Starity

AnnaHuong profilja

AnnaHuong yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2011. augusztus 04.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 1999. január 27.
  • Lakhely
  • Budapest
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zenehallgatás , Starity , alvás , evés , blogírás
  • Zenei stílusom
  • Pop
  • Imádom
  • Aludnii..:)
  • Utálom
  • MARCIPÁN....Utáloom mindennél jobban..PHÚÚJJ...Jah meg korán kelnii..:P
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

I'm not perfect, never have been, never will be...

AnnaHuong
Utoljára aktív: 2015.10.16. 21:09Státusz módosítva: 2013.08.25. 20:08

Mi újság nála?

2015.05.16. 23:11AnnaHuong és Sung-Ra mostantól barátok

2014.07.25. 00:12AnnaHuong új kedvence Jessica Jung

2014.07.24. 23:11AnnaHuong új kedvence Park Min Young

2014.07.24. 23:11AnnaHuong új kedvence Goo Ha Ra

2014.07.24. 23:11AnnaHuong új kedvence Park Shin Hye

Bemutatkozás


♡ Kedves látogató ♡ 

Nem tudom, hogy találtál ide, talán valamelyik hozzászólásom tetszett, vagy az avatarom, esetleg a nevem nyerte el a tetszésedet, de mindenesetre örülök, hogy itt vagy. Nem ítéllek el azért, ha nem szereted a kedvenceimet, vagy ha azokat szeretsz, akiket én utálok, de azért ne szídjuk őket egymásnak. Nem fogom azt mondani, hogy ne lopj, mert ha annyira akrnád, akkor simán lementenéd a feliratot/képet bűntudat nélkül, szóval én akkor minek szóljak potyára?!
☮Na akkor kezdjük a bemutatkozót!☮ 

 

Egy 14 éves vietnámi lány vagyok telis-tele elérhetetlen álmokkal, de hiszem, hogy egy nap elérhetőek és valóraváltottak lesznek (már, ha van olyan szó). Élőben sokkal szűkszavúbb vagyok, mint virtuálisan, de ha már magabiztosan érzem magam az adott társaságban, akkor be nem áll a szám. Könnyen barátkozok, szóval ha írsz egy üzit, akkor válaszolni fogok rá és gyorsan közös pontra fogunk jutni. 
Elég átlagos
életet élek, nincs benne semmi különleges. Anyukámmal, nagymamámmal és a bátyámmal élek. A szüleim kiskoromban elváltak, apukám felől van egy félöcsém. Mint már említettem a szüleim vietnámiak, de én már itt születtem 14 évvel ezelőtt (pontosabban 14 és fél évvel ezelőtt). Többet nem is tudok mondani magamról, de ha akarsz, akkor nyugodtan írj! Be is jelölhetsz, általában mindenkit visszajelölök, ha szavazol írd meg és visszamegy. :)

 

Hát a zene.. Mint mindenki, én is imádok zenét hallgatni. Éjjel-nappal zenéthallgatok, mert hát annyira fel tudja dobni az ember kedvét. Nem szoktam válogatni zene téren, de leginkább a pop áll közel hozzám, de ugyanúgy hallgatok rap-et, R'n'B-t vagy country zenét. Én nem vagyok az olyan, hogy "jaj, ezt a buzi énekli, akkor biztos szar".. NEM! Én sosem az előadó szerint válogatom meg a zenét. Én személy szerint utálom Miley Cyrus-t már a Hannah Montana korszaka óta, de két kedvenc számom is van tőle : We Can't Stop, Wrecking Ball & The Climb.. Attól, hogy utálom az ember természetet, stílusát, attól még lehetnek jó zenéi, vagy lehet jó az alkja (célzok én most Miley-ra, ugyanis nagyon csinos alakja van és a hangja is néhol megállja a helyét. Taylor Swift-et sem bírom annyira, de a zenéit annál inkább, sőt a kedvenceim köze tartoznak. 
- Kedvenc előadóim : Nicki Minaj, One Direction (imádom), Justin Bieber, Bruno Mars (imádom), Katy Perry, Rihanna, Ariana Grande (imádom), Selena Gomez (vannak jó számai, de nem kedvenc), Taylor Swift (magát az embert nem szeretem, de a zenéit igen), Little Mix (imádom), Demi Lovato (imádom), Ellie Goulding 

 

Mindenki szeret filmet nézni, még az is, aki nem mondja. A film nézés egy olyan tevékenység, hogy ülve is át tudod élni a dolgokat, amit egyébként nem tudnál. Abban a másfél/két órában elzárod a külvilágot és a tested, lelked benne van a filmben! Mintha te is benne szerepelnél, mint kívülálló. Én imádok filmet nézni! Mindenfélét megnézek legyen az vígjáték, sci-fi, akció, kaland, rajzfilm vagy horror (bár mostanában nem nagyon).
- Kedvenc színészeim : Adam Sandler, Anne Hathaway, Lily Collins, Johnny Depp, Taylor Lautner, Amanda Seyfried, Mila Kunis

- Kedvenc filmek : Esti mesék, Apafej, Neveletlen hercegnő, A magányos lovas, Elhurcolva, Ted, Barátság extrákkal, Nagyfiúk 1., 50 első randi, Szemfényfesztők

 

