Az énekesnő tartja a szavát: felhagy a cukorkás ruhákkal. Bár haja mégsem lett zöld, csak valaki ügyesen becsapta az izgatott rajongókat, egy gálán megmutatta új, vagány külsejét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katy Perry gót stílust vett fel
2012. április 14. 22:44
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
jól hangzik amúgy meg szerintem jól áll neki ez a stílus!
2012. április 14. 22:45
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Szerintem nagyon ott van, kíváncsi vagyok, mit fog alkotni. Közel áll hozzám ez a stílus, remélem tényleg nem csak egy megjelenés alkalmával öltötte magára a ruhát, hanem megmutatja a másik oldalát is. Habár ahogy Katyt ismerem, nem tudom elképzelni így.
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
A zöld hajon látszott,hogy csak paróka.Amúgy nem mindegy,hogy most lila vagy zöld a haja?
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Nagyon jó, végre talán normálisabb zenét fog játszani?
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Black Hearth2
2012. április 14. 22:47
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
nah, tegnap még "sokkolta a világot a zöld hajával" de persze tudom, hogy ez akár percek alatt is változhat. szegény haja min megy keresztül... ne csodálkozzunk, ha 1-2 éven belül megkopaszodik.....
2012. április 14. 22:50
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Hát ennek a nőnek minden jól áll komolyan..
Katy ♥
Katy ♥
2012. április 14. 22:51
27 évesen minek neki életrajzi film? 70 évesen lesz majd neki három életrajzi filmje, vagy mi? Egyébként mostanában nem tudom szegényt hova tenni, ez a minden hónapban új hajszín kissé gáz. Remélem legalább az az album normális lesz, és nem valami hallgathatatlan hulladékot csinál.
Amúgy pár napja beszéltük osztálytársammal, hogy külföldön nem szólnak meg és nem kategorizálnak a külsőd miatt, itt meg ha több a fekete szemfesték vagy tiszta feketébe vagy akkor rögtön emónak, gótnak meg mittudoménmilyennek titulálnak, ami elgondolkodtató eme cikk kapcsán is akár, hiszen nem hinném hogy Katy a cukorkalány stílus után átmenne gótba vagy akár rockerbe, szóval ilyen sötétbe.
Amúgy pár napja beszéltük osztálytársammal, hogy külföldön nem szólnak meg és nem kategorizálnak a külsőd miatt, itt meg ha több a fekete szemfesték vagy tiszta feketébe vagy akkor rögtön emónak, gótnak meg mittudoménmilyennek titulálnak, ami elgondolkodtató eme cikk kapcsán is akár, hiszen nem hinném hogy Katy a cukorkalány stílus után átmenne gótba vagy akár rockerbe, szóval ilyen sötétbe.
2012. április 14. 23:32
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline |
ez nem gót de jól áll neki:D
2012. április 14. 23:37
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Elfogja cseszni a haját. De ő tudja.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.