Starity

IAmTheCheeseMaestro profilja

IAmTheCheeseMaestro white white  
  • Csatlakozott
  • 2012. április 06.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1800. április 30.
  • Lakhely
  • Üzbegisztán
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Szokásos; alvás, netezés, utcai csatangolás, alvás, orv baromkodás a spanokkal, alvás, fejtömés, kisállatok boldogítása, alvás és alvás.
  • Zenei stílusom
  • Mint az kivehető, egyre szőrösödő szívecském a csúnya "hörgős metált" érzi a hozzá legközelebb állónak, ám ennek ellenére nyitott vagyok és befogadóképes (nem félreérteni :D)
  • Imádom
  • The Simpsons, South Park, Family Guy, Happy Tree Friends (és minden, ami egy magamfajta aberrált lámától elvárható); Evanescence, Wednesday 13, New Days Delay, PAIN, DIO, Queen, Beatles, EDDA, the Grenma
  • Utálom
  • SP, MM, Fluor, Justin Bieber, etc. zenének nem nevezhető zajtákolmánya; konformisták; hivatástalan, érdektelen, minimálbér felvételére hajazó, besavanyodott tanárok; egysíkú/felelőtlen/magukat túlontúl érettnek képzelő fiatalok

Az élet nagyon drága, de az árban benne van évente egy Nap körüli utazás.

IAmTheCheeseMaestro
Utoljára aktív: 2013.01.22. 17:05Státusz módosítva: 2012.07.20. 00:12

Mi újság nála?

2012.09.08. 00:12IAmTheCheeseMaestro és Kame mostantól barátok

2012.08.24. 17:05IAmTheCheeseMaestro és mostantól barátok

2012.08.14. 18:06IAmTheCheeseMaestro és mostantól barátok

2012.08.14. 18:06IAmTheCheeseMaestro és PetDog18 mostantól barátok

2012.08.13. 01:01IAmTheCheeseMaestro és mostantól barátok

Bemutatkozás


Tisztelet! (ami hiányzik belőlem)

Első körben a drága hosszkorlát iránt érzett köszönetkívánatomat élném ki, igazán felemelő volt újfent szembesülni az osztályfőnököm által is gyakran hangoztatott ténnyel, miszerint ha egyszer beindulnak a rágóizmaim (jelenesetünkben ujjbegyecskéim), nem állnak le fél éven belül.

Következzenek az opciókra adott reakcióim hosszabb kiadásban:

Zenei stílusom:
Mint az kivehető, egyre szőrösödő szívecském a csúnya "hörgős metált" érzi a hozzá legközelebb állónak, ám ennek ellenére nyitott vagyok és befogadóképes (nem félreérteni :D), szal' tuti nem fogok egyetlen nótát sem a puszta műfaja alapján trágyának ítélni.

Imádom:
The Simpsons [klasszikusan élvezhető], Family Guy [főként Stewie miatt, de a "Petardált" húzásai is kiemelendőek], South Park [nem hinném, hogy ragozásra szorul], Happy Tree Friends [csak hogy megjöjjön az étvágyam] és minden, ami egy magamfajta aberrált lámától elvárható; Evanescence, Wednesday 13, New Days Delay, PAIN, DIO, Queen, Beatles, EDDA, the Grenma; csoki minden fajtában és mennyiségben, gyömbér-és tonikitóka, csípős kaják és emberek :D; cinizmus, irónia, kreatív szójátékok; továbbá irodalom és matek, hangozzon bármilyen összeférhetetlenül is egymás mellett a két tárgy.

Utálom:
SP, MM, Fluor, Justin Bieber, etc. zenének nem nevezhető zajtákolmánya; konformisták; hivatástalan, érdektelen, minimálbér felvételére hajazó, besavanyodott tanárok; egysíkú/felelőtlen/magukat túlontúl érettnek képzelő fiatalok; rovarok, sebejtésre alkalmas tárgyak, halak, sötöbö (minden létező fóbiával küszködök, ez van); mindennek tetejében MESESAJT, főtt káposzta és kocsonya.
*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

Előzékenyeknek:
Előrebocsátom, hogy ostoba vagyok, amivel együttjár, hogy paraszt magatartás tanúsítására hajlamos is, így ne csodálkozzék a jónép, ha nem a nyájjal bégető kommentekkel találkozik a nevem alatt. Ateizmus-és liberalizmus ellenzők, hímsoviniszták, idealisták és rasszisták kíméljenek! (már ha feljárnak ide)
Egyszerre ennyit.

Kedvenc sztárok

1 Wednesday 13
2 Amy Lee
3 Ronnie James Dio
4 Szalay Csongor
5 Arany Dóra
6 Demi Lovato
7 Adele
8 Hayley Williams
9 Avril Lavigne
10 Lady Gaga
11 Pink
12 Seth MacFarlane
13 Trey Parker
14 Matt Stone
15 Lzzy Hale
16 Christina Grimmie
17 Hernádi Judit
18 Woody Allen
19 Varg Vikernes
további kedvencek

Randomképek

Wednesday13FangBang2006.jpg
1218316291582_f.jpg
Amy_Lee_wallpaper_by_LadyBranwick.jpg
rings_review_03.jpg

Barátok

nothingcanstopme
nothingcanstopme

Extinct ♥

Gerloczy
Gerloczy

visszatérő vendég

PetDog18
PetDog18

új tag

Darkness
Darkness

Misanthrope Vegan

Üzenőfal

Szia szavaztam.

2014.09.04. 12:12

nyamnyam2000 Hihetetlen nagy forma vagy! Imádom a stílusod, hogy csípősen őszinte vagy, és kimondod a véleményed a dolgokról, és mindezt már-már bosszantóan tökéletes formában teszed. Van némi közös bennünk, és kíváncsi lennék a további gondolataidra, így szavazok, és barátnak jelölnélek, ha nem baj. :)

2013.05.15. 20:08

PinkPoison Nagyon tetszenek a képeid szavaztam *o*

2012.11.19. 18:06

Szia! Felettébb érdekes gondolatmenet, hiszen meg kell hagyni: a profilunkban leírtak alapján valóban viszonylag sok közös van bennünk. :D Meglehet, hogy tényleg valamiféle rokoni szál köt bennünket össze? :) Nem sok hozzád hasonlítható emberrel találkoztam eddigi életem során; nem vagy sablonfigura, az biztos! Bár nem kifejezetten mondható el rólam, hogy egész álló nap a monitort pásztázom, a szabadidőmet szívesen töltöm a cikkekhez, témákhoz fűzött kommentjeid olvasgatásával. Jó látni, hogy a sok, már-már klónszerű, ahogyan te mondanád: futószalagon gyártott embertársaink mellett azért még találkozhatunk magadfajta egyéniségekkel. :)

2012.08.25. 10:10

Szia! :) Sok hozzászólásodat olvastam már, és ezek alapján nagyon tetszik, ahogyan hozzáállsz a dolgokhoz. Már kezdtem elveszíteni a hitem, hogy a tengernyi ostoba fórumozó mellett bukkanhatok még szimpatikus felhasználókra. Azután rátaláltam a profilodra. Szavaztam, és barátnak jelöltelek, ha nem baj :D

2012.08.23. 21:09