Névhasználati jogok miatt perelik a One Directiont
2012. április 14. 17:40
JustGirl_12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 113 Csatolások: 2 Azonosító: 170974 offline |
ku99 igazad van.
2012. április 14. 17:46
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
am szerintem ennyi erővel azért perelték be őket mert híresebbek..pff ♥♥♥brit 1D♥♥♥
2012. április 14. 17:56
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Ez kitűnő alkalom arra, hogy az amerikai banda nagyobb hírnévre tegyen szert. Én nem tudnám elképzelni a fiúkat más bandanévvel...
2012. április 14. 18:14
Adriilovestarsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 163347 offline |
Ez baromság! Nehogy már egy kis béna amerikai csapat pont a One Directionra szálljon ráá! És pont most! Mégis ki fog nekik hinni? És a 1D-t lehetetlen letaszítani! Semmi értelme megprobálni! <3 1D <3 <3
2012. április 14. 21:07
Pfff...Ez egy akkora egy hülyeség!!! Mert miért nem akkor szólnak rájuk,amikor még az X-factorba szerepeltek?! Különben is egy ilyen semmi kis bandának kéne megváltoztatnia a nevét,nem egy ilyen híres bandának,mint az új 1D!!! IMÁDOM a számomra első és eredeti 1D-t!!! Remélem az a kis semmi banda fogja megváltoztatnia a nevét!!!
2012. április 14. 22:42
CrazyRockGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 146600 offline |
Ezt nem sikerült felfognom... Azok loptak akik a képen vannak? Vagy a másik? Ez hülyeség!!!!
2012. április 15. 01:06
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
istenem, álljatok már le ezzel a féltékenységből perlik dumával... sokkal hamarabb alakult az a másik banda, több joguk van a névhez is.... honnan veszitek, hogy korábban nem perelték be őket ? ti mindent tudtok vagy mivan ? persze ha a One Direction csinál valamit, az mindig tökéletes, ők sosem hibázhatnak ... de elárulom, hogy csak koppintani tudnak más fiúbandáról koppintják a nevüket és ha ez még nem lenne elég, halgassátok meg egymás után lejátszva a One Direction-tól a What Makes You Beautiful és a Big Time Rush-tól A Superstar című dal refrénjeit! ez a banda csak koppintani tud, ti meg csak azért mondjátok, mert becsurrantok a bugyitokba, ha meglátjátok őket! elárulnátok, hogy ez az egy éve alakult kis bandácska miért olyan nagy szám, hogy máris az elő számú kedvenc legyen, a sok lopott dallal meg névvel szánalom mind az 5 én nem azokat csesztetem most, akik szeretik őket, hanem azokat akik mindig a pártjukat fogják akármi is van... gondolkodjatok már el, jézusom -.-""
2012. április 15. 09:19
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Na, kivagyok!!! Benne van a pakliban, hogy a babáim most elbukják ezt. Hiszen a törvény, az törvény, és ha azok tényleg előbb választották ezt a nevet, és be is van jegyezve, akkor nem nagyon lehet mit tenni. De nem akarom, hogy megváltoztassák!!! Kb mindenkinek a világon a One Direction ŐKET (Louis, Liam, Zayn, Harry Niall) jelenti. A másikokról meg a kutya se hallott, csak így akarnak egy kis hírnévre szert tenni, ha már a zenével nem sikerült. SAJNOS TÉNYLEG nem a mi One Directionunkat illeti ez a név, de ha bármit lehet tenni, hogy megtarthassák, szerintem meg fogják lépni. Áh, valami majd csak lesz...
2012. április 15. 10:20
Bár az is elég gáz már, hogy ide jutottunk, hogy az emberek ilyen zenére kíváncsiak.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. április 15. 16:46
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2012.04.15. 10:20)
Bár az is elég gáz már, hogy ide jutottunk, hogy az emberek ilyen zenére kíváncsiak.
