Starity

Vikikee4 profilja

Vikikee4 yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2013. április 27.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ♡Angel-chan♡
  • Születési idő
  • 1998. augusztus 24.
  • Lakhely
  • Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Párkapcsolat
  • foglalt vagyok
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Hírek olvasása, Fanfiction-ök írása, zenehallgatás, rajzolás, animézés
  • Zenei stílusom
  • Számomra kétféle zene létezik: Amit szeretek és amit nem!
  • Imádom
  • Állatkáim, írás, rajzolás, animézés, zene, filmezés, olvasás
  • Utálom
  • Valóság Show sztárok, állatkínzás, ha rám erőltetnek valamit

„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto

Vikikee4
Utoljára aktív: 2022.10.11. 12:12Státusz módosítva: 2017.07.23. 11:11

Bemutatkozás

http://38.media.tumblr.com/fb98526d9830f2abe15a48b083bffaf1/tumblr_n8a6s7lofb1sr7oyro1_500.gif

Üdv Idegen!

Ha már az adatlapomra tévedtél, egy-két dolog rólam. Viki vagyok, jelenleg 20 éves és nagydumás. Ami a szívemen az a számon (legtöbb esetben). Barna hajam és szemeim vannak, ha bárkit is érdekel. Álmodozós típus vagyok és szeretek írni. Ez így együtt nagy előny, ugyanis rendgeteg blogom születik ebből.

Számomra 2 féle zene létezik, amit szeretek és amit nem. Ezekből amit szeretek, azokat bármikor és bárhol szívesen hallgatom. Amiket nem szeretek, azokat egyértelműen nem hallgatom! XD Komolyra fordítva, a zene az életem! Nem bírok ki egy napot, ha nem hallgathatok zenét. 

Részletesebben, hogy miket is szeretek

ROCK: Első számú nagy kedvencem, rock minden mennyiségben. Lehet az elejétől fogva rock, lehet csak egy cover, vagy egy rajzfilmben feltűnő zene, ha tetszik, akkor megkeresem és hónapokig vagy évekig hallgatom. Nincs kifejezetten kedvenc bandám, mivel bárkitől meghallgatom, ha tetszik.

Metál: Metálból elég válogatós ember vagyok, ami miatt nagyon sok rajongót kitudok készíteni. Lehet, hogy egy zenéjét szeretem egy bandának, de többet nem. Igen, igen rossz szokásom ez...

Soundtrack: Kifejezetten szertek ilyesfajta zenéket hallgatni. Lehet előzetes alatt, vagy benne a filmben, ha tetszik, úgysem nyugszom, amíg meg nem találom. Talán a Bosszúállókos korszakomban szoktam erre rá... Nem is tudom. Minden esetre a mai napig őrzöm jó szokásom, miszerint keresem a jófajta soundtrack-eket.

Opening/Ending: Leginkább az animés korszakomban vettem fel azt a jó szokásom, hogy openingeket vagy éppen engingeke kezdtem hallgatni. Ekkor jöttem rá, hogy bizony nem kell mindig áttekerni azt a bizonyos jelenetet, ahol a főcímdalt halljuk, mert bizony, lehet kifejezetten jó is. Azóta ha új sorozatba/animébe/rajzfilmbe kezdek, mindig végighallgatom. Ha nem tetszik, akkor egyszer. Ha tetszik, akkor a telefonomon végzi.

Pop: Mielőtt ellépnél az adatlapomról emiatt, ne tedd! Vagyis, ha ez alapján elítélsz, akkor menj csak nyugodtan, mert az esetben biztos nem jönnénk ki jól. Nos, a pop alatt nem a mai nyálas tinibandákra gondolok, hanem a tényleg jó pop zenékre. Amikben tehetséges énekesek vannak, és tényleg ellazítanak.

~~~

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élek, és itt is járok iskolába. Jelenleg Szakgimnáziumba járok, ahol Közgazdasági nyelvi előkészítőn tanulok, ennek ellenére angol tudásom legtöbbjét animékből, sorozatokból és játékokból szedtem. A Közgazdasági nem az én világpm, ezt már megtanultam rég, másik nagy álmom a szinkronszínészet. Ám, ha ez sem sikerülne, még mindig ott a C tervem, az egészségügy. De az már természetesen külföldön.

Hobbim a rajzolás, írás, olvasás, barátokkal lógás és képek szerkesztése Photoshoppal.

Rajzolás: Kicsi korom óta szeretek rajzolni, sőt, amíg írni nem tudtam, addig képregényeket csináltam a történeteimből. Mai napig szeretek rajzolni, mostanra eljutottam oda, hogy gépen is elkezdtem szerkesztgetni. Manapság leginkább RPC-zni szoktam, bár akadnak saját rajzaim is. Az elmúlt években leginkább Naruto karaktereim rajzolom, de előfordulnak még a történeteim szereplői is. Hát, legalább sok szabadidőm van :D 

Írás: Már egész kicsi koromban kiderült, hogy nekem aztán van fantáziám. Rengeteget álmodoztam, s még annál is többet írtam. Persze, azok ilyen kis egy/két oldalas word szösszenetek voltak. Aztán nyolcadikos lehettem, amikor olvastam egy fanfictiont, és értetlenkedtem, hogy márpedig ilyet én is tudok! És ekkor megírtam életem első fanfictionját. Bár mai napig leginkább fanfictiont írok, de igyekszem a tudásom annyira növelni, hogy könyvet is írhassak. Az egyik álmom, hogy író lehessek, bár ezt csak mellékállásban űzném, hisz nem biztos, hogy megélhetnék belőle. Ennek ellenére mai napig a legjobbn szeretett hobbim.

Olvasás: Szeretek olvasni. Bármit elolvasok, legyen az újságcikk, bulvár, regény, novella, fanfiction, stb. Az egyetlen feltétel, hogy kössön le. Fiatalabb koromban rengeteg magyar művet olvastam, manapság már inkább átszoktam a külföldi könyvekre/történetekre. Mindenkinek kell a változás.

Barátok: Számomra nagyon fontos emberek a barátaim. Nagyon szeretek velük lógni, együtt hülyülni velük. Fiúk, lányok, bárki jöhet. Igazából, apámtól örökölhettem azt a szokásom, hogy bárkivel szóba tudok elegyedni, ám manapság inkább hallgató közönség vagyok idegenek közelében. Na, de ha van közös téma...

Képszerkesztés: Mielőtt bárki valami nagyon vicces embernek nézne, sajnos el kell rontanom a kedvét. A képeket úgy szerkesztem, hogy a blogomhoz használom fel Őket (legalábbis legtöbb esetben). Fejlécek, karakterekről képek... Épp mi kell a történetemben. Bár tény, használtam már ökörségekre is a photoshopot.

Filmek, könyvek, animék: Amit a felső felsorolásba nem írtam bele, azokat itt fogom alul felsorolni. Bár azt leírtam, hogy nagyon szeretek olvasni, nemsokára felsorolok pár könyvet és fanfictiont, amiket szeretek. Illetve ugyanide kerülnek a filmek és az animék is. Hogy miért? Mert van mit mesélnem róluk.

Szerkesztés alatt!

~Hamarosan~