Az énekes, aki korábban még tagadta, hogy műtéti úton szeretne teljesen nővé változni, már hónapok óta hormonkezelést kap, amitől a melle is elkezdett nőni. Mivel már régóta nőként él, és szeretne tényleg az lenni, a műtétre is rászánta magát, azt azonban még nem tudni, hogy a Karcsi helyett milyen névre fog majd hallgatni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szecsődi Karcsi a nemátalakító műtét mellett döntött
2012. május 04. 22:01
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline |
Te jó ég ez sokkolt!!) De ahogy érzi!!9
2012. május 04. 22:20
Idézet
azonban arról nem beszélt, hogy a műtét után milyen névre fog hallgatni.
Karolina lesz
Egészségére egyébként, ha neki ez a jó hogy egy országgal kiröhögteti magát Nem ő az egyetlen aki megváltoztatja a nemét, érdekes, más nem hangoztatja úton útfélen. Ha emiatt akar még ismertebb lenni, akkor akár jelentkezhetne a következő Tahó Világba is, akkor aztán hatalmas celeb lehetne kis hazánkban Félreértés ne essék, nem azzal van bajom hogy lány lesz, hanem hogy miért nem lehet csendben "átalakulni"?
2012. május 04. 22:20
Ez már nagyon felháborít engem. Már bocsánat, de ezt nem tudom elfogadni. Nézzen magára... egyszerűen gusztustalan. Lehet, hogy még se nő, se férfi, de akkor is számomra nagyon visszataszító jelenség. Nem tudom elfogadni az ilyet, és már most nem fogok győzni bocsánatot kérni, de ennél visszataszítóbb, undorító dolgot még nem igazán láttam.
2012. május 04. 22:21
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
ennyit arról h ő nem meleg...meg hasonlók..
2012. május 04. 22:22
Fura, hogy mennyien homofóbok vagytok lány létetekre. Gratulálok ehhez az egészséges morálhoz. Elég baj az, ha nem képes magát elfogadni, baja van a nemi identitásával, valószínűleg az énképével is és ebben talál magának kiutat. De vajon a műtét után boldog lesz? Meg lesz elégedve ezek után magával? Hogy fog magának partnert, társat találni?
Ez inkább kiábrándító, szomorú, mintsem vicces.
Ez inkább kiábrándító, szomorú, mintsem vicces.
2012. május 04. 22:28
Ginminátorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 174775 offline |
hát erre kap egy no commentet. őszintén ha ettől érzi jól magát csinálja - de hogy már a sajtó is ezzel van tele, szerintem elég nagy szégyen.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2012. május 04. 22:29
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Felháborító? Miért is? Van itt olyan, akinek ezzel árt bármit is Karcsi, ha egyszer ő így boldog és így talál magára? Úristen, gondolkodjatok már, hogy van-e értelme annak, amit dumáltok, vagy csak jól hangzik. Értem én, hogy menő cikizni az ilyeneket, egy csomó "jó poén" (egyeseknek) forrása lehet a téma, de nem feltétlen kell beállni a sorba és felszínes tahónak lenni, csak mert szerintetek vicces. Főleg, hogy valószínűleg nem csak gondolt egyet, hogy nő akar lenni, hanem az ilyen dolgok hátterében igen komoly dolgok állnak, amikről nektek (hála istennek) fogalmatok sincs. Addig örüljetek, amíg nem érzitek azt, amit ő, vagy a hasonló cipőben járók. De éppen ezért nem hinném, hogy jogotok van elítélni őt emiatt.
Amúgy meg tök mindegy, hogy ha nem akarna beszélni róla, akkor is zaklatnák vele, mivel már ismert ember. Nyilván nem akarja, hogy még pluszban minden sz.rt kitaláljanak róla és ezért tisztázza az igazságot. Persze, hogy más annak, aki nem ismert, mert azt nem is kérdezik erről.
Amúgy meg tök mindegy, hogy ha nem akarna beszélni róla, akkor is zaklatnák vele, mivel már ismert ember. Nyilván nem akarja, hogy még pluszban minden sz.rt kitaláljanak róla és ezért tisztázza az igazságot. Persze, hogy más annak, aki nem ismert, mert azt nem is kérdezik erről.
11 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan,
thunderbird,
ophely88,
Necros,
VampireBella,
Black Hearth2,
num1Kolosszus,
Grace Benning,
Sally Sparrow,
Pöttömke,
dóóra
2012. május 04. 22:30
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Én azért valahol sajnálom is.Nagyon komoly lelki gondajai lehetnek.Elég nehéz az élete is:Meghalt az anyukája,ami nagyon komoly lelki törést okozott neki,ezt ő maga nyilatkozta.Beteg a kisöccse is,úgy tudtom,hogy down kóros,vagy legalábbis hasonló betegsége van.Állítólag az apjával is rossz viszonyben van.Nyílván ezek miatt is van,hogy nincs tisztában önmagával,meg ez miatt az ikertesós dolog miatt is.Igazából én inkább sajnálom,mert szegény elég sok pofont kapott az élettől,és lehet,hogy ezek vezettek idáig.Én nem ítélem el ez miatt,ő tudja,ha így boldogabb lesz.De ettől még nem rossz ember.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. május 04. 22:31
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline |
ha nem hetero, nem biszex, nem meleg akkor mi ? éljen boldogan
2012. május 04. 22:39
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.05.04. 22:30)
Én azért valahol sajnálom is.Nagyon komoly lelki gondajai lehetnek.Elég nehéz az élete is:Meghalt az anyukája,ami nagyon komoly lelki törést okozott neki,ezt ő maga nyilatkozta.Beteg a kisöccse is,úgy tudtom,hogy down kóros,vagy legalábbis hasonló betegsége van.Állítólag az apjával is rossz viszonyben van.Nyílván ezek miatt is van,hogy nincs tisztában önmagával,meg ez miatt az ikertesós dolog miatt is.Igazából én inkább sajnálom,mert szegény elég sok pofont kapott az élettől,és lehet,hogy ezek vezettek idáig.
Lehet, de nem feltétlen. Nekem sincs mintacsaládom, de mégsem akarok fiú lenni. Annyira hülyeség belemagyarázni mindent a szülő halálába, mert persze taccsra vágja az embert, de nem törvényszerű hogy nem tud fölállni. Akaraterő kérdése.
Az oké hogy ismert, de azért annyira mégsem hogy ha nem hallunk róla 2 hétig akkor koslassanak utána az újságírók. Nálam ez az átalakulósdi a legprivátabb dolog volna, amit akkor sem teregetnék ki ha megasztáros múltam volna. Ő tudja, mindenkit más mozgat.
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Öngyilkos lett az Ármány és szenvedély színésze
Francisco San Martin 39 éves volt.