Lebukott a One Direction szépfiúja
2012. április 15. 09:19
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Utálom a cigit,de ha nekik jó szívni akkor egészségükre. Amúgy jobban megnéztem azt a képet és tényleg úgy néz ki mint egy toll,csak pont úgy süt rá a nap!
2012. április 15. 09:19
haha harrry anyukájának magyarázatán lefőttem
ha én 1D fan lennék, lennék olyan értelmes, hogy csak azért mert a kedvenc fiúbandám egyik tagja dohányzik én még attól nem gyújtok rá. 11-12 évesen is ilyen voltam, bár lehet ez beállítottságtól függ ..
amúgy oké, értem hogy rossz példát mutat, de ha ő szeretne dohányozni, szíve joga. a rajongói nem mondhatják meg neki hogy mit csináljon.
ha én 1D fan lennék, lennék olyan értelmes, hogy csak azért mert a kedvenc fiúbandám egyik tagja dohányzik én még attól nem gyújtok rá. 11-12 évesen is ilyen voltam, bár lehet ez beállítottságtól függ ..
amúgy oké, értem hogy rossz példát mutat, de ha ő szeretne dohányozni, szíve joga. a rajongói nem mondhatják meg neki hogy mit csináljon.
2 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Sugarbabes
2012. április 15. 09:28
Perszee toll....Ha cigizni akar akkor cigizzen a saját tüdejét rombolja és ha valahány fanatikus rajongó utánozza az meg már azok hülyesé!ge
2012. április 15. 09:31
Ez annyira hülyeség! Mert szerintem a rajongók nem fogják lemásolni róla a cigizést, és a másik az,h miért pont tollat fogott úgy,mint a cigit.
2012. április 15. 09:35
remélem nem szokik rá, de biztos nem fog
azért tényleg nem kellett volna
de remélem nem szokik úgy rá, mint Zayn
én nekem a kedvencem Niall, remélem moszt az egyszer kipróbálta, és máskor nem, fogja4!!!
azért tényleg nem kellett volna
de remélem nem szokik úgy rá, mint Zayn
én nekem a kedvencem Niall, remélem moszt az egyszer kipróbálta, és máskor nem, fogja4!!!
2012. április 15. 09:42
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
De szörnyű, Istenem. Na most mi lesz? Soha nem értettem, hogy miért fújják fel a cigiző sztárok sztorikat. Ő is ember, joga van cigizni akár tudatában van a káros mellékhatásoknak akár nem. Nála sokkal fiatalabbak is cigiznek már. Az pedig, hogy ki mit mond a médiában, az más tészta. Persze hogy azt mondja soha nem cigizne, épeszű ember nem mond olyat a médiában, hogy igen cigizek és nem érdekel, hogy mi történik velem később.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. április 15. 09:43
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Hoppácska...
De ha cigizni akar akkor cigizzen. Ő dönti el.
De ha cigizni akar akkor cigizzen. Ő dönti el.
2012. április 15. 09:45
OMG hát ez szörnyű, borzalmas, csak ne hogy még a többi ről is kiderüljön, ki tudja mi lesz akkor XDXDXDXDXD ekkora hülyeséget , mintha összedőlne most a világ
2012. április 15. 09:54
Rebíí97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 699 Csatolások: 8 Azonosító: 155442 offline |
szerintem az tényleg cigi de nem fog rászokni...:/ attól, hogy egyet elszív nem hal meg tőle senki:/ ugyan olyan jó hangja van így is. amúgy Zayn is cigizik és semmi baja.
minek így felfújni a dolgot? amúgy tuti, hogy az nem toll.
minek így felfújni a dolgot? amúgy tuti, hogy az nem toll.
2012. április 15. 10:02
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
Zayn is cigizik és azt mégsem kürtölik ki :S
2012. április 15. 10:03
ez toll? elég hülye kifogása volt az anyjának.. xd
2012. április 15. 10:07
Tényleg olyan mint egy toll...Mindenki annak nézi aminek akrja. Am Harry anyukája naon kedves
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.