@Grace Benning
hát sajnálom. amikor ideges, én káromkodok, nem tudom letagadni. aki ismer, az már megszokta, aki pedig nem szeret, az nem is fog, akár csúnyán beszélek, akár nem.
majd legközelebb elszámolok tízig és 20 mély levegő be és ki, majd utána igyekszek hozzászólást írni.
csak tényleg nagyon magamra veszem ezeket a problémákat, amivel folyton piszkálják.
Demi Lovato mint mentor?
2012. május 03. 14:42
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Andrew Lang
2012. május 03. 14:45
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
azért kiváncsi leszek hogy véglegesen is ők lesznek a zsűrik:)
2012. május 03. 14:47
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Én örülnék neki mert szerintem nagyon okos lány.
De majd megtugyuk..
De majd megtugyuk..
2012. május 03. 14:51
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát én nagyon örülnék neki ha mindketten megkapnák a mentori szerepet mármint Miley és Demi
2012. május 03. 14:51
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.05.03. 12:31)
Inkább ő üljön ott, mint hogy mondjuk esetleg Bruce Springteen adja el magát, vagy hasonló nagy név, akit becsülök.
Valami hasonlót akartam megfogalmazni én is, egy Springsteenhez hasonló kaliberű ZENÉSZ (tudjátok mit jelent bazze?) sosem ülne oda a cölöbök közé bohóckodni.
2012. május 03. 14:56
szerintem jó lenne. értené a dolgát.^^ csak nehogy megtépjék..;DDD
2012. május 03. 15:01
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Szerintem nagyon jó mentor lenne, remélem, igaz a hír.
2012. május 03. 15:01
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Tök jó lenne ha Demi lenn az egyik mentor
2012. május 03. 15:03
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
szerintem nagyon nem kéne mentornak lennie. milyen tanácsokat tudna adni?
2012. május 03. 15:29
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek a sok kommenten.
Igen, tény, hogy Demi fiatal a zsűrizéshez, hiába szeretem őt nagyon, és tartom nagyon tehetségesnek, nem hinném, hogy ő abba a székbe való lenne a fiatal kora miatt. Viszont azt nekem senki ne akarja beadni, hogy inkább Britney üljön ott. Britney, akinek annyi hangja van, mint a nagymamámnak..kb. semmi. Pont, hogy Britney az, aki nem hogy nem jutna tovább az élőadásba, alapból nem juttatnák tovább...És akkor itt írjátok, hogy Demi nem jutna tovább. Nevetséges. Lehet valakit utálni, de azt mondani, hogy nincs hangja, mikor TÉNY, hogy iszonyú erős, és tiszta hangja van...Arról nem is beszélve, hogy koncerteken élőben nyomja, ellentétben a kedves Britney-vel...
Azt pedig, hogy Deminek csak kislány rajongói lennének, hadd kérjem már ki magamnak. Nem egy vagy kettő olyan embert ismerek akik igen csak elmúltak már 18 évesek és igen is szeretik amit csinál..Attól, hogy ez a véleményeket, ne kezeljétek tényként így, és pláne ne degradáljátok le a rajongóit.
Igen, tény, hogy Demi fiatal a zsűrizéshez, hiába szeretem őt nagyon, és tartom nagyon tehetségesnek, nem hinném, hogy ő abba a székbe való lenne a fiatal kora miatt. Viszont azt nekem senki ne akarja beadni, hogy inkább Britney üljön ott. Britney, akinek annyi hangja van, mint a nagymamámnak..kb. semmi. Pont, hogy Britney az, aki nem hogy nem jutna tovább az élőadásba, alapból nem juttatnák tovább...És akkor itt írjátok, hogy Demi nem jutna tovább. Nevetséges. Lehet valakit utálni, de azt mondani, hogy nincs hangja, mikor TÉNY, hogy iszonyú erős, és tiszta hangja van...Arról nem is beszélve, hogy koncerteken élőben nyomja, ellentétben a kedves Britney-vel...
Azt pedig, hogy Deminek csak kislány rajongói lennének, hadd kérjem már ki magamnak. Nem egy vagy kettő olyan embert ismerek akik igen csak elmúltak már 18 évesek és igen is szeretik amit csinál..Attól, hogy ez a véleményeket, ne kezeljétek tényként így, és pláne ne degradáljátok le a rajongóit.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. május 03. 15:34
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline |
Szerintem ez kacsa.Nem hiszem,hogy egy 20 éves lányt raknának be.
Pontosan.Az egész X sz.ságban Malek Miklós az egyetlen,aki ér valamit.Szakmailag,mentorként,zsűriként és emberileg is magasan a többiek felett van.Fura,hogy ő a legfiatalabb,mégis ő ott a legnormálisabb és egyedül ő tud értelmes kritikát mondani.A többitől nem sok értelmes dolgot hallunk és sokszor úgy viselkednek,mint az ovodások (főleg Nagy Feró és Keresztes Ildikó).Természetesen szakmailag a másik hármat is elismeren,de mentorként és zsűriként csapnivalók (főleg Keresztes Ildikó,Nagy Feró és Geszti Péter még csak-csak,de Keresztes pff.)
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.03. 13:58)
A magyar X-faktorban Malek az egyetlen normális mentor.
Pontosan.Az egész X sz.ságban Malek Miklós az egyetlen,aki ér valamit.Szakmailag,mentorként,zsűriként és emberileg is magasan a többiek felett van.Fura,hogy ő a legfiatalabb,mégis ő ott a legnormálisabb és egyedül ő tud értelmes kritikát mondani.A többitől nem sok értelmes dolgot hallunk és sokszor úgy viselkednek,mint az ovodások (főleg Nagy Feró és Keresztes Ildikó).Természetesen szakmailag a másik hármat is elismeren,de mentorként és zsűriként csapnivalók (főleg Keresztes Ildikó,Nagy Feró és Geszti Péter még csak-csak,de Keresztes pff.)
2012. május 03. 15:38
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
mért szabadult fel Nicole és Paula helye? lemondták,vagy mi? ömm hát akkor talán ink. Mileyt választanám..szentem neki több a tehetsége..de ez nagyon fura lesz.egy mentornak rengeteg tapasztalattal kell rendelkeznie,és szerintem erre egyikőjük se elég érett és felelősségteljes.ja,és Britney???ő adjon másnak tanácsot és ő készítsen fel valakit,amikor felügyelet kell neki,??? -.-
2012. május 03. 15:41
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Tény, hogy jó hangja van Deminek, de 19 évesen azért ne kerüljön már be a zsűribe. Elég hülyén nézne ki, ha pont az idősebbeket kapná. Viszont a lehetséges mentorok között vannak nála tehetségtelenebbek is. Janet Jackson, Fergie vagy mondjuk Beyoncé jó lenne, de ők nem hiszem, hogy elvállalnák. Britney-nek meg nincs nagy hangja, ezért hülyén nézne ki a zsűriben, de legalább régóta van a szakmában és azért tudna jó dolgokat mondani szerintem, és a nézettséget is nagyban növelné. Az meg azért kár, hogy Nicole távozik, mert neki legalább hatalmas hangja volt, ami azért elvárás egy ilyen műsorba. Kíváncsi leszek, hogy kiket találnak végül, mert már elég sok jelölt van, de mondjuk ha Miley Cyrus vagy hasonló tinisztár lenne a zsűriben, az elég nevetségesen nézne ki. A nézettség miatt meg úgyis a népszerűség alapján keresnek majd valakit, ha nem akarják, hogy bukjon a műsor.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.