Miley Cyrus féltékeny Justin Bieber sikerére?
2012. április 28. 21:58
ez a "mályli" .... fuu de fejbe tudnám csapni.... mit képzel ez magáról??? -.-"" :@@@@
2012. április 28. 22:00
hát mindenki kifejezheti nem tetszését. én is kifejezem. nem vagyok justin fan XD
2012. április 28. 22:07
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
2 felhasználónak tetszik:
Johinna,
Black Hearth2
2012. április 28. 22:08
Chh...Miley legalább tud énekelni és nem egy nyálgép.....
2012. április 28. 22:09
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline |
ööö.. én nem kedvelném a helyében!
2012. április 28. 22:15
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Weniii mennyire igazad van
2012. április 28. 22:28
Miley-t ezek szerint nagyon félreismertem. Szerintem ő, akinek a segge alá volt téve minden, meg sem szólalhatna. Justin meg a semmiből indult, szóval nem értem, miért kell ellenségeskedni. Mind a ketten világhírűek, az égvilágon semmi gondjuk, ennek ellenére Miley egoista és rosszindulatú. A kiírásaival pedig csupán magát járatja le... Ahhoz bezzeg nincs bátorsága, hogy mindezt szemébe mondja meg. Inkább gondolkodjon el azon, vajon miért van ennyire vészesen kevés követője a twitteren. 5,5 millió smilers 21 millió beliebers ellen? Hűha Miley, húzz bele.
2012. április 28. 22:37
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
azé tulzásokba ne esünk!! amit Miley a képhez irt az sztem tök vices! és Justin is tudja hogy nem sértésnek szánta! csak amolyan baráti szivatás!!Miley nem hülye, nem mondana egy akora sztárol roszat mint Justin mert azt tudja hogy csak ö szivná meg!!
2012. április 28. 22:43
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Újabb hülyeség. Én abban a hittben éltem/élet, hogy Ők ketten barátok, legalábbis haverok. Az oké, hogy Miley feltűnést akar kelteni(mostanában elég gyakran teszi), de nem kell egyből utálkozásról beszélni. Amúgyis az egész SNL fellépés egy vicc volt, a YouTube-os mondat meg egy vélemény. Justin meg több turnén is túlvan mostanra, szóval már elavult vélemény.
Az meg tényleg a legutolsó, hogy teljesen ugyanott tartanak, csak Justin több dalt csinált mostanság és Selena most a Disney-istennő.
Az meg tényleg a legutolsó, hogy teljesen ugyanott tartanak, csak Justin több dalt csinált mostanság és Selena most a Disney-istennő.
2012. április 28. 22:43
Komoly? Úristen... nem kell ennyire komolyan venni. Lehet arra értette, hogy nem állna jól neki, vagy csak szívatja Justint, de nincsenek rosszban tudomásaim szerint. És miért lenne féltékeny? Semmi oka rá, és nem az a fajta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.