Rihanna közösségi oldalon villantott
2012. április 19. 15:32
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez a hír fent van a Viva honlapján is...!! Azt csinál amit akar ha ez neki jól esett,hogy ilyen képeket posztolt akkor egészségére..! boglarkabogi:Észrevettétek,hogy nincs semmi melle
igen észre vettem de én azt mondom,hogy fő a természetesség és ő arról nem tehet,hogy kicsik a mellei és még mindig jobb mintha 400köbcentis mellei lennének...!!!
igen észre vettem de én azt mondom,hogy fő a természetesség és ő arról nem tehet,hogy kicsik a mellei és még mindig jobb mintha 400köbcentis mellei lennének...!!!
2012. április 19. 15:32
Igaza van. Ha már a tehetségével nem tud köztudatban maradni, akkor magamutogatással tuti esélye van...
2012. április 19. 15:35
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
Szerintem minden rajongó örül neki,hogy milyen képeket készít magáról.. Én nem vagyok kifejezetten van,de szeretem a zenéit és én is szívesen megnézem a fotóit.. szerintem ezzel semmi baj nincs.. Egy életvidám,aranyos csajszi.
2012. április 19. 15:35
Ez a nagy villantás?!
Hát komolyan behalok!!XD
Ilyen kis dologból ügyet csinálni!!
o.O
Amugy tényleg semmi melle nincs!!
Hát komolyan behalok!!XD
Ilyen kis dologból ügyet csinálni!!
o.O
Amugy tényleg semmi melle nincs!!
2012. április 19. 15:39
Úristen!! Ez villantás??? Hihetetlen!! Én szeretem Rihannát, de ténleng semmi melle...
2012. április 19. 15:42
1. Minek vesz fel ilyen fürdőruhát, ha nincs is bele való melle?
2. Nem kéne mutogatnia magát ha már egy "ikonról" beszélünk, aki még példát sem tud mutatni a rajongóinak. -.-'
3. Inkább az énekléssel törődjön, ne a fotózkodással.
Teljesen szánalmasnak tartom azt, hogy az egész világgal megosztja a képeit, amik akár rossz fényt is vethetnek rá. A végén ő is csak egy elfuserált sztárocska lesz, aki azzal fog a köztudatban maradni, hogy mutogatja magát.
Igazi nagy példakép vagy. Csak így tovább.
2. Nem kéne mutogatnia magát ha már egy "ikonról" beszélünk, aki még példát sem tud mutatni a rajongóinak. -.-'
3. Inkább az énekléssel törődjön, ne a fotózkodással.
Teljesen szánalmasnak tartom azt, hogy az egész világgal megosztja a képeit, amik akár rossz fényt is vethetnek rá. A végén ő is csak egy elfuserált sztárocska lesz, aki azzal fog a köztudatban maradni, hogy mutogatja magát.
Igazi nagy példakép vagy. Csak így tovább.
2012. április 19. 15:44
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Mikor elolvastam a címet, azt hittem, hogy azokról a képekről van szó, amelyekből az egyiken egy férfi nyakában ül és annak a fejéről szipóz egy gyanús fehér port ...
2 felhasználónak tetszik:
SeroroAqua,
Black Hearth2
2012. április 19. 15:46
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.04.19. 15:44)
Mikor elolvastam a címet, azt hittem, hogy azokról a képekről van szó, amelyekből az egyiken egy férfi nyakában ül és annak a fejéről szipóz egy gyanús fehér port ...
Ja, mert hogy olyan is van?
2012. április 19. 15:50
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Huhhh és ez most kit érdekel?? Marha nagy villatás mondthatom
2012. április 19. 15:54
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
jól néz ki, de régebben valahogy jobb volt. legalább volt valamennyi melle...
2012. április 19. 15:59
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
Patricia33,egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.