És az, hogy botrány botrány hátán. Most a Wanted kapaszkodott fel a témára. Nem elég, hogy itt van nekünk a 1D, most jön a Wanted a hülyeségeikkel, avagy minden nap másképpen megfogalmazott cikk arról, hogy a Wanted támogatja az 1D-t stb. Márcsak a JLS kell és teljes a lista
Shakeitupper,
Black Hearth2
2012. április 15. 18:26
Shakeitupperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 69 Csatolások: 5 Azonosító: 147768 offline |
Amúgy emberek, lehet most ők népszerűek és szinte az egész világ őket ismeri az 1D ként, de ez egy olyan semmilyen ok arra, hogy a másik banda hagyja el a nevét.Lehet a britek népszerűbbek, de most ezen mi lényeg van?Vagy ti ha nem One Direction lenne, már nem is szeretnétek őket?Egy másik név alapján is meglehet őket szokni, csak eleinte furcsa lenne.Amúgy már túlzás ez a "lázadás" a kaliforniai banda ellen.Nektek milyen lenne, ha lenne egy bandátok Big Brumm(xD) és erre jönne 5 másik fiú, akiknek eladhatóbb az arca és az összes tini s*na begerjedne rájuk?S avval a névvel lennének népszerűbbek, amit már ti egy évvel előtte felfedeztetek.Meg mielőtt még csak elgondolkodnánk az USÁban 2010-ben a fiúk nem is voltak ismertek, csak 2011 végén kapták fel őket is ott, bár igaz ott van a You-Tube, hogy észre vegyék őket a másik banda.Röhej ami itt megy és az is szánalmas, hogy pár directioner neki támad az antiknak a véleményük miatt.
Honnan tudjátok amúgy, hogy eddig ezek a fiúk nem-e tárgyaltak már ez ügyben?
emberek nyugi!
Honnan tudjátok amúgy, hogy eddig ezek a fiúk nem-e tárgyaltak már ez ügyben?
emberek nyugi!
ophely88,
Black Hearth2
2012. április 16. 19:33
Nem értem,hogy miért kell mindig szegényeket piszkálni!?Úgy is annyi a dolgouk,hogy nincs idejük ilyenekre!Amúgy szerintem is csak a hírnév kell az Amerikaiaknak!Olyanokat tudnék róluk mondani!(DE HAGGYUK!)
Nem bírom nézni a One Direction-t ha többé már nem One Direction-nak hívják majd őket!
A zenéjüket is szeretem de többet nem bírom haklagtni ha más lesz a nevük!Olya,olyan olyan fura néhány ember!
Én bevallom még SOHA nem hallodtam az Amerikai One Direction-ról,mellesleg tényleg nem tud semmit tenni a Brit One Direction ha regisztrálva van az Amerikai 1 évvel hamarabb!
Én bevallom még a hírnévért se tennék ilyet!
Ez nagyon szemétség!
És akik írtak kommentet MAJDNEM mindenkivel egyet értek!
Nem bírom nézni a One Direction-t ha többé már nem One Direction-nak hívják majd őket!
A zenéjüket is szeretem de többet nem bírom haklagtni ha más lesz a nevük!Olya,olyan olyan fura néhány ember!
Én bevallom még SOHA nem hallodtam az Amerikai One Direction-ról,mellesleg tényleg nem tud semmit tenni a Brit One Direction ha regisztrálva van az Amerikai 1 évvel hamarabb!
Én bevallom még a hírnévért se tennék ilyet!
Ez nagyon szemétség!
És akik írtak kommentet MAJDNEM mindenkivel egyet értek!
2012. április 16. 20:14
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Lucky5 Egyetértek veled
2012. április 16. 21:23
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 191 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline |
Ők 5-en a One direction és kész ! Senki nem veheti el a drágaságok nevét ! ŐŐk már így híresek és tökéletesek D 1D 4ever^^
2012. április 17. 20:05
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Szar lehet a másik bandának, hogy hamarabb alakultak meg ezzel a névvel, mégis a brit banda fut One Direction néven... Ennek a megalakulásukkor utána kellett volna nézni...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.