsi, majd pedig a higiéniai vonzatát a dolognak, mert neki legalább vannak ésszerű érvei a témával kapcsolatban. Tényleg nem ártana, ha képes volnál a szavak mögé látni, nem pedig csak kiforgatnád mások mondandóját, mert mint láthatjuk, ehhez nagyon értesz.

Összességében véve szerintem jobban jártál volna, ha most az egyszer csöndben maradsz... Egy ekkora égbe kiáltó marhaságot inkább tarts meg magadnak legközelebb...
4 felhasználónak tetszik: ophely88, dave095, Holly Keller, Tilas
2012. április 13. 17:18 #187
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
judy91:

Te követsz engem?
Mert már az Angelina Jolie cikknél is megjelentél és jól ki probáltál osztani biggrin.gif, ha jól emlékszem 2x is. Na ehhez már pofa kell, hogy egy harmadik témánál újra megprobálod biggrin.gif

Tényleg egymagam lennék azzal, aki azt írta erre, hogy ez semmiség, egy hiba és, hogy bugyit viselni nem életellenes, vagy társadalmi norma ellenes tevékenység, TÉNYLEG?!
Vagy csak nem olvastál el mindenkit tongue.gif

És tényleg Qvára nem olvastad el mit írt tilas, neki ugyanis az volt a baja, hogy a nicknevemet "symor"-t írom kis betüvel, ezek szerint viszont te sem írsz helysen "judy91".
Legalább annyit tegyél meg, hogy ha jössz utánam kötekedni, hogy elolvasod amit írnak, köszi.

Te felfogtad amit a zsabad, meg az akarsz szavakkal ki akart fejezni abban a teljesen értelmetlen mondatban? Mert ha igen egy helyen diplomáztatok filozófiából, az biztos biggrin.gif

Ja szerintem is szándékosan tette, általában szándékosan nem vesznek fel az emberek bugyit, ha nem vesznek, ellenben azt írtam talán véletlenül derült ez ki róla. zt írtam, látom szeretsz besorolni az analfabéták táborába biggrin.gif

A bugyi viselése, mint a józan gondolkodás egy alapvető pillére és eredője. Remélem marhára ragaszkodsz a sajátodhoz, mert ha csak picit is letolod valah az eszed fele máris lecsúszott úgymond biggrin.gif

Tilas pont úgy írt mint aki statisztikákat olvas, meg nőgyógyászati értekezéseket. A fordítva felhúzott gumik és ezért történő szakítások statisztikáját én is elolvasnám, keresd meg légysziii...biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

"Az emberiség torzul, és ez csak egyre rosszabb lesz..." -azzal, ebben tök igazad van, mert egyesek egy bugyi hiányából egyből romlottságra, terhességre, abortuszra, kiskorúak elfajzott szexualitására következtetnek és szeretnek méricskélni aszerint embereket mit viselnek és nem. Az emberiség torzul. legalábbis egyes egyedei biztosan...

Ha pedig már a szituációs gyakorlatnál tartunk, megvigasztalnám és azt mondanám az a beteg állat, aki odanyúlt. Moziba, bugyi nélkül biggrin.gif miféle torz pornófilmen nevelkedtél egyébként?
Egyébként megint nem figyeltél, mert a bugyi nem viselése és a mutogatás között egy szép huszárvágásal tettél egyenlőségjelet, hogy igazoljad magad.

Ha a barátnőm nem visel (elárulom néha nem, remélem nem csap agyon, bár nem szoknyában, hanem nadrágnál) az nem azt jelenti, hogy mindenkinek megmutatja, hogy nincs rajta. Minden esetre ha rajtad nem lenn ezek szerint te mutogatnád is egyből, hogy nincs tongue.gif

Pontosan Európában és azt hiszed itt emiatt nem léteznek bigott nézetek, előítéletek a nőkkel szemben? Azt hiszed Európa mentes az ilyen szélsőségektől?

De mondjuk rendben, mindenkinek kötelező legyen bugyit viselni, akár a ruhája alatt is mostantól. Egyeseknek a melltartó nélküliség sem tetszik, vezessük be azt is kötelezőként. Aztán van akit zavar a rövidnadrág.... és így tovább. Meddig menjünk el, hogy a másikkal szemben támasztott igényeinknek megfelelően alakítsunk át mindenkit?!

Egyébként tőled el sem várom, hogy olvass a sorok között, csak azt kérem, illetve mondom, hogy hallgass magadra önmagaddal kapcsolatban:
"Összességében véve szerintem jobban jártál volna, ha most az egyszer csöndben maradsz... Egy ekkora égbe kiáltó marhaságot inkább tarts meg magadnak legközelebb..."
2012. április 13. 17:22 #188
symor
symor
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.23.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Offline offline
hú apám mennyi hibát vétetem itt iss biggrin.gif
2012. április 13. 19:33 #189
miley900
miley900
Cyrus Girl
 
StátuszBecause of you I'm ashamed of my life because it's empty
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.19.
Hozzászólás: 1363
Csatolások: 82
Azonosító: 164097
Offline offline
Nagyon hosszú kommenteket írtok...nézzétek,lehet,hogy van rajta fehérnemű,de ha nincs is,az sem rátok tartozna.Miley ember,elkövet hibákat.Légyszíves hagyjátok őt békén!
2012. április 13. 19:44 #190
csilla12795
csilla12795
visszatérő vendég
 
StátuszAz élet rovid.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.24.
Hozzászólás: 104
Csatolások: 0
Azonosító: 146110
Offline offline
olyan sokkoló lehet,h.ki sem jon a kép.
2012. április 13. 20:07 #191
judy91
judy91
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.22.
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
Offline offline
Symor:

Úristen, te most komolyan abba kötöttél bele, hogy nekem is kisbetűvel kezdődik a nicknevem? biggrin.gif És azt mégis hol olvastad a hozzászólásomban, hogy felróttam neked, hogy a te neved is kisbetű? Vagy hogy igazat adtam volna Tilasnak ebben a dologban? Segítek, sehol sem. Nevetséges, hogy kínodban már ilyeneken akadsz fenn.

"miféle torz pornófilmen nevelkedtél egyébként?"
Már megint magadból indulsz ki, kedves symor. wink.gif Kettőnk közül egyébként neked lehet eltorzult lelkivilágod és értékrended, ha még mindig úgy gondolod, hogy ha mondjuk a barátnőd bugyi nélkül megy el otthonról, akkor nem ő a k*va, hanem aki bepróbálkozik nála, az a beteg állat.

"Meddig menjünk el, hogy a másikkal szemben támasztott igényeinknek megfelelően alakítsunk át mindenkit?!" Ember, a fehérnemű viselése még egy ötéves gyerek számára is alapvető (értsd: tudja, hogy bugyit meg trikót kell a többi ruha alá venni, nem, nem a melltartóra gondoltam ebben az esetben, mert te még ebbe is képes lennél belekötni). Ezen nincs mit bonyolítani meg belemagyarázni... Főleg egy sztár esetében nem, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy ha bugyi nélkül, lenge öltözetben megy ki az utcára a lesifotósok közé, akkor abból kellemetlen fotó fog születni.

A hozzászólásod többi részét nem érdemes válaszra méltatnom, minél inkább "belemelegszünk" az eszmecserébe, annál nagyobb ostobaságokat írsz, annál minősíthetetlenebb stílusban.

Ja, és szerencsére nem vagyok rászorulva, hogy "kövesselek", vannak ennél tartalmasabb és hasznosabb elfoglaltságaim is az életben. smileeee.gif De legalább azzal, hogy itt is "megtaláltalak", láthattam, hogy neked aligha akad jobb hobbid a sztáros cikkeken való vitatkozásnál.
4 felhasználónak tetszik: dave095, ophely88, Holly Keller, Tilas
2012. április 13. 20:46 #192
harryné
harryné
új tag
 
StátuszA one direction nem B....ZI csak mert jol néznek ki!!!! :))
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.15.
Hozzászólás: 76
Csatolások: 0
Azonosító: 171251
Offline offline
Am.....szerintem van rajta ilyen bőrszínű.....de tök mindegy
2012. április 13. 20:54 #193
judy91
judy91
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 06.01.22.
Hozzászólás: 560
Csatolások: 3169
Azonosító: 12396
Offline offline
Idézet (miley900 @ 2012.04.13. 19:33)
Nagyon hosszú kommenteket írtok...nézzétek,lehet,hogy van rajta fehérnemű,de ha nincs is,az sem rátok tartozna.Miley ember,elkövet hibákat.Légyszíves hagyjátok őt békén!


Nem konkrétan Mileyról folyik a párbeszéd, hanem általánosságban azokról a hírességekről, akik alsónemű nélkül mennek ki az utcára. Egyébként pedig sajnos itt nem arról van szó, hogy kire tartozik az ilyesmi és kire nem... Mivel híres, így boldog-boldogtalan láthatja a "baklövését", ezt vállalta a sztársággal, erre neki kell odafigyelnie.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 13. 21:01 #194
FashionLady
FashionLady
 
Státuszfashion fades, only style remains the same.♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.11.
Hozzászólás: 1110
Csatolások: 3
Azonosító: 155125
Offline offline
egyébként tök jó, hogy ez egy elvileg 18+ cikk és mégis a legolvasottabb.xD
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. április 13. 21:03 #195
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ
 
StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.13.
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
Offline offline
egyet értek FashionLady nevet2.gif nevet2.gif
2012. április 13. 21:13 #196
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.08.06.
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Offline offline
Pár napja láttam a képeket, éreztem, hogy egy nap majd visszaköszön cikként is. Bárhogy is nézem, ez most szerintem Miley hibája volt. Persze tudom, hogy a paparazzók szörnyen rámásztak, ezeknél a képeknél is szinte pár centire vannak tóle a gépek. DE akkor sem tudom megérteni, hogy egy ilyen rövid ruhához, hogy a fenébe nem húz bugyit? Nem gondolom róla, hogy szándékosan csinálta, csak hogy címlapra kerüljön, de gobdolhatta volna, hogy ez megeshet. Mondjuk számomra már az is abszurd, hogy valaki bugyi nélkül rohangál. Úgyhogy ez most tényleg nagy hülyeség volt tőle.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, An_d_a, Holly Keller, chelseagirl18
2012. április 13. 21:25 #197
Fanncsii
Fanncsii
visszatérő vendég
 
Státuszasd
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.16.
Hozzászólás: 428
Csatolások: 0
Azonosító: 151201
Offline offline
éééés tényleg nincs rajta bugyi! hahahhahaha Miley, ejnye! : DDDDD
2012. április 13. 21:34 #198
VicaUnaMiley
VicaUnaMiley
visszatérő vendég
 
StátuszIt's Jiley 4ever, Bitches!! <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.04.
Hozzászólás: 310
Csatolások: 1
Azonosító: 146608
Offline offline
Miley, Miley, Miley! Nehogy felfázz! Na jó, komolyra fordítva a szót: Ez esztétikailag tényleg kifogásolható, de kik vagytok ti, hogy megmondjátok, hogy mit csináljon?
2012. április 13. 21:37 #199
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry
 
Státusz
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.25.
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Offline offline
VicaUnaMiley egyetértek.!
2012. április 13. 22:57 #200
- törölt felhasználó -    
Idézet (symor @ 2012.04.13. 03:02)
holly keller pontosan azt írta, amit, vagyis akin nincs bugyi az már csak egy lépésre van a teherbeeséstől. de mint már megállapítottuk inkább tényleg azt látsz a sorok mögé, amit akarsz, mintsem tényleg elolvasnád, ami le van írva. hozzám képest talán túl igazságlátó ember vagy, fényben járó, elismerem biggrin.gif

te hány mai fiatallal voltál (hozzáteszem ezek szerint te nem vagy az), akik rosszul rakják fel a gumit. ez is tapasztalat? egyáltalán ez megint, hogy keveredik ide témaként, valamibe megint beleláttad? másrészt sajnálom, hogy ezért szakítást éltél át, gáz, de majd átvészeled biggrin.gif

Komoly, te tudsz szöveget értelmezni? Egyáltalán nem a terhességről írtam.XD Biológia lesz az választott érettségi tárgyam úgy két hét múlva, szóval nagyon is jól tudom, hogy a petesejthez kell egy hímivarsejt is, amely tulajdonképpen a herékben termelődik, s az ondóhólyagban található szénhidráttal és vitaminokkal lévő anyaggal keveredik össze, miután megtörtént az orgazmus. Kérlek, oké?XD Vicces, te mondod, hogy ítélkezünk a másik felett, és konkrétan azt hiszed, hogy csak a levegőbe beszélek? Pláne úgy, hogy tulajdonképpen értelmezni sem tudtad a leírt mondatokat?XD Nem gázos? Két hozzászólásban beszéltem a nemiszerveket megfertőző betegségekről, tudni illik! Egy szó sem esett a teherbe esésről, bár valóban elgondolkodtató, hogy Juliska mit akar bugyi nélkül vajon a moziban. Tilas egyébként az óvszer (tudod, kondom vagy gumi) kiszakadásáról beszélt, nem a szakításról, de minegy.XD Szerintem hagyjuk egymást, mert nagyon, de nagyon nem vagyunk egy súlycsoportban.XD
1 felhasználónak tetszik: Tilas
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok