Madonna még nem hallott a One Directionről
2012. április 22. 12:18
Nem csoda hogy nem hallott még róluk , teljesen el van foglalva és éli az életét nélkülük is.
2012. április 22. 13:15
most nem tudom, mi ezen olyan meglepő.. én sem halottam sok olyan sztárról (vagy bandáról), aki egyébként elég híres. és gondolom nem vagyok ezzel egyedül.. Nem vagyok az 1D ellen, de ha valaki kíváncsi rájuk, akkor megkeresi őket, nem kötelező imádni őket vagy tudni róluk:)
2012. április 22. 13:52
Idézet (yourshawty @ 2012.04.21. 20:34)
"Már csaknem 30 éve a popszakma egyik legnagyobb csillaga egyértelműen Madonna, aki az idők során sem vesztett fényéből, még mindig ugyanolyan energikus és sikeres, mint karrierje kezdetén." - hát igen.. a botox, a műtétek, az autotune és az ilyesféle dolgok sokat dobnak az emberen
...no igen...Pláne, ha "Kopi Minázst" és "Madonna Wannabe"-t vesszül alapul.
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
janet7
2012. április 22. 14:00
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Igazából nem tudom neki felvetni ezt, mert valójában én sem tudnám, hogy kik is ők, ha nem jönnék fórumra, és barátnőm ne mondta volna már vagy 100x az ő nevüket. A szüleimról meg pláne nem mondanék semmit, mert ők aztán végképp nem tudnák, hogy kicsodák ezek a srácok. Én meghallgattam a zenéjüket. Még nem kapott el a One Direction-láz.
2012. április 22. 17:42
Meglepő, hogy sok nőnemű egyed milyen szépen és finoman képes kifejezni magát (akármelyik kocsmatöltelék megirígyelné a szókincsét), de mint tudjuk; a stílus maga az ember.
Sok szülőnek felesleges előfizetni az internetért.
Sok szülőnek felesleges előfizetni az internetért.
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning,
Black Hearth2,
Eszter655,
pink_bunny,
janet7,
prézli
2012. április 22. 18:07
I love you BTRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 173857 offline |
Hát.nem is csodálom,amilyen rosszaul énekelnek...utálom őket
2012. április 22. 19:56
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline |
Jaj mit számít, h nem hallott róluk. El van foglalva a saját életével. A szüleim is csak azért tudják, h van egy olyan banda, h One Direction, mert én mondtam nekik. Nem gáz ők már felnőttek már nem érdekli őket ez. Nem ellenetek vagyok emberek, de ha én felnőt lennék és már van családom nem érdekelne, h most épp melyik fiú banda van a csúcson.
2012. április 23. 17:51
Nem mindenkinek lehet olyan szerencséje hogy hall-e róla vagy nem... :$$
2012. április 23. 21:32
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Idézet (Lovelygirl98 @ 2012.04.22. 15:53)
mekkora csíra úristeen.O..láccik h 1 vén dög-.-
Ezt most komolyan mondod? Azért "csíra", mert nem szereti a te hőn imádott bandádat? Ne értsétek félre, nekem semmi bajom a One Direction-nel, de azért mégiscsak adjuk már meg a tiszteletet. Te hallottál már életedben Fluor-on kívűl más zeneszámot?! Nem akarok veszekedést, csak egyszerűen felakadtam azon, hogy mert nem tudja ki az az 5 fiú, akik bő egy éve tűntek fel, ezért egy 30 (!) éve a szakmában lévő Legendát, akinek 20 (!) albuma jelent meg le kell "vén dög"-özni.
2012. április 24. 11:27
Padig már a csapból is ők folynak! Unom már őket
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.