Starity

Katy Perry gót stílust vett fel

2012. április 14. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tartja a szavát: felhagy a cukorkás ruhákkal. Bár haja mégsem lett zöld, csak valaki ügyesen becsapta az izgatott rajongókat, egy gálán megmutatta új, vagány külsejét.

hirdetés
Katy Perry gót stílust vett fel

Katy Perry április 13-án részt vett a Details magazin partiján, a Henessy V.S.-en, amelyen végre megláthattuk új stílusát. Arról cikkeztünk pénteken, hogy az új hajszín zöld lett, de ez az infó egyszerű kacsának bizonyult.

Az énekesnő új hajszíne lila lett a már jól ismert fekete alapon. Emellett az eddigi cukorkás ruháit elfelejtve meglepően gótos stílust vett fel, kicsit rockosra, kicsit sötétre és kicsit hippisre vette a figurát.

Katy nemrég beszélt arról, hogy lezártnak tekinti a Teenage Dream-szériát, amelyet majd a nyáron érkező életrajzi koncertfilmje fog megkoronázni, és szeretne visszatérni a gyökereihez és az alternatív stílusához. Az új lemezét úgy jellemezte, hogy meglepően sötét lesz, és gyakran csak az ő hangját hallhatjuk majd gitárral. Hozzátette, hogy ő igazán a munka embere, az érzelmeit pedig a dalaiba szokta ölni. A közelgő újabb alkotása lesz szerinte a legszemélyesebb és legigazibb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek