Miley Cyrust bugyi nélkül kapták lencsevégre (18+)
2012. április 11. 16:17
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Egyik sztár sem kerülheti el a paprazzókat és villantásokat sem, persze tisztelek azoknak akik sikeresen kijátsszák őket. De! Én most kicsit haragszom Mileyra, mert örülnék hogyha a tehetségét villogtatná, ugyanis utoljára év elején hallatott magáról, mint énekesnő.
2012. április 11. 16:36
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Eszter655 egyetértek..
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2012. április 11. 16:42
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline |
Eszter655 én is egyetértek
2012. április 11. 16:50
A hírverésért mindent. Miley tudtommal énekes- és színésznő, bár a tehetségéről vagy esetleg új lemezéről semmit sem hallani. Az utóbbi időben gyakorlatilag nullát dolgozott, nem jelent meg filmje, sem új dala. Utoljára 2010-ben hallottunk róla, a The Last Song kapcsán, de akkor is a Liammel való kapcsolata miatt. Miley már rég nem az, aki volt, és annyira akarja bizonyítani, hogy felnőtt, hogy ez már szánalmas. Elhiszem, hogy 20 évesen felnőttnek hiszti magát, de ezzel mindent bizonyít, csak azt nem, hogy érett. Mellesleg ez az igénytelenség legalja, ha legalább híres, és mindenhova követik, egy bugyit illett volna venni.
2012. április 11. 16:56
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline |
Na, pont az ilyen feltűnősködő húzásai miatt kapott négyes szimpátiát.
2012. április 11. 16:58
Eleve nem értem minek kimenni utcára egy ilyen kis hálóingszerű ruhában.. Lehet, hogy nem akarta, hogy átüssön a bugyija a ruhán, de még akkor is felvehetett volna egy rohadt tangát -.-"
2012. április 11. 17:04
Igen, Ő is egy ember, aki hibázhat, mint bárki más, és az is tény, hogy a paparazzik gusztustalan, pénzéhes módon ilyen képeket akarnak megörökíteni. Nem ítélekezni akarok, de alap, hogy felveszel reggel fehérneműt - főleg miniruhához - ha ilyen sok fotós követ. Nem vitatom Miley tehetségét, (mert szerintem tehetséges csaj) és inkább a tehetségével kellene villognia...
Most nem szidni akartam és nem kérek kommenteket sem. Emiatt természetesen nem fogom elítélni.
Most nem szidni akartam és nem kérek kommenteket sem. Emiatt természetesen nem fogom elítélni.
2012. április 11. 17:10
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
szeretem Mileyt de már kezdem unni hogy minden nap van róla egy uj cik!! amugymeg alig lehet látni valamit!! a 18+ izé meg marhaság mert szerintem a többség nincs 18 de mindenki nyugodt szivel elolvassa a ciket!! de lehet hogy nem kéne magambol kiindulni
2012. április 11. 17:24
Ez elég kínos, majd legközelebb vesz fel bugyit..
2012. április 11. 17:33
Fanni97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 148312 offline |
Na és ha nem is volt rajta akkor mivan?Inkább először a tehetségét kéne észrevenni és nem folyamatosan piszkálni minden baromsággal.Egy értelmes ember nem mindig azzal törődik hogyan tud belekötni a másikba.Ő sem tökéletes.Szerintem a zenéje sokkal fontosabb mint ezek a hülyeségek.Csak ennyit akartam úgyis beszélhet itt bárki bármit rossz indulatú emberek mindig lesznek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.