Madonna még nem hallott a One Directionről
2012. április 21. 17:15
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline |
szerintem a kommentek érdekesebbek mint maga a cikk.
Amúgy meg szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem ismerte őket. Én pl. nagyon szeretem őket, de akkor mi van, ha nem ismerte eddig?!
Amúgy meg szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem ismerte őket. Én pl. nagyon szeretem őket, de akkor mi van, ha nem ismerte eddig?!
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. április 21. 17:27
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Lehet hogy mérföldekkel jobb énekes mint a fiúk, de azért szerintem illene tudni kik ők. Vagy ha ideje engedi, akkor felnéznie egy kicsit YT-ra.
Csak én gondolom egyedül így.?!
Csak én gondolom egyedül így.?!
2012. április 21. 17:35
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Ayame.01: Bocsi, de illene tudni egy Madonnának kik azok az 1D-s fiúk? Személy szerint utálom Madonnát, de ne vicceljünk már...hány éve is van a zeneiparban? 10? A banda meg kb. 2. Ezután hadd ne ragozzam tovább a mondanivalóm.
2012. április 21. 17:36
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
Én nem csodálom, szerintem 1000x híresebbek, mint tehetségesek. Madonna pedig tényleg világokkal többet letett az asztalra, mint ezek a ficsúrok, akik nyávogni tudnak. Persze, nem is a hangjuk miatt "imádja" mindenki..
2012. április 21. 17:39
Hogy Ti itt néhányan milyen kis naivak vagytok
Ennek a bandának nem adok túl sok esélyt, még max. 1-2 évük van, aztán mehetnek a süllyesztőbe. Tessék, lehet engem is utálni, de ez attól még így lesz, hiába erőlködtök. Anno Bieber-ért is szinte mindenki rajongott, most meg a világ (és már a tinik) háromnegyede utálja. Szóval Madonna nem sokat vesztett vele. Lehet hogy ciki, meg gáz, meg kretén vagyok, de ha nem lenne a Starity én sem hallottam volna róluk a büdös életbe se. Majd talán akkor, ha a mi osztályunkban is kitör a direksön-láz. Pár év múlva Ti is így fogtok nyilatkozni róluk, Madonnát viszont a zeneipar évek (évtizedek) óta elismeri, a direksön meg most lesz 2 éves, és már utálja őket nem kevés ember.
Ennek a bandának nem adok túl sok esélyt, még max. 1-2 évük van, aztán mehetnek a süllyesztőbe. Tessék, lehet engem is utálni, de ez attól még így lesz, hiába erőlködtök. Anno Bieber-ért is szinte mindenki rajongott, most meg a világ (és már a tinik) háromnegyede utálja. Szóval Madonna nem sokat vesztett vele. Lehet hogy ciki, meg gáz, meg kretén vagyok, de ha nem lenne a Starity én sem hallottam volna róluk a büdös életbe se. Majd talán akkor, ha a mi osztályunkban is kitör a direksön-láz. Pár év múlva Ti is így fogtok nyilatkozni róluk, Madonnát viszont a zeneipar évek (évtizedek) óta elismeri, a direksön meg most lesz 2 éves, és már utálja őket nem kevés ember.
2012. április 21. 17:47
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Meg kell mondjam,hogy én nem vagyok rajongó se az 1D-nek se az ellensége.Azért nem rajongók értük mert,2 év múlva lehet,hogy nem is emlékszem már arra,hogy kik ezek....azért nem vagyok az ellenségük,hogy hátha ők lesznek a szerencsések és 2 év múlva is megmarad az emberek elméjébe.Nem csodálom,hogy Madonna nem ismeri őket,nem nézném ki belőle,hogy a popkirálynő ilyenekkel foglalja le az idejét.Személy szerint én is a tudatlanok sorába álltam volna,hogy kik is azok a One direciton?Mert,ez megint egy olyan rajongás ami mulandó....emlékezünk csak vissza mikor a Jonas Brothers láz volt(na őket tényleg utáltam/utálom).Most meg?Most meg,hol szét bomlik hol össze áll a banda,ebből látszik,hogy a rajongók nagy része nem igazi volt ahhoz,hogy fent tartsa magát ez a banda.Ilyen sorsa van ítélve nagy valószínűséggel a One Direction-ha csak mégis valami csoda folytán nem így lenne-amint lecseng ez a 2 év meglátjuk,hogy kik maradtak hű rajongóik és kik nem.Higyétek el akkor talán már még 50.000 se lesznek.Tudom most letámadhatnak engem a 1D fanok amiért elmondom ezeket....én is bírom a srácokat de előbb-utóbb szembesülni kell azzal,hogy ők nem olyan sorsra vannak utalva mint Queen vagy Betales.
2012. április 21. 17:47
Ez érdekes...de mindegy, csak ő veszített vele ♥
2012. április 21. 18:29
makeszka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 155712 offline |
erre nem tudok mit mondani gondolom nem nézi a zene csatornákat 1D <3
2012. április 21. 18:33
. Én örülök, hogy kimondjátok a véleményeteket, de honnan veszitek hogy pár év múlva sehol sem lesznek?! Mindenkinek más-más az ízlése, és én nagyon elismerem Madonnát, hogy ennyire jól csinálja azt, amit csinál. És most így tényleg, (1D fan szemmel mondom ezt!): nem olyan naaagy tragédia, hogy nem hallott róluk! Még él...
Én imádom a fiúkat, és remélem hogy sokáig fogunk róluk még hallani,!
személy szerint meg kell mondjam, hogy én addig fogom szeretni őket, amíg nem süllyednek le JB szintre! Mert ha olyan beképzelt majmok lesznek, akkor...egy rajongó mínusz !
de bízom bennük, és remélem, hogy nem lesznek olyanok ^^
Én imádom a fiúkat, és remélem hogy sokáig fogunk róluk még hallani,!
személy szerint meg kell mondjam, hogy én addig fogom szeretni őket, amíg nem süllyednek le JB szintre! Mert ha olyan beképzelt majmok lesznek, akkor...egy rajongó mínusz !
de bízom bennük, és remélem, hogy nem lesznek olyanok ^^
2012. április 21. 18:36
Csak egy napot kellene az internet előtt eltölteni és utána már a könyökén jönne ki a csapat. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom, mivel tök mindegy milyen oldalra megyek, ezek mindenhol ott vannak.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.