Szombaton immár az első élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Csillag Születik: Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott
2012. április 22. 10:58
LiliREJvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 110 Csatolások: 3 Azonosító: 169767 offline |
SZánalmas,hogy ilyen gagyik:D Mindegyik egytől egyig:D ahaha:D vagy egy ilyen falusi paraszt, vagy egy cigány gyerek vagy éppenséggel valami csöves biztonsági őr nyeri meg:D Egyetlen dolog, vagyis ember miatt nézem, ha nézem. PUZSÉR RÓBERT!
2012. április 22. 10:58
Mert ketto esett ki???Amugy ez talan kicsit jobb talan mint a tavalyi szeria de meg igy is bena....
2012. április 22. 10:59
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Hát szerintem jó, hogy így alakult.
2012. április 22. 10:59
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
_ToTo_-val kell egyetértenem.
Ez a műsor primitív embereknek van.A zsűri nem olyan vészes,de a felhozatal...Rémes..Sosem bírtam a Csillag Születiket..
Ez a műsor primitív embereknek van.A zsűri nem olyan vészes,de a felhozatal...Rémes..Sosem bírtam a Csillag Születiket..
2012. április 22. 11:10
Pont erre az eredményre számítottam. Kővári Máté egyáltalán nem volt vicces, akármennyire erőlködött, a Latin Carneval meg már a válogatón sem nyerte el a tetszésemet, bár vannak bent náluk rosszabbak is, gondolok itt a Prügyi Duóra meg a másik kettősre.
A legjobban a Quantum XXL tetszett. Imádom, ahogy belevisznek egy kis humort a koreográfiájukba, egyértelműen profik. A másik, ami nagyon tetszett az az In Diretta. Sosem szerettem különösebben a mulatós zenét, de amit ők csinálnak, szerintem hallgatható és eladható. Az Immigrants is egész jó volt. Nekik már csak azért is szorítok, mert pécsiek. Negyela Bernadett szerintem nagyon mellé nyúlt ezzel a dallal, sokkal jobban álltak neki azok, amiket a válogatókon énekelt. Szirota Jennifer számomra nagyon mű és antipatikus (most le lehet harapni a fejem). Plazmát meg még mindig nem veszi be a gyomrom. Szerintem visszataszító.
Puzsér szokásához híven hozta a formáját, ő az egyetlen zsűritag, aki reálisan látja a dolgokat. (a 'tinisztár' szó egy fosztóképző )
A 'sztárfellépőről' meg annyit, hogy ha már megnyert egy tehetségkutatót az énekhangjával, akkor ne playbackeljen már.
Akik meg leszólják a műsort, azoktól megkérdezném: kötelező nézni? Kötelező olvasni róla? Nem hiszem, hogy bármelyikőtök fejéhez is pisztolyt tartottak volna. Van távkapcsoló, el lehet nyomni. De nem kéne leszólni azokat, akiket érdekel és nézik, mert úgy vélem, hogy ez sokkal szánalmasabb dolog.
A legjobban a Quantum XXL tetszett. Imádom, ahogy belevisznek egy kis humort a koreográfiájukba, egyértelműen profik. A másik, ami nagyon tetszett az az In Diretta. Sosem szerettem különösebben a mulatós zenét, de amit ők csinálnak, szerintem hallgatható és eladható. Az Immigrants is egész jó volt. Nekik már csak azért is szorítok, mert pécsiek. Negyela Bernadett szerintem nagyon mellé nyúlt ezzel a dallal, sokkal jobban álltak neki azok, amiket a válogatókon énekelt. Szirota Jennifer számomra nagyon mű és antipatikus (most le lehet harapni a fejem). Plazmát meg még mindig nem veszi be a gyomrom. Szerintem visszataszító.
Puzsér szokásához híven hozta a formáját, ő az egyetlen zsűritag, aki reálisan látja a dolgokat. (a 'tinisztár' szó egy fosztóképző )
A 'sztárfellépőről' meg annyit, hogy ha már megnyert egy tehetségkutatót az énekhangjával, akkor ne playbackeljen már.
Akik meg leszólják a műsort, azoktól megkérdezném: kötelező nézni? Kötelező olvasni róla? Nem hiszem, hogy bármelyikőtök fejéhez is pisztolyt tartottak volna. Van távkapcsoló, el lehet nyomni. De nem kéne leszólni azokat, akiket érdekel és nézik, mert úgy vélem, hogy ez sokkal szánalmasabb dolog.
2012. április 22. 11:11
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Hát, én egyáltalán nem vagyok elszomorodva ,hogy Ők estek ki. Sőt örülök. Nem tetszett a produkciójuk. Ez a Puzsér nagyarc.
2012. április 22. 11:18
Szerintem a Stand up-os srác nem volt olyan jó, de a latin karnevál nagyon szuper volt ezért sajnálom is meg nem is h ők estek ki.
2012. április 22. 11:28
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Ebből az egész baromságból egyedül Szirota Jennifer,aki ér valamit,egyedül róla lehet elmondani,hogy tehetséges.A többit inkább nem minősítem,mert a végén még kitiltanak.
2012. április 22. 11:29
itsStell |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 171691 offline |
A Latin Carneval egyik férfi táncosa különben nagyon jó mivel ő volt a tánctanárom,de azért valamennyire örülök hogy ők estek ki A Máté szerintem nem is volt annyira vicces,szóval..)
2012. április 22. 11:30
Szerintem jó, hogy kiestek, főleg ez a srác valami borzalom volt
2012. április 22. 11:30
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline |
Én örülök hogy ők ketten ki estek
2012. április 22. 11:31
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Egyátalán miért kerültek be az első élő showba?
Csak így tovább Quantum XXL
Csak így tovább Quantum XXL
2012. április 22. 11:34
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Jenniferen kívül senki nem tud lekötni vagy kiváltani belőlem valami pozitívat.
De ez a stand upos gyerek sajnos nem volt kevésbé vicces, mint egy-két Showder klubban agyonsztárolt figura.
De ez a stand upos gyerek sajnos nem volt kevésbé vicces, mint egy-két Showder klubban agyonsztárolt figura.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.