Sokszor hajlamosak vagyunk túlzásba vinni a szépítőszerek használatát, ám egy tanulmány feltérképezte azokat a termékeket, melyekre valóban szükségünk van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szépségápolási termékek, amikre tényleg szükségünk van
2012. április 20. 09:02
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
én nem esek túlzása ilyen téren,nem használok sok szépségápolási terméket
2012. április 20. 09:37
én sem szoktam túlzásokba esni,de fontos,hogy odafigyeljünk magunkra Grat a cikkhez,nagyon jó lett
2012. április 20. 09:43
Jó cikk lett.
De ha tényleg a felsoroltakból minőségit szeretnénk, akkor azért annak megvan az ára, amit nem mindenki tud ám megfizetni.
De ha tényleg a felsoroltakból minőségit szeretnénk, akkor azért annak megvan az ára, amit nem mindenki tud ám megfizetni.
2012. április 20. 10:09
Jó néhány dologgal nem értek egyet, például ha már hajápolás, akkor nem feltétlen csak erre a háromra van szüksége az ember lányának. Példának okáért egy festett hajra ez elég kevés, emellé ajánlatos természetes dolgokat is beiktatni.
A bőrápolásnál kifejezetten kerülöm a testápolót, mert lehet hogy hihetetlenül hangzik, de először segít a bőrön, aztán még rosszabb lesz tőle. Itt a mézes bőrradír (házi készítésű), illetve a vitaminok ami nyerő nálam. A sminkeknél persze a minőség is fontos, de nem hiszem hogy csak az alapozó + szemipllaspirál kombó a nyerő - legalábbis nálam határozottan nem - persze ha valaki agyyonvakolja magát az meg már a másik véglet.
A bőrápolásnál kifejezetten kerülöm a testápolót, mert lehet hogy hihetetlenül hangzik, de először segít a bőrön, aztán még rosszabb lesz tőle. Itt a mézes bőrradír (házi készítésű), illetve a vitaminok ami nyerő nálam. A sminkeknél persze a minőség is fontos, de nem hiszem hogy csak az alapozó + szemipllaspirál kombó a nyerő - legalábbis nálam határozottan nem - persze ha valaki agyyonvakolja magát az meg már a másik véglet.
2012. április 20. 13:22
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Nem tudom, én utálom az alapozót, soha nem használom, mert "fulladok" tőle. Sminknél többnyire nekem egy szájfényre, szemceruzára és szempillaspirálra van szükségem. A bolti krémekben én sem hiszek, a bőrömet meg anyum rendezi, mert kozmetikus A szépségápolásnál megemlítettem volna a higiéniát... Ha valaki 3 hete nem fürdött, azon ezek nem nagyon segítenek. Van ilyen ismerősöm, szóval szerintem a legfontosabb a tisztaság.
Amúgy ügyes cikk lett
Amúgy ügyes cikk lett
2012. április 20. 13:39
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Jó lett a cikk! és egyet értek ezekkel a dolgokkal...!
2012. április 20. 13:49
Érdekes cikk lett. Én nagyjából betartom ezeket a dolgokat...
2012. április 20. 13:52
Astorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 34 Azonosító: 173801 offline |
Azt mondom nem kell túlzásba esni, mert szerintem egy nő lehet szép egy kis szájfénnyel, szempillaspirállal és egy lehelletnyi púderrel. Aki pedig minden áldott nap agyon festi magát, annak meg csak csúnyább lesz a bőre.
2012. április 20. 14:01
jó cikk:D én sem szoktam 3 kg sminket haználni...
2012. április 20. 14:03
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
jó cikk..én az összeset betartom..csak hát nem olyan könnyű kifogni a jó sminkeket..és a testápoló márkája sem mindegy.
2012. április 20. 16:02
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Én is csak sok idő után tanultam meg, hogy a minőség és nem a mennyiség a fontos. Mostanra már tudatosabban vásárlok, és bánok a bőrömmel, túl sokszor csalódtam már az agyon reklámozott termékekben, szóval csak a kozmetikusomra hallgatok. Nekem a Fekete szappan az ami abszolút kedvenc.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.