Nemrég hallhattunk arról, hogy egy amerikai banda pert indított az angolok ellen, mivel az ő nevük is One Direction.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem változtat nevet a One Direction
2012. április 18. 20:00
Először is, majd a bíróság eldönti, hogy kié a név. Másodszor úgy gondolom, hogy ezt már nem fogják megúszni anélkül, hogy ne kelljen mélyre nyúlni a zsebükben. Simon nagyon elbaltázta a dolgot, mert amíg ő nem állt szóba az amerikaiakkal, addig nőtt a név értéke.
2012. április 18. 20:01
|
|
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline
|
hulye u.s one direction!!
)
angol ONE DIRECTION FOREVER!
angol ONE DIRECTION FOREVER!
2012. április 18. 20:02
|
|
XaverBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 4 Azonosító: 146629 offline
|
naa de jóó -.- úgy tüniik az irigységneeek nincseen határra
D U.S One Direction olyan csunyáákk xDD
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
hát még szép, h nem akarnak nevet változtatni... az usásokat nem is imertem..
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
még jó !!!!!!!!!!!!! ♥♥♥
2012. április 18. 20:03
|
|
Bambyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 139696 offline
|
jaj ugyan már csak féltékenyek mert ők soha nem lesznek olyan híresek mint a mi One Direction-ünk !
És még szép h nem változtatnak nevet! Tuti hogy csak figyelem felkeltés miatt csinálták ezt az egész peres dolgot szánalmas -.-
És még szép h nem változtatnak nevet! Tuti hogy csak figyelem felkeltés miatt csinálták ezt az egész peres dolgot szánalmas -.-
2012. április 18. 20:05
|
|
Shakeitupperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 69 Csatolások: 5 Azonosító: 147768 offline
|
Ha megnézzük a két fotót, egyértelmű az amerikaiak nem nagy helyesek, de a britek sem, nem értem mi ez a fellángolás irántuk de majd elmúlik.Amúgy meg majd még a bíróság eldönti
Mert az amerikai bandának több joga van a névhasználatra..
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2012. április 18. 20:05
Még szép , hogy nem változtatnak
Végülis én még életemben nem hallotam róluk és ez a kép is újdonság nálam szóval nem tom mit akkarnak ha alig ismerik őket -.-" Szerintem csak irigykednek , mert rengeteg sikert értek el másfél év alatt -.-" Szerintem szánalmas a u.s one direcion már ha tényleg ez a nevük XD
2012. április 18. 20:07
|
|
Striped Louisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 171415 offline
|
:]]] még szééééép! ezaz Zayn mondd meg nekik xddd
amcsik meg bek.phatják
)))
amcsik meg bek.phatják
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.