Talán amit a filmeknél jobban szeretek, azok a sorozatok.. Sorozatokat azért szeretek nézni, mert hosszabb története van, és mindig történik valami új. Sosem nézek tv-s sorozatokat. Nem is tudnám kivárni a holnapot, hogy láthassam a következő epizódot. Mindig online nézem őket és egy nap akár 8-10 részt is megnézek, ha nagyon kíváncsi vagyok a folytatásokra. Jelenleg nem nézek egyet se, mert várok az új évadra. Leginkabb ABC Family-s, MTV-s és CW-s sorozatokat nézek.
- Kedvenc sorozatok : Pretty Little Liars, Teen Wolf, Switched at Birth, The Secret Circle, The Carrie Diaries, The Vampire Diaries, Twised, Awkward, Skins
- Kedvenc szereplők: Hanna Marin (Ashley Benson - Pretty Little Liars), Emily Fields (Shay Mitchell - Pretty Little Liars), Styles Stilinski (Dylan O'Brien - Teen Wolf), Allison Argent (Crystal Reed - Teen Wolf), Isaac Lahey (Daniel Sharman - Teen Wolf), Bay Kennish (Vanessa Marano - Switched at Birth), Sean Berdy (Emmett - Switched at Birth), Faye Chamberlain (Phoebe Tonkin - The Secret Circle), Cassie Blake (Britt Robertson - The Secret Circle), Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb - The Carrie Diaries), Sebastian Kydd (Austin Butler - The Carrie Diaries), Stefan Salvatore (Paul Wesley - The Vampire Diares), Elena Gilbert (Nina Dobrev - The Vampire Diaries), Caroline Forbes (Candice Accola - Vampire Diaries), Rebekah Maikelson (Claire Holt - The Vampire Diaries), Effy Stonem (Kaya Scodelario - Skins), Freddie Mclair (Luke Pasqualino - Skins)

 

Szerintem nem kell ezt az öt tehetséges, vicces és jóképű fiút bemutatnom.. Legelőször egy újságban láttam őket, és hát egyből Zayn szemei és a mosolya fogott meg. Eztután kezdtem el a banda után keresni és hát rátaláltam a videónaplókra és az X-factor-os produkciókra. Rögtön megszerettem őket és annyira jó volt látni, hogy ilyen közel állnak egymáshoz. Mostanra már egy óriási fiúbandává nőtték ki magukat és hatalmas rajongótáborra tettek szert. Büszkén tartozom az őrűlt, fanatikus, sikítozó, szerető ∞Directioner∞  családhoz.

 

Bruno egy félisten! Annyira imádom a zenéit. Talán Ő az egyetlen olyan énekes, akinek totál leszarom a külsejét. Mikor őt hallgatom csak a szövgre és a csodálatos hangjára koncentrálok/figyelek. Jó pasi is persze, a stílusát is nagyon bírom.. Egy szóval egy FÉLISTEN ♬  ♬  ♬ 

 

Imádom a LittleMix lányokat.. Annyira gyönyörűek, tehetségesek és stílusuk is kiüti a 10-es skálát. Büszkék lehetnek magukra, hogy első helyezést értek el, mint lánybanda. Ilyen ezelőtt, még nem volt, de ők megcsinálták.. Sikerült nekik. Karrierjük is felfelé ível, sokan szeretik őket, ismerik őket.. Kedvencem a bandából Jade Thrilwall, majd őt követi a szőke Perrie Edwards, harmadik helyen Leigh-Anne Pinnock és Jesy Nelson egyaránt. 

 

Palvin Barbi egy gyönyörű lány, akinek fel is fedezték a tehetségét. Nagyon sok mindent ért el ilyen fiatalon és mostanában egyre többen ismerik a nevét. Találkozott Justin Bieber-rel, Bruno Mars-sal, Leonardo Dicaprio-val, közeli barátságot ápol a szintén ismert modellel, Cara Delevigne-nal és még sok más hírességgel. Modellkedett a Victoria Secret-nek, a L'oreal-nak és rengeteg más híres márkának. Egész Magyarország büszke lehet rá! 

 

Cara a második kedvenc modellem Palvin Barbi után. Sokaknak nem jön be a szemöldöke miatt, de szerintem pont attól lesz különleges és gyönyőrű. Anélkül Ő is egy átlagos lány lenne. Nagyon szeretem a vicces, bolondos természetét. Olyan hülye fejeket szokott vágni, de az is jól áll neki. Nem sokan hallhatták énekelni, de abban is nagyon tehetséges. Biztosan megállja majd a helyét a világban a modellkedés után. 

 

 Köszönöm, hogy elolvastad. További szép napot! ☼ 

 


Kedvenc sztárok

1 Ariana Grande
2 Palvin Barbara
3 Ashley Benson
4 Shay Mitchell
5 Cara Delevingne
6 Miranda Kerr
7 Bruno Mars
8 Zayn Malik
9 Harry Styles
10 Louis Tomlinson
11 Niall Horan
12 Liam Payne
13 Justin Bieber
14 Anne Hathaway
15 Selena Gomez
további kedvencek

Randomképek

letöltés (1).jpg
clouds2.jpg
2012_09_kiss-tumblr-548130-459-600.jpg
tumblr_mb4qe5rJdW1qhroaao1_400_large.jpg

Barátok

bogarka_95
bogarka_95

§Dreams.for.an.inso...

PinkAngel
PinkAngel

új tag

petrahh98
petrahh98

új tag

ShAkE iT uP
ShAkE iT uP

Shake It Up 4ever ♡☺♡

Üzenőfal

szia szavaztam!:)

2015.12.14. 19:07

Sung-Ra Hali ^^ ment a szavazat mert szimpatikus vagy meg jelöltelek is :3

2015.05.12. 21:09

Szia, bocsi de törlöm a kapcsolatot, mert nagyon régóta nem beszéltünk. Elnézést.

2014.01.17. 15:03

vivienn96 szia jó lett a profilod szavaztam és jelöltelek is:D

2013.12.18. 12:12

Majomka03 Jeloltelek :)

2013.09.28. 21:09