Plágiummal vádolják Selena Gomezt!
2012. április 30. 15:32
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Tény, hogy nagyon hasonlít, de bizonyíték hiányában én csak azt tudom mondani, hogy véletlen.
2012. április 30. 15:34
Hát szerintem kicsit sem hasonlít egymásra a kettő. A dal sem ugyanaz.. szóval.. Mert azt megértettem volna, hogy az egész dalt lekoppintotta, de hogy csak a refrénjét.. (ami egyátalán nem hasonlít egymásra)
De ez persze az én véleményem, nem kell egyből a fejemet leordítani.
De ez persze az én véleményem, nem kell egyből a fejemet leordítani.
2012. április 30. 16:01
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Kb 10 másodperc hasonlóság van a dalban. Amúgy elég hülyeség, hogy egy 2010-es slágert most, 2012-ben szeretnének beperelni. A másik banda Selena által szeretne híres lenni?
2012. április 30. 16:16
selenaandmindenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 171967 offline |
Szerintem nem direkt másolta...
2012. április 30. 16:34
jó icipicit hasonlít de könyörgöm 2 év telt el azóta, eddig nem tűnt fel akkor nekik?! szerintem csak így akarnak hírnevet szerezni maguknak, meg nem hiszem, hogy sok esély lenne arra, hogy Selena hallotta is egyáltalán valaha ezt a dalt, nekem sok időm van keresgélni különböző videók között a Youtubeon, mégsem találtam meg, Selenának jóval kevesebb ideje van nem hisezm, hogy pont ezt a számot találta volna meg, ha mégis, akkor meg minek koppintotta volna? jó lehet tetszett neki, aztán az miatt koppinthatta volna, de akkor is.. meg egymillió dollár?! na széép.
2012. április 30. 16:41
2 év telt el azóta. mit akarnak még? meg egyébként sem hasonlít a 2 dal de ne zavarja őket /szerintem/
Fanni0325: nekem is ez jutott eszembe legelőször
Fanni0325: nekem is ez jutott eszembe legelőször
2012. április 30. 16:54
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
alig hasonlít... -.-''''
2012. április 30. 17:12
nagyon szeretem Selenát, de szerintem tényleg van hasonlóság a két dal között. úgy értem nem szövegileg, de a dal refrénje ugyan olyan stílusú, mint Sel A Year Without Rain számának. tényleg eltelt pár év azóta, ezt a nagy pereskedés dolgot akkor is lezongorázhatta volna ez az ismeretlen banda, de nem tette. szerintem így is úgy is Selena nyerné a pert, tehát oly mindegy, hogy beperelték vagy nem ...
2012. április 30. 17:15
Tényleg hasonlít a refrén! Nem gondolom, hogy koppintott volna Selena! Meg ha mégis koppintott volna akkor is most kell beperelni, 2 év múlva???? Szerintem csak elnépszerűtlenedett a banda és kellett nekik valami amivel egy kicsit felkapják őket!
2012. április 30. 17:19
Egy kicsit tényleg hasonlít a két dal azt elismerem, de ezt miért KÉT év után kell felhozni??? Szerintem azért mert kevésbé sikeresek a zenei világban és nem jövedelmez nekik nagyon és úgy gondolták h ha beperlik Selenát akkor legalább lesz pénzük + híresebbek is lesznek de ez szerintem szánalmas tőlük. Vagy csak annyira hülyék h most esett le nekik h a két dal hasonlít már nem azért de szerintem ennyire senki sem lehet hülye. De mind1 lesz ami lesz de ha lesz ebből vmi bírósági ügy akkor biztos h utána járnak h miért ennyi idő után hozták ezt fel.
2012. április 30. 17:20
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Idézet (,2012.04.30. 14:19~3018416,~)
Tudod, Selena valamit letett az asztalra. Amellett, hogy hatalmas tehetséggel van megáldva, bőkezűen adakozik is, meglátogatja a beteg gyerekeket, és még sorolhatnám... és mindezt nem a hírnév miatt teszi. Selena tudja, honnan jött, és ő megérdemli, hogy érjen valamit. Mint ami a Who says című dalában szerepel szerepel: "Who says you're not worth it?"
1. Tod hány sztár megtette ugyan ezeket??? Tudod hány mostani sztár élt nyomorultabbul csak ők nem sajnáltatják magukat! 2. HATALMAS TEHETSÉG? Ne röhögtess!
3. Tod hány ember megtenné még ha lehetne neki? Meg ha körül lenne rajongva?
4. A Who Says megírásához sztem meg semmi köze nem volt! Ő csak bement a stúdióba és elnyávogta!
5. Bocs csak felháborodtam ezen!
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. április 30. 17:29
playciccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 169820 offline |
ha perelni akarsz ahhoz nem elég h besétálsz a bíróságra h pert inditasz, még amerikában sem de mind1. Ilyen ügyben pláne hosszabb folyamat míg az indítványt erre meg erre hivatkozva egyáltalán elfogadják. Igen nagyon tehetséges, stúdióban, de hallottad már élőben énekelni?! kegyetlen szar és hallgathatatlan.
1 felhasználónak tetszik:
VeRaa
2012. április 30. 17:32
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline |
Nagyon szeretem Selenát de tényleg van hasonlsàg de nemhiszem hogy Selena direkt akart volna hasonlosàgot.:-)
2012. április 30. 17:34
bohemiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 169263 offline |
Szerintem itt még a süket is hallja a hasonlóságot...Nem utáltam és nem is utálom Selenát,de azt hittem,legalább annyi becsület van benne,hogy nem koppint.Habár valószínűleg a menedzserei tették,de akkor is.
2012. április 30. 17:38
playciccaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 169820 offline |
Amúgy meg tök jó h betegek látogat és adakozik... Másik 1 millió ember megtenné ugyanezt, ( ha lenne miből) köztük én is, és akkor most engem is szentként tisztelnél? Sztem tök természetes h van neki és ad, mert ez lenne a normális, az meg szánalom h emiatt ő a szentek szentje a szemedben, hát érdekes h te ezt nagy dolognak tartod, a saját erkölcsi bizonyítványod XD
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.