A One Direction bandatagjai az egyik nap autogramosztás közben kínos szituációba kerültek. Közülük is leginkább a 19 éves tehetség, Zayn Malik, aki miatt elájult egy lány.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elájult Zayn Malik egyik rajongója
2012. május 06. 19:11
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2012. május 06. 19:14
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Szegény jól még rémülhetett
Szerintem sokan mások is elájulnának ha meglátnák Zayn élőben
Szerintem sokan mások is elájulnának ha meglátnák Zayn élőben
1 felhasználónak tetszik:
angelika06
2012. május 06. 19:15
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
„Nem igazán élveztem, hogy előttem ájult el, bár király tudni, hogy egy lány el tud ájulni tőlem!”
Mi abban a király, ha valaki sík idióta? Már elnézést, de nem találok jobb szót arra a libára, aki emiatt a gyerek miatt elájult.
Mi abban a király, ha valaki sík idióta? Már elnézést, de nem találok jobb szót arra a libára, aki emiatt a gyerek miatt elájult.
2012. május 06. 19:21
lilla0007'A' |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 0 Azonosító: 130643 offline |
„Nem igazán élveztem, hogy előttem ájult el, bár király tudni, hogy egy lány el tud ájulni tőlem!”
Hogy mondhat valaki ilyet!? Ez az ember undorító, gondoljon már bele, hogy milyen szörnyű lehet elájulni..Aki még ezek után is rajong érte annak gratulálