Britney Spears Demi Lovatót akarja
2012. május 04. 18:08
|
kobeúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 153580 offline
|
Nem értem mit szapuljátok Britneyt,13 éve van már a popszakmában, eladott 100 millió lemezt, és Grammy díjat is nyert! Különleges és szép hangszíne van, nagyon sokat elért már ebben az iparban! Egyébként az X-Faktor döntőjében, a versenyzők playback-eltek, kisebb botrány is lett belőle! Ez a hír pedig egy jó nagy kamu...
2012. május 04. 19:06
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Mindketten tehetségesek, de máshogyan, tény és való, hogy Britney-nek jobban van színpadi jelenléte, mint hangja, de nagyon sokra vitte és ezt becsülöm benne. Örülnék ha Demi is mentor lenne, biztos nézném a következő évadot
2012. május 04. 19:53
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Már megbocsássanak de Demi mint mentor XD Nem azért kedvelem Demit de még ez kissé korai még a 20-at se töltötte be mi érzéke lenne ehhez?Én még a kedvenc énekesnőmet Brdigit Mendlert aki szint úgy 19 nem állítanám be ugyan is ahhoz egy bizonyos szint kell,a tavalyival még elégedett voltam mert legalább Nicolnak és Paulanak volt érzéke a zenéhez.Britneyt még eltudnám képzelni de Demit.....nem azért a 20 fittyingért de én mást vártam,annyira sok sztár létezik akiknek több tapasztalatuk van ráadásul 24-nél többek,és ha Demi a 25 évieket kapja?Hát elégé érdekes lesz az ő csapata ha nála minden mentoráltja idősebb lesz nála...és nem azért mert nem szeretem Demit hanem azért mert,túlságosan is fiatalnak tartom erre a hivatásra.
2012. május 04. 20:50
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
misssha
Már nem azért , de Bochkor ,meg Pély mögött több éves zenei munkásság volt ... Még akkor is , ha pl Bochkor nem zenész ,de azért mégis 20 éve van a szórakoztatóiparban , ezzel szemben Demi...nos enyhén tapasztalatlan arra,hogy másoknak adjon instrukciót , különben meg javarészt a problémái kiteregetésével van a köztudatban , nem azért mert a slágerlistákat ostromolja ...
Már nem azért , de Bochkor ,meg Pély mögött több éves zenei munkásság volt ... Még akkor is , ha pl Bochkor nem zenész ,de azért mégis 20 éve van a szórakoztatóiparban , ezzel szemben Demi...nos enyhén tapasztalatlan arra,hogy másoknak adjon instrukciót , különben meg javarészt a problémái kiteregetésével van a köztudatban , nem azért mert a slágerlistákat ostromolja ...
2012. május 04. 20:57
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Én örülnék ,ha Demi is mentor lenne
2012. május 04. 22:29
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Mindenki a tapasztalattal jön.Szerintem Demi elég sokmindent megjárt az elmúlt időszakban.A versenyzőknek tökéletes támasz lenne akár a nehéz időszakokban,amiből elég sok lesz nekik.
A tehetsége pedig határtalan.Jó technikával énekel és szerintem ezt át tudná adni a mentoráltjainak is.
Én remélem hogy a hír igaz <3
A tehetsége pedig határtalan.Jó technikával énekel és szerintem ezt át tudná adni a mentoráltjainak is.
Én remélem hogy a hír igaz <3
2012. május 04. 22:46
|
|
Ginminátorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 174775 offline
|
kicsit meglepő, hogy egy ennyire fiatal énekesnőt válasszanak be, de azt figyelembe véve mint megélt, a rehabról kezdve szerintem igen is megérdemli.
2012. május 05. 08:49
Csak gondoljatok bele a 19 éves Demi, mint mentor megkapna egy 51 éves Susan Boyle-t mentoráltjának. Nagyon LOL lenne.
2012. május 05. 13:04
|
|
Istiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 156319 offline
|
Britney nem is nyilatkozott ilyet..ezt ki találta ki?
Jézus....
Britney nem is szokott más sztárokkal kapcsolatban nyilatkozni..nagyon ritka...Demi-t meg lehet nem is ismeri
.....
2012. május 05. 13:06
na ne vicceljünk már! simon egy újabb réteget akar megnyerni és a képernyők elé vonzani, vagy micsoda?
2012. május 05. 15:57
Britney mentor?? Ez most komoly?? Minden második ember jobb lesz nála(élőben), mint saját maga. Hogy fog így véleményt mondani? Nos válaszolnék, sehogy.
Demire térve, nem igazán tudom elképzelni. Ő nem mentoros fajta.....de meglátjuk.
2012. május 05. 17:02
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Még fiatal Demi...:S
2012. május 05. 17:07
Idézet (ophely88 @ 2012.05.04. 17:12)
Malek nem jó énekes? Hallgasd meg a nem magyar nyelvű dalait és egy live felvételt. 
Én csak a Zseton A Zsákbant hallottam még tőle, azzal nem győzött meg. De most, hogy ajánlottad meghallgatom az angol dalaiból párat.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: