A cikkben nincs semmi bántó viszont a véleményekben annál több! Minden Directioner egyszer megismerte őket és mindenki aki ide írt jót/ rosszat hallott már róluk így tudják is hogy kikről van szó! Nem kell senkinek beszólni nem kell senkit leszólni! Nincs semmi értelme ha egymást ócsárolják az emberek...
Az hogy nem hallott eddig róluk oké majd fog ha kíváncsi. Először is teljesen más korosztály meg lehet érteni hogy miért nem vette még meg az összes 1D-nek kapcsolatos dolgot... 2. a 1D Amerikában nem olyan régen "hódít"! 3. Őszintén kit érdekel hogy hallott e róluk vagy sem? Félre ne értsétek nagyon szeretem a One Direction-t de semmi értelme hogy ezért egymásnak essetek! Soha nem a botrányaikról voltak hírhedtek sosem kérkedtek azzal hogy ők hogy buliznak és stb. a lényeg hogy aki ezt írta nem ismeri eléggé őket és úgy írt valamit aki pedig lereagálta az elvetette a sulykot! Őszintén megérte ez?
Madonna még nem hallott a One Directionről
2012. április 21. 22:01
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Én megmondom őszintén nem érdekelnek ezek a kölykök.Ha nem járnék fel Starity-re,akkor nem is ismerném őket.Nem érdekel,hogy megsértettem-e a fanokat.Itt épp az a lényeg,hogy leírjuk a véleményünket.Ennyi.
2012. április 21. 22:06
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Van ilyen. Hiszen inkább a tinik körében híresek.
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
2012. április 21. 22:48
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
lehet meg fogom őlni...én akkor is imádom őket!!
2012. április 21. 23:20
GaHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 156073 offline |
ÚRISTEN! Milyen komment az, hogy, aki lány és nem szereti a 1d-t, az nem tudja mi a zene?!...-.- ugyan már!! könyörgöm~~~-.-""""" azért biztos egypáran nem a "híres zenéjük" miatt szereti ezeket a fiúkat...
2012. április 22. 00:17
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Jééé a gilisztaalakú kisfiúk nyáladzói de mérgesek lettek hirtelen Ha nem lennék itt tag, én sem tudnám mi fán teremnek, nagy kaland...átlagalatti brit "pop"csapat, szerintem Madonna is eléldegél nélkülük, anélkül, hogy bármi szégyellnivalója lenne, ami a "tájékozottságát" illeti
Édesanyám, ez most komoly?
Idézet
Személy szerint utálom Madonnát, de ne vicceljünk már...hány éve is van a zeneiparban? 10?
2012. április 22. 07:12
Ez nagyon ciki!XD XD XD XD!!
NEM ISMERI ŐKET??Durva!!
NEM ISMERI ŐKET??Durva!!
2012. április 22. 07:54
Én imádom madonnát. a 1d-t kevésbé , nem annxira szeretem. hogy őszinte legyek nem sokat veszített. de most majd utánna néz mondjuk.
2012. április 22. 08:23
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Komolyan nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek... Itt pár felhasználót örömmel állítanék falhoz, aztán headshot adnék mindegyiknek. Madonnának meg respect! Nem tudom, hogy mi a szart képzeltek magatokról (leginkább a 10 éves elvakult 1D korosztálynak mondom). Madonna már akkor híres énekesnőnek számított, amikor ez a pár nyikhaj még a csőben sem volt, vagy még tervben sem ( ). Madonna sosem fog kimenni a divatból, mert mással ellentétben ő képes megújulni, és ez sajnos a kis 1D-ről nem mondható el. Ezek a csöpögős, nyálas zenéken kívül nem tudnak mással előállni - ezért is fognak a többi fiúbanda sorsára jutni, remélem minél hamarabb. Örülök, hogy egy számukat hallottam, abból is csak kb. 20 másodpercet. Annyira hallgathatatlan volt, hogy muszáj volt kinyomnom, mert már szabályosan bántotta a fülemet...
2012. április 22. 09:59
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline |
"Kicsit" nevetségesek a hozzászólások...Amúgy semmi fura nincs ebben. Szerintetek a szüleim tudják kik ezek?! Hát nagyon nem, és én se tudnék róluk (bár úgy lenne), ha a barátaim körében nem ők folynának a csapból is. Ilyenkor egy kicsit mérges vagyok, hogy még ti vagytok felháborodva, amikor inkább az szégyen ha valaki nem ismeri Madonnát. Nem vagyok rajongója(nem az én stílusom), de ő egy "ikon". Úgyhogy nem kéne "lekreténezni" (javaslom, hogy nézd meg mit jelent a szó, mielőtt használod). És lehet hogy most még nagy fanok vagytok, de pár év múlva azt se tudjátok majd, hogy kik ezek.
2012. április 22. 10:08
"zavodni" én elhiszem, mert az én szüleim se tudják h kik ezek, de azért egy olyan nagy sztárnak mint Madonna azért illene tudnia nem?
2012. április 22. 10:27
BeccaLovesNeilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 164374 offline |
Fanna9: Miért lenne ennyire gáz, hogyha valaki nem ismeri ezeket???
Mellesleg elmondom neked őszintén, nem vesztett sokat....
Mellesleg elmondom neked őszintén, nem vesztett sokat....
2012. április 22. 10:27
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Nem tudom amúgy miért utálja mindenki ennyire ezeket a srácokat. Tény, hogy a zenéjük tucat, és biztos vagyok benne, hogy pár év után a süllyesztőben végzik, de egyébként ha valaki megnéz velük egy riportot, vagy olvas interjút akkor lejön, hogy tök normálisak.
2012. április 22. 10:43
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Idézet (Johinna @ 2012.04.22. 00:17)
Jééé a gilisztaalakú kisfiúk nyáladzói de mérgesek lettek hirtelen Ha nem lennék itt tag, én sem tudnám mi fán teremnek, nagy kaland...átlagalatti brit "pop"csapat, szerintem Madonna is eléldegél nélkülük, anélkül, hogy bármi szégyellnivalója lenne, ami a "tájékozottságát" illeti
Jó, egy "kicsit" több, mint 10, de remélem érted, mit akartam a hozzászólásommal mondani. Míg Madonna a popkirálynő, addig az One Direction sehol sem van a 2 évével.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.