SP nem jutott volna tovább a Megasztárban
2012. május 05. 10:57
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline |
hát ez meg mi volt? ez nagyon gáz
2012. május 07. 12:10
Borzalmas ez a "ficsúr" bárhol énekel! Szánalmas!
A mentegetőzés azért megvolt hátha elhiszi neki valaki de...mostfigyelj!...NEEM!
A mentegetőzés azért megvolt hátha elhiszi neki valaki de...mostfigyelj!...NEEM!
2012. május 08. 17:34
Davalineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.08. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 175124 offline |
„Nincs mit szépíteni a dolgon, az előadásom valóban közel sem volt tökéletes. Hivatkozhatnék a nem megfelelő körülményekre, vagy arra, hogy olyan közönség előtt léptem fel, akik nem rám voltak kíváncsiak, hanem a szeretteikre, ezért nem éreztem jól magam a színpadon, de nincs értelme szabadkozni. Elszúrtam. Durva hetek állnak mögöttem, rengeteg nagykoncert próbával, kimerültem, nem koncentráltam rendesen az előadásra. Tényleg sajnálom, ha ezzel bárkinek csalódást okoztam, remélem, a jövő heti lemezbemutatón sikerül jóvá tennem, és mindenki elégedetten távozhat a Millenárisról szombaton”
ez miről beszél?! soha nem volt hangja,és nem is lesz!ennyi xd
ez miről beszél?! soha nem volt hangja,és nem is lesz!ennyi xd
2012. május 09. 23:33
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
De basszus Sp!! Ha már a zeneiparból nem takarodsz el a francba, akkor legalább tanuld már meg használni a playbacket!! Idióta!!
2012. május 10. 16:45
Nem csodálom..Mixelt ..... mikor meg élőben kéne nyomni olyan hamis, h 2 kilóméteres közteben kihal a madárállomány..-.-
2012. május 12. 15:55
GaHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 156073 offline |
Mondjuk én nem értem SP-t, de igazán~ Egyszer voltam fellépésén és akkor érdekes módon végig playbackelte az egészet... akkor ezt itt miért nem tudta megcsinálni? Azon a fellépésen oké hogy most 150-200 ember előtt leégeti magát, de itt a TV-ben pedig a fél ország előtt, az gáz! Ez SZÁNALMAS volt SP!! -.-
2012. május 14. 14:40
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Hát én szeretem SP-t de ez tényleg elég sz.ar
2012. június 05. 19:26
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Mi volt ez a szörnyű alpáriság??? ez a suttyóságnak egy olyan szintje volt, amire én nem vagyok kíváncsi!!! Ha valaki ilyen produkcióval jelentkezett volna a Megasztárba mindenki körberöhögte volna.....Ez tényleg szánalmas.... eddig nem szerettem SP-t. Ez most sem változott meg...
2012. július 13. 16:23
én eddig se voltam oda érte.... és ezután se leszek!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.