Kondákor Zsófi punkra váltott
2012. május 05. 07:19
Én inkább divatpunknak írtam vola.
Az a szánalmasan nevetséges szemüveg meg valami borzalom.
Az a szánalmasan nevetséges szemüveg meg valami borzalom.
2012. május 05. 08:55
Úgy értitek divatpunk, fújós/kétmosásos vörös hajszínezővel, műpiercingekkel és sztk keretes szemüveggel, ami nem is tudom hogy kerül bele ebbe a képbe, mivel az köztudottan egy hipszterek által imádott darab, de valahogy a csipkemintás, ezüst fölső és a nagy ékszerek sem illenek oda.
Köze sincs a punkhoz, a Jóban Rosszban stylist-jai ezúttal jól mellényúltak.
2012. május 05. 09:11
Nagyon furcsa volt, amikor a tegnapi részben így láttam meg! Azért szerintem nem valami jól áll neki ez a punk-os lány.
De attól még kíváncsi vagyok!
2012. május 05. 09:39
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
nem walami jó de elmegy
2012. május 05. 10:00
Mint már írtam: Ez miez? o.o Ugye ez nem komoly?
Tegnap láttam azt a részt, és ezek szerint igen. Áu. Ez fájt. Nagyon. A sorozat színvonala kezd csökkeni. Lassan lesüllyed arra a béna Bárányok közt szintjére. Sőt. Sajnos már ott is van.
És egyetértek az előttem szólókkal: bár igaz, hogy "vad, és merész" stílus, nem hasonlítanám túlzottan a punkhoz...
Tegnap láttam azt a részt, és ezek szerint igen. Áu. Ez fájt. Nagyon. A sorozat színvonala kezd csökkeni. Lassan lesüllyed arra a béna Bárányok közt szintjére. Sőt. Sajnos már ott is van.
És egyetértek az előttem szólókkal: bár igaz, hogy "vad, és merész" stílus, nem hasonlítanám túlzottan a punkhoz...
2012. május 05. 10:15
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Ez borzalmas...hova lett Veronka? 
Mikor a tegnapi részben megjelent és oda-oda szólogatott Dórinak csak ennyit mondtam: Dóri még mindig szebb
Bár Vera se volt csúnya de ez -.- Nagyon megviselte a bnője halála...kíváncsi leszek Viktor reakciójára
Mikor a tegnapi részben megjelent és oda-oda szólogatott Dórinak csak ennyit mondtam: Dóri még mindig szebb
Bár Vera se volt csúnya de ez -.- Nagyon megviselte a bnője halála...kíváncsi leszek Viktor reakciójára
2012. május 05. 11:06
kicsit szánalmas már ez az egész . Elegem van már Vera hisztiéből . Álljon a sarkára és kész !
2012. május 05. 11:30
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
nagyon jól áll neki szerintem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: