Megjelent a különleges hangú énekesnő új kisfilmje, a Carmen. A klip Lana legelső videóihoz hasonlít, mivel ismét montázsszerű, összevágott felvételekből álló videoklip lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Lana Del Rey legújabb videoklipje
2012. április 22. 12:10
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
nagyonjóó ♫ már látom h ezt is sokat fogom hallgatni
2012. április 22. 12:10
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Nem ismerem és a szám sem tetszik
2012. április 22. 12:15
nekem tetszik. lana egy nagyon tehetséges énekesnő. a dalnak lehet érteni az üzenetét. sokat fogom hallgatni. a Born to Die-al együtt.
2012. április 22. 12:20
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Ezek a montázs szerű klipek eredetiek, meg tényleg jók, de egy idő után már unalmas csak ilyeneket látni. De ez legyen a legkisebb baj vele. A dal pedig szokás szerint jó, viszont vannak jobb dalok is az albumon.
1 felhasználónak tetszik:
Appalache
2012. április 22. 12:27
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Meghallgattam a számát, és tényleg nem tudom eldönteni, hogy Lana tényleg ahhoz hasonló, mint ahogy Remike írja le, vagy egy nagyszerű tehetséges énekesnő, aki egy kiváló színvonalon teljesít, és új színt hoz a zenei világba. Mivel nekem amúgy sem stílusaim ezek a dalok, meg Lana sem szimpi, ezért tényleg nem tudok dönteni a két verzió között. Engem egy énekesnő tudott a dalainak a gyönyörű stílusával elvarázsolni, aki nem más, mint Katie Melua. Észvesztő dalai vannak, bár igazán és más stílusú dalokat hallgatok, de ő meg tud babonázni. Néha elvontabb dalokat is szoktam hallgatni, de azt csak a How To Destroy Angelstől. Lana nekem egy megfejtetlen személy, nem tudom őt hová rakni. Őt egy ilyen nagyon elvont énekesnő kategóriába sorolom, legalábbis most. De lehet, hogy ez nem így van, csak én látom így. Nagy dilemmába vagyok vele illetően, a legelsőnek említett két verzió között nem tudok dönteni.
2012. április 22. 12:30
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Tetszik, az hittem, hogy profi klip lesz mint az előző kettő, de így is jó lett azért. Remélem lesz még kislemez és klip is a lemezről, mert elég sok jó dal van még rajta.
2012. április 22. 12:44
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Szokásos, remek!
2012. április 22. 13:13
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Wáá, nagyon örülök, egyik kedvenc számom az albumról. Nagyon szép, igényes klip lett, én személy szerint ezeket soha nem tudom megunni, inkább nézegetek ilyen jellegű klipeket, mint Rihanna és társai készítésűeket.
2012. április 22. 13:23
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nekem nagyon tetszik!
2012. április 22. 13:27
nagyon szeretem a montázs klipeket, igazán ötletes,de egyszer már ellőtte ezt az ötletet. persze ez is jó lett így,teljesen átadja a dal mondandóját,de én többször már nem nyúlnék ehhez a megoldáshoz. kicsit úgy tűnik,mintha nem lett volna más ötletük,és megcsinálták volna mégegyszer a video gamest.
lana,még mindig jó vagy,csak ne vegyél fel melegítőt magassarkúval
lana,még mindig jó vagy,csak ne vegyél fel melegítőt magassarkúval
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.