Napvilágot látott Shakira legújabb klipje, amely az Addicted to You című számhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Shakira — Addicted to You
2012. május 03. 00:04
2012. május 03. 00:46
Mielőtt elindítottam a videót végig azt motyogtam magamban, hogy "kérlek Shakira, csak benned ne csalódjak" és most nagyon boldog vagyok, mert tényleg nem kellett csalódnom benne.
Tetszik a dal és a klip is jó lett!
1 felhasználónak tetszik:
Little Monster-GFF
2012. május 03. 06:21
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
a klip nem valami jó,de a dal egész türhető
2012. május 03. 07:17
Szerintem nagyon jo lett, mar nagyon vartam
a klipben pedig gyonyoru *.*
2012. május 03. 08:03
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A 41. másodpercig néztem, de kikapcsoltam. Csak ebben a 41 másodpercben találtam több koppintást is. Madonna, Lady Gaga, Chenoa (!!!)... Pff... Gondolom ha tovább nézném, találnék még...
Most komolyan, ennyire nincs új ötlet? Akkor meg szerintem felesleges ez a videóklip-gyártás futószalagon. Legyen inkább egy lemezről 1-2 kisfilm, de azok legyenek egyediek és eredetiek a lehetőségekhez képest.
Én szeretem Shakirát, de ez már akkor is unalmas...
Ha már mindenáron forgatni akarnak, akkor miért nem csinálnak egy komplett kisfilmet? Ami 45-60 perces, vannak benne dalok, de történet is. Remek példa erre a Mojinos Escozíos. Tessék megnézni tőlük a "La gran mentira del rock'n'roll" című filmet és hajrá, lehet kreatívkodni...
Szóval Shakira bocsi, de nem estem tőled hasra. Egyre kevésbé tudod hozni a kezdetek színvonalát, amikor megszerettelek.
(A "Laundry service"-ig bezárólag.)
Most komolyan, ennyire nincs új ötlet? Akkor meg szerintem felesleges ez a videóklip-gyártás futószalagon. Legyen inkább egy lemezről 1-2 kisfilm, de azok legyenek egyediek és eredetiek a lehetőségekhez képest.
Ha már mindenáron forgatni akarnak, akkor miért nem csinálnak egy komplett kisfilmet? Ami 45-60 perces, vannak benne dalok, de történet is. Remek példa erre a Mojinos Escozíos. Tessék megnézni tőlük a "La gran mentira del rock'n'roll" című filmet és hajrá, lehet kreatívkodni...
Szóval Shakira bocsi, de nem estem tőled hasra. Egyre kevésbé tudod hozni a kezdetek színvonalát, amikor megszerettelek.
Lizania
2012. május 03. 08:18
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Azt kell mondjam, hogy ez egy olyan semmilyen klip lett, de az egyik legjobb erről az albumról. Én nagy rajongója vagyok, de mégis a régi klipjeit szeretem jobban. Azoknak a daloknak volt mondanivalójuk, a klipnek is volt egy története. Ez a stílusa már 2005-ben kezdett elveszni, de még nem teljesen. És bár én szeretem a 2009-es albumát, ott már nem gyártott olyan minőségi klipeket. A mostani (2010-es, tehát már kéretik egy új album) albuma először nagyon nem tetszett, aztán megbarátkoztam vele és egy csomó számot már szeretek róla. A klipjei azonban már nagyon nem olyan jók, mint régen. A Sale el Sol szép klip, de unalmas és semmi története nincsen, a Rabiosa izgalmas, de nem szép és csakugyan nincs története, az Antes de las Seis meg a Sal el Sol-lal hasonló:szép, de unalmas és nincs története, bár ezt egy élő felvételnél azárt nem várom el. Ennek sincs története, viszont eddig ez tetszik a legjobban kivitelezésileg. Bár a legvégét ütősebben fejeztem volna be... Eltucatosodott, mint zeneileg, mint klipileg, amit nagyon sajnálok. Ettől én még szeretni fogom, mert aranyos, okos és közvetlen, de zeneileg már nem annyira bízok benne.
Sally Sparrow
2012. május 03. 09:30
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Egész jó. Tetszik.
2012. május 03. 10:52
|
|
joska89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 135501 offline
|
Elképesztő klip lett, csak gratulálni tudok Shaki-nak hozzá!
Szeretem, hogy ő annyira természetesen érzéki és szexi, szerintem többek között ez teszi őt különlegessé.
2012. május 03. 11:27
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
de jó lett
nekem nagyon bejön
2012. május 03. 11:35
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Nagyon jó lett!!
2012. május 03. 14:18
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Hmm, egész jó lett.
2012. május 03. 14:57
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nekem nagyon tetszik
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.