Nem változtat nevet a One Direction
2012. április 18. 20:10
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline |
Korábban olvastam olyan hozzászólásokat hogy csak azért vannak annyira oda ezek a nyomi U.S. One Direction az igazi (egyetlen...♥) U.K. 1D ellen mert híresek. És ez igaz. Eszük ágában nem lett volna pert inditani ellenük ha csak egy sima házibuliban éneklő fiúcskákról lenne szó. Persze a másik oldalt is meg lehet érteni a név ("másolás") esetén. De kitartok az 1D mellett, én se változtatnék a bandaneven.
(Egy. ahogy láttam a két bandát, akkor most ki másol kit? xd Mert a stílust illetően van hasonlóság. Csak az egyik fél menő/a másik meg ...)
(Egy. ahogy láttam a két bandát, akkor most ki másol kit? xd Mert a stílust illetően van hasonlóság. Csak az egyik fél menő/a másik meg ...)
2012. április 18. 20:10
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Hülyeség is lenne nevet változtatni, hiszen ezzel lettek híresek nehéz lenne átszokni.Szerintem -ahogy a cikk is írta- az amerikai One Direction csak figyelem felkeltést akar, vagy csak simán irigyek mert az angol 1D sokkal híresebb náluk.
2012. április 18. 20:12
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Ez várható volt...
Ha már ezzel a névvel befutottak akkor nem lehet csak úgy egyik napról a másikra megváltoztatni és a rajongók tudatába bevésni hogy mostantól a szeretett bandájuknak más neve van... Ez az egyik. ÉS a másik hogy a bandának is más lenne ha egy teljesen új néven kéne futnia... Én ennek örülök de titkon mindig is tudtam hogy így lesz...
Ha már ezzel a névvel befutottak akkor nem lehet csak úgy egyik napról a másikra megváltoztatni és a rajongók tudatába bevésni hogy mostantól a szeretett bandájuknak más neve van... Ez az egyik. ÉS a másik hogy a bandának is más lenne ha egy teljesen új néven kéne futnia... Én ennek örülök de titkon mindig is tudtam hogy így lesz...
2012. április 18. 20:12
hááááleluja.. a U.s csapatnak kevesebb macera lenne nevet változtatni mint a mi 1D-nknek....
2012. április 18. 20:15
Idézet (Selly 13 @ 2012.04.18. 20:10)
Korábban olvastam olyan hozzászólásokat hogy csak azért vannak annyira oda ezek a nyomi U.S. One Direction az igazi (egyetlen...♥) U.K. 1D ellen mert híresek. És ez igaz. Eszük ágában nem lett volna pert inditani ellenük ha csak egy sima házibuliban éneklő fiúcskákról lenne szó. Persze a másik oldalt is meg lehet érteni a név ("másolás") esetén. De kitartok az 1D mellett, én se változtatnék a bandaneven.
Ha csak egy sima házibuliban éneklő fiúcskákról lenne szó, akkor nyilván nem perelnének, mert nem tudnának arról, hogy ők is ezt a nevet használják.
2012. április 18. 20:16
DoooDuu miért, rondák?! csak egyszerűen nem tipikus tini nyálgépnek néznek ki, mint a 1D-ben mindegyik...
Amúgy meg erről nem ők döntenek... ha meg is tarthátják a nevüket, akkor is egy csomót kell majd fizetniük érte (bár ez már gondolom nem nagy dolog nekik...) De végül is nem az ő hibájuk, hanem Simoné...
Amúgy meg erről nem ők döntenek... ha meg is tarthátják a nevüket, akkor is egy csomót kell majd fizetniük érte (bár ez már gondolom nem nagy dolog nekik...) De végül is nem az ő hibájuk, hanem Simoné...
2012. április 18. 20:18
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
Na ennek örülök mondjuk elég nehéz lenne megváltoztatni hirtelen a nevüket... szerencsére nem fogják
2012. április 18. 20:18
Juicy Pumpkinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 173465 offline |
jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóó
2012. április 18. 20:20
Úgy hírlik Simon bácsi fejenként 2 milliót kipengetett a US 1D-nek...
2012. április 18. 20:28
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
Már nem azért de akkor most ki másol kit?
Ugye nem csak én látok hasonlóságot Harry és a fölötte lévő pasi között. Azért annyira még nem ügyesek, hogy az U.K. 1D helyességét is le tudják másolni. Szóval részemről erről ennyit.
Ugye nem csak én látok hasonlóságot Harry és a fölötte lévő pasi között. Azért annyira még nem ügyesek, hogy az U.K. 1D helyességét is le tudják másolni. Szóval részemről erről ennyit.
2012. április 18. 20:30
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Kár. Ha valóban az amerikai csapaté volt előbb a név, akkor igenis őket illeti, hiába ez az 5 kölök híresebb. Ophely88 említette, hogy a per már több éve elkezdődött, szóval nem irigységből akarják ezt az egészet.
2012. április 18. 20:32
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline |
♥ ♥ ♥ ♥
2012. április 18. 20:34
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Még hogy nem tudják mi fog történni Majd az amerikai srácok zsebét kitömik dollármilliókkal, hogy kussoljanak, azt annyi - de attól még a brit ficsúroknak nem lesz igazuk
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.