A tavasszal megújult VIVA Televízió idén már 12. alkalommal rendezi meg a zenei élet hazai kedvenceit és világsztárokat felvonultató grandiózus gáláját. A zenecsatorna ismét a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli az elmúlt 12 hónap zenei legjeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
VIVA Comet 2012: megvannak a jelöltek
2012. április 17. 16:28
A Punnany Massif jó választás volt. Remélem nyerni fognak.
2012. április 17. 16:31
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Hát Hien és a Kelemen Kabátban okozta a legnagyobb meglepetést. SP-t és Fluorkát már megszoktam...
2012. április 17. 16:33
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Ez még a Bravo Ottónál is gázabb.De hát mit is vártunk a Vivától?SP-n,Fluoron,Barbeen meg Young G-n (alias VV Béci) már meg sem lepődök,mivel ők a Viva színvonalát tükrözik.Lolácskát idén hogy hogy nem jelölték?Arról a Polar dear-ról,a Hősökről ,a Punnany massifról,a The hated tomorrow-rólmeg a DSP-ről még nem is hallottam,de szerintem nagy veszteség nem is ért.Amúgy meg minden évben ugyanazokat jelölik.A műsorvezető remélem,hogy Random Marci lesz, a szárfellépő pedig lehetbe inkább Rebecca Black
,a Comet színvonalához tökéletesen passzolnak.Akiknek szurkolok:Janicsák Veca és Tóth Gabi.Gabinak lehet,hogy kihívó a stílusa,de lagalább ő tényleg tud énekelni a Vivás ripacsokkal ellentétben.
SP,Fluor és Barbee mostantól minden nap kb.20x ki fogják írni a Twitterre meg a Facebook oldalukra,hogy szavazzonak rájuk.
SP,Fluor és Barbee mostantól minden nap kb.20x ki fogják írni a Twitterre meg a Facebook oldalukra,hogy szavazzonak rájuk.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 17. 16:34
Szánalom, röviden és tömören. *Elolvassa a jelöltek listáját, fog egy pisztolyt és homlokon lövi magát.*
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. április 17. 16:52
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
WOW Pixie Lott? Kíváncsi vagyok, tátogni fog-e, mint eddig a fellépők többsége. Az új stílusát amúgy se szeretem. A jelöltek meg kb. ugyanazok,mint a Bravo-nál, meg mint tavaly bármelyik kis díjátadón
2012. április 17. 16:57
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Pixie-t szeretem legalább ez az egy jó benne...
2012. április 17. 17:04
Pffff... ennyit tudok ezek után kinyögni. Szánalmas...
Kapcsolódó sztárok
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.