Gotye rosszul van legújabb dalától
2012. április 23. 20:33
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Nemhogy örülne, hogy tetszik az embereknek meg minden. Nekem amúgy az eredeti nem tetszik valamiért. A Glee-s verziót jobban bírtam, pedig általában az eredeti a jobb nekem.
2012. április 23. 20:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (bohemia @ 2012.04.23. 20:30)
Ha már így fikázza a cover-eket (történetesen most a Glee-t),akkor egyáltalán minek adta el a jogot,hogy énekelheti más?!... -.-"
Látszik, hogy nem értesz a dolgokhoz. Nem kopogtattak be hozzá, hogy elnzését uram, legyen szíves eladni a jogokat. A kiadójánál próbálkoztak, a kiadó pedig eladta a jogokat. Ilyen esetben nem tehet semmit az előadó mert minden ilyen ügyben a kiadó dönt.
2012. április 23. 20:58
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én imádom az eredeti dalt a feldolgozásokat nem hallgattam meg de nem is vagyok rájuk kíváncsi viszont a Glees verziót is imádom főleg azért mert Matt Bomer énekel benne
2012. június 07. 17:34
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Szegény Gotye. XD Én most ismertem meg őt ráadásul pont ezzel a dallal. (Amit persze imádok.) De azért tökre megértem, hogy elege ban belőle.
2013. április 01. 10:00
Tisztázzunk valamit! Teljesen megértem, hogy ki van akadva. Sajnos ez így megy a zeneiparban, megírsz egy számot, de még azt sem tudod mekkora sikered éesz. KIadod, majd nem sokkal később azt veszed észre, hogy a videófeltöltő oldalakat, csak szaporázzák a dalod remixei, feldolgozásai. Elhiszem, hogy ki van akadva, de! A felvett pénz, amit ez után bezsebelt jó volt? Meg természetesen néhány "Official" remix persze az ő, ill. a kiadója engedélyével készült remixek után van egy adott befolyt összeg, ami persze Gotye zsebébe csúszik ill a kiadónak megy. Azt eltudja viselni? A másik, amin kiakadtam, hogy sokszor játszák. Jó tény, nem gondolta volna, hogy ekkora sláger lesz, de komolyan, az ő dala, nem igaz, hogy nem lehet rá büszke? ÉN igenis büszke lennék arra, hogy a zeném ennyi embert megihletett az alkotásra, mert akkor nyílván valamit jól csináltam.
Szerintem a Glee-s feldolgozás igen is jó lett.
Szerintem a Glee-s feldolgozás igen is jó lett.
2013. június 08. 14:17
-.-' elég utálatos egy fickó.... nem ,hogy örülne.... soha többet nem hallgatom a számát...
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: