Michael nemrég bevallotta, hogy Star Wars-rajongó volt, és gyűjtötte a hozzá kapcsolódó játékokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Michael Fassbender Star Wars-rajongó volt
2012. április 27. 12:42
|
|
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline
|
apukám is az
és neki is akad néhány star warsos cucca.
emlékszem régen el is törtem neki aznegyiket
h kiakadt szegény
emlékszem régen el is törtem neki aznegyiket
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. április 27. 13:55
Na igen...tényleg sokat imádták/imádják. Remek színészekkel volt tele, jó volt a sztori, a látványelemek, szóval úgy minden.
Én is kedvelem, bevallom őszintén...leginkább Natalie Portman alakítása nyűgözött le.
2012. április 27. 13:57
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Porcicca egyetértek!
2012. április 27. 15:51
Hát igen a Star Wars filmenek a történetét nincs olyan ember aki ne ismerné valamilyen szinten mert nagyon jó
. Szerintem a Star Wars filmek a legjobbak a sci-fi filmek közt hisz nem nagyon csináltak olyan filmet ami túlszárnyalta volna
azt nem mondom h nincs semilyen jó sci-fi film mert akkor hazudnék de olyan nincs ami így magával ragadta volna az embereket. De nem tom h még ki vette észre rajtam kívül de a Star Wars egy fajta filmalapként is szolgált más rendezők számára mert egyes filmekben vannak erre utalások és a mai filmek egy részében mindig elhangzik valami Star Wars-os.
Szóval a Star Wars örök kedvenc marad a számomra
Szóval a Star Wars örök kedvenc marad a számomra
2012. április 27. 16:26
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Igen, én tudtam. Egy rádióműsorban beszélt róla. Milyen rendes ember, megtartja a holmijait, én már eladományoztam vagy megszabadultam attól, ami gyerekkoromban volt az enyém.
2012. április 27. 16:53
Hát igen szerintem mindenki gyerekkorában gyűjtötte őket
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.