Lehet h be volt rúgva de... http://www.youtube.com/watch?v=2PYhSfFP_24
ezen a videón kérdezik a csajról és azt mondja h... inkább nem beszél róla
Harry Styles modellel randizgat
2012. április 27. 18:42
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
ahhhwwww.... Harry velem is randizzgathatna, nem ellenkeznék
2012. április 27. 22:25
|
|
Aida_Dikusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 159389 offline
|
mIÉERT ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :'''''''''''''(((((
2012. április 28. 08:38
|
JZsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 174356 offline
|
Ha olyan nagy directionerek lennétek akkor tudnátok hogy semmi okotok nincs a félelemre mert nincs köztük semmi az égvilágon...
Emma Twitter-en közölte, hogy ő nem randizik Harry-vel, csak megcsókolták egymást. Anne pedig nem győzi hangoztatni, hogy a fia boldog szingliként is... ennyit erről...
jah és Florahh ha csak ilyen társadalmat építő hozzászólásokat tudsz kinyilvánítani akkor inkább maradj csendben...
2012. április 28. 09:31
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Azt én is olvastam több helyen,hogy részegek voltak..mondjuk szerintem ebből a hírből semmis sem igaz,mert ha járnának is biztos hogy nem mutogatnák magukat így a kameráknak!
2012. április 28. 23:18
|
|
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline
|
1. Emmának van pasija, vmi Sean 2. Harry részeg volt(én úgy tudom) 3. Emma nem győzi mondani hogy semmi sincs köztük Harryvel 4. Harry anyukája, Anne is azt mondja h a fia megvan egyedül is 5. Harry azt mondta hogy nem akarja megbántani a rajongókat azzal hogy felszed valakit(amúgy sem lenne valami sok ideje foglalkozni egy komolyabb kapcsolattal)
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: