A februárban elhunyt Whitney Houstonról készülő életrajzi film főszerepére már jónéhány énekesnő pályázik, ám most új jelentkező akadt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Saját lánya játszaná Whitney Houstont
2012. április 11. 10:55
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Akárhogy is, de ezerszer inkább ő legyen, mint Rihanna... És tényleg ő ismerte a legjobban, szóval még színészi tapasztalatok nélkül is jobban tudná megformálni, mint például Rihanna, ebben biztos vagyok. Mondjuk én Brandynek örülnék a legjobban, de Rihannán kívül az összes felmerült lánnyal ki lennék békülve.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. április 11. 11:17
Nem is értem, hogy Rihanna hogy került a képbe. Jó, ő a legnépszerűbb színes bőrű énekesnő jelenleg, de ennél több érvet nem tudok felhozni mellette. Valamiért engem eléggé irritál Rihanna, nem hiszem, hogy megnéznék bármilyen filmet is, amiben ő játszik. Bobbi Kristinának meg abban igaza van, hogy ő tudna a legjobban azonosulni vele, hiszen az anyja volt, bálványozta egész életében. Kérdés, hogy lelkileg mennyire bírná a feladatot, mert azért megterhelő lehet a saját anyukáját játszania.
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
Black Hearth2
2012. április 11. 12:38
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
The Bex egyetértek!
2012. április 11. 13:49
fruzsina004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.10. Hozzászólás: 7 Csatolások: 1 Azonosító: 173135 offline |
Szerintem is a lánya!Szerintem mindenkinek hagynia kellene, hogy a saját lánya játsza Whitney Houstont!
2012. április 11. 13:56
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
Én szívesebben megnézném Rihanna szereplésével,de tényleg így lenne jó.
2012. április 11. 13:59
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Az érveit megértem, de egy kicsi kis színésznői adottságai sincsenek, hiszen még nem láthattuk őt filmekben. Egyébként a legjobb döntés Brandy lenne.
2012. április 11. 14:01
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
+ Lehet csúnyát mondok, de Bobbin érzek egy kis hírnévre vágyást, hiszen még Easy E-t is felhozta. De azért ez még is az anyja emlékfilmje lesz. Nehogy már ilyeneket kelljen felhozni.
2012. április 11. 14:06
Idézet (Beliyah @ 2012.04.11. 14:01)
+ Lehet csúnyát mondok, de Bobbin érzek egy kis hírnévre vágyást, hiszen még Easy E-t is felhozta. De azért ez még is az anyja emlékfilmje lesz. Nehogy már ilyeneket kelljen felhozni.
Nyilván van benne az is, hiszen gyerekkora óta az édesanyja pályáját akarja követni, mi lenne jobb lehetőség számára, mint ez.
2012. április 11. 14:19
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nekem mindegy,hogy ki játszaná őt.. de mondjuk tényleg jobb ötlet,hogy a lánya játszaná Whitneyt...
2012. április 11. 14:24
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Amúgy az EaZy-E.
Azt meg korántsem tudhatjuk, hogy van-e színészi tehetsége. Attól, mert nem játszott még filmekben, az még nem jelenti azt, hogy nincs is tehetsége, mert ilyen alapon senkiből nem lett volna színésznő, hiszen mindenki elkezdte valahol. Rengeteg tehetséges ember van a világon, aki ennek ellenére egyáltalán nem, vagy csak alig híres, miközben a sok tehetségtelen szennyet agyonsztárolják, szóval...
Azt meg korántsem tudhatjuk, hogy van-e színészi tehetsége. Attól, mert nem játszott még filmekben, az még nem jelenti azt, hogy nincs is tehetsége, mert ilyen alapon senkiből nem lett volna színésznő, hiszen mindenki elkezdte valahol. Rengeteg tehetséges ember van a világon, aki ennek ellenére egyáltalán nem, vagy csak alig híres, miközben a sok tehetségtelen szennyet agyonsztárolják, szóval...
1 felhasználónak tetszik:
The Bex
2012. április 11. 15:00
Jó ötlet lenne ha ő játszaná az anyukája szerepét:D
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.