Pár hónap alatt hatalmasat nőtt Taylor Swift melle. A pletykák szerint implantátumokat rakatott be a fiatal énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift feltölttette melleit?
2012. április 28. 21:24
Nos, én nagyon bírom Taylort, és szerintem ő szereti a természetességet ezért benne van a pakliban hogy nőtt, és azis hogy ez csak egy Push-Up os melltartó!
2012. április 28. 21:24
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Kicsit nem szembetűnő .
2012. április 28. 21:28
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
szerintem meg felvett egy szivacsos melltartót
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. április 28. 21:30
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Semmi bajom Taylorral, de tényleg. És nem bántani akarom: Az első képen szinte mintha nem is volna melle olyan kicsi. Ahhoz képest, hogy 180 cm. magas csaj. Bár mondjuk soványka. Szerintem a találgatás felesleges. Ránézésre csak egy plasztikai sebész tudná megmondani, hogy ez most eredeti e vagy sem. Ő pedig ha törik, ha szakad sem fogja bevallani hogy plasztikázott. Ha valóban megműtötték.
2012. április 28. 21:33
És mi van, ha csak egy Push-Up-os melltartó van rajta? Az nem lehet, egyből a plasztikára kell gondolni? Amúgy nekem is van olyan ismerősöm, akiknek hirtelen (persze nem 1 óra alatt) nőtt meg a mellük, szóval lehet, hogy most neki is hirtelen nőtt meg. Taylor meg nem hiszem, hogy plasztikáztatna, ez olyan hihetetlen... Szóval szerintem marad a Push-Up... Meg amúgy is, Taylor elég magas, 180 centiméter és még vékonyka (de nem anorexiára kell gondolni!) is szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2012. április 28. 21:36
Elég nagy a különbség.Az első képen szinte semmi melle szóval nem gondolom, hogy csak egy push-up melltartóról lenne szó.Szerintem kitömte.
2012. április 28. 21:38
Hát ki tudja... Az ilyen képeket nem photoshoppolják, és tényleg sokkal nagyobb a másodikon!! Bár róla nem igazán tudnám elhinni.
2012. április 28. 21:40
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
hát ha neki ihgy jó, ez azö döntése
2012. április 28. 21:49
és tényleg...há tvégülis soha nem volt valami nagy neki, és ha zavarta lehetséges a dolog. de mondjuk az imidzsét kicsit sérti dehát:D
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni