Starity

Hana P. profilja

Hana P. white white white  
  • Csatlakozott
  • 2008. március 12.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1992. március 04.
  • Lakhely
  • Győr-Moson-Sopron megye
  • Kedvenc időtöltéseim
  • olvasás, írás, zene hallgatás, fotózás, aion, mozi
  • Zenei stílusom
  • minden ami tetszik
  • Imádom
  • vámpírok, könyvek, fotó, zene, kutyák, filmek, harry potter, perselus piton, tetoválások, anime
  • Utálom
  • unatkozni, főzelék, sok ember, félni

loki --- i have an army! ~ tom hiddleston ;) ♥

Hana P.
Utoljára aktív: 2014.11.21. 23:11Státusz módosítva: 2012.11.02. 15:03

Mi újság nála?

2012.12.07. 18:06Hana P. új kedvence Adam Levine

2012.10.06. 14:02Hana P. és AnnaBellus mostantól barátok

2012.09.02. 20:08Hana P. új kedvence Eoin Macken

2012.09.02. 20:08Hana P. új kedvence Santiago Cabrera

2012.08.28. 18:06Hana P. és Destinee Benett mostantól barátok

Bemutatkozás


 - HELLO EVERYBODY -

 

Nem szándékozom oldalakat írni magamról, mert egyrészt unalmas lenne, másrészt úgy sem sikerülne. Talán inkább kicsit jobban kifejtem, hogy mit szeretek /filmek, emberek, hobbik, egyéb dolgok/ mit csinálok. Így rész képet alkothatok magamról, bemutathatom egy részem. Előre szólok, hogy nem érdekel, ki mit gondol. :) Lehet utálkozni, nem érdekel.
Viszont annyit mégis mondhatok, hogy elég bonyolult személyiség, tehát ne keressetek a dolgaimban logikát, felesleges. :D

Úgy tudom utálni az olyan embereket, akik ha valakit nem szeretnek, minden egyes cikknél utálkoznak és szidják az adott személyt. Az olyat, akik csak szidni tudnak másokat, de amikor az ő kedvencét hordja le valaki más, akkor meg "sír". Nincs olyan ember, akit mindenki szeretne, ez tény. De aki minden egyes adandó alkalommal ócsárol, az már kicsit sok és szánalmas. Ráadásul, amikor az illetőről valami olyan derül ki, ami miatt szenved, és ennek még örül is, az már nagyon csak magát minősíti. Hogy lehet örülni mások szenvedésének?


Tetszik vagy nem, ez a véleményem egyes emberekről itt. Én örülök, hogy nem vagyok olyan kultúrátlan, aki nem tud normális véleményt nyilvánítani valakiről vagy valamiről.

Ha azért mert így gondolkodom, elítéltek, hát tessék. Nem sajnálom, hogy nem vagyok bunkó és nagyképű, mint a legtöbb mostani tini. Tisztelet a kivételnek!

 ~ Kedvencek ~

-filmek:
nagyon sok van. nem is tudom... talán a fantasy, képregény, vígjáték, könyv alapján készült filmeket szeretem a legjobban. pl: Nagyfiúk, Kellékfeleség, Thor, Vasember, Gyűrűk Ura, Harry Potter, Perzsia hercege, Sherlock Holmes, Farkasember stb. és még sorolhatnám. :)
- sorozatok:
a Vámpírnaplók a number one. már az elejétől kezdve megfogott. a könyveket is tervezem elolvasni, csak előbb inkább megvárnám a sorozat befejezését, mert nagyom más, mint a könyv és ez engem zavarni szokott.
Merlin, Dr. House, Cs:Miami, Bűbájos boszorkák, Monk, Szellemekkel suttogó, Elveszett világ, Ki vagy doki?
talán ezek, amiket elég gyakran nézni szoktam.
- animék:
Trinity blood, Hellsing, Slayers, Vampire Knight, Honey and Clover, D a vámpírvadász, Nana, Sailor Moon, Trigun, Blood +, Kaleido Star, Lovely Complex, Inuyasha, Soul Eater, Paradise Kiss stb és még sorolhatnám. bevallom nálam az anime mánia az A+ megjelenésekor kezdődött, de azóta is tart töretlenül. :)


~ Egyéb dolgok, amiket szeretek ~

- nagyon szeretek fényképezni, ezzel is szeretnék foglakozni egész életemben. sok időt töltök táj fényképezéssel, talán ezt is szeretem a legjobban, de szeretnék esküvőn is fotózni, nem beszélve a modellek fényképezéséről. ha minden jól megy, hamarosan el is fogom kezdeni a tanfolyamokat.

- imádom a tetoválásokat, viselek is párat és még szeretnék is. mind számomra fontos dolgokon alapul. eléggé szokott fájni, valahogy érzékeny vagyok rá, de úgy vagyok vele megéri, és általában mosolyogva tűröm, hisz tudom, hogy az eredmény csodás lesz. :)

- könyvek. szeretek olvasni, de persze sosem a kötelezőket, bár már nincs ilyen, szóval ez inkább a középsulira volt jellemző. lényegében minden fantasy (ha még nem lenne világos, nagy fantasy rajongó vagyok), főként vámpíros könyveket elolvasnék és olvasok is. persze más téma is érdekel, de ez a kedvencem. Szerintem, ha lenne rá esély, akkor beszabadulnék egy könyvesboltba és otthagynék vagy százezret. neten is szoktam keresgélni, bár inkább fanficek után, ugyanis azokra is nagyon rá vagyok kattanva. egyszer szeretnék egy nagy könyvespolcot, ahol az összes általam szeretett és olvasott könyv ott van :)

- zene. nincs kifejezetten kedvenc stílusom. mondjuk úgy, hogy mindenevő vagyok. sokszor a hangulatomhoz illő zenéket keresek és hallgatok, van, amikor mindenfélét. nem is tudom, mi lenne velem, ha egy-egy hosszabb utazásnál nem tudnék zenét hallgatni. egy ideig zongoráztam, de sajnos abba kellett hagynom. most az új célom, hogy vagy hegedülni vagy gitározni szeretnék megtanulni.

Tom

 

Nicolas

 

Ian

 

Robert

 

Alan


Jonathan

Kedvenc sztárok

1 Tom Hiddleston
2 Jonathan Togo
3 Nicolas Cage
4 Robert Downey Jr.
5 Ian Somerhalder
6 Alan Rickman
7 Santiago Cabrera
8 Eoin Macken
9 Matthew Goode
10 David Caruso
11 Tom Hardy
12 Luke Evans
13 Scott Cohen
14 Kat Von D
15 Nina Dobrev
további kedvencek

Randomképek

Tom-Hiddleston-tom-hiddleston-30663893-500-750.jpg
Tom_Hiddleston_19.jpg
Tom-Hiddleston-tom-hiddleston-30663891-500-750.jpg
023.jpg

Barátok

tinusS
tinusS

új tag

Brigiii0913
Brigiii0913

visszatérő vendég

AnnaBellus
AnnaBellus

új tag

Destinee Benett
Destinee Benett

új tag

Dominika13
Dominika13

visszatérő vendég

Üzenőfal

Marina Salvatore Szia!!! Szavaztam,nagyon szép profilod van,éssok a közös kedvencünk is!!!:)

2013.11.19. 20:08

Vikikee4 Szia! Elolvastam az adatlapodat és észrevettem, hogy van bennünk közös. Szavaztam, ha nem gond! :)

2013.11.06. 17:05

sz.fannie szia:) szavaztam mert nagyon nagyon tetszik a profilod :)

2013.07.01. 00:12

marvellany Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a bejgli,a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt! Boldog Karácsonyt! :)

2012.12.24. 20:08

Bettyke94 Tetszik a profilod, ment egy szavazat, úgy látom egyezik az érdeklődési körünk :)

2012.10.10. 14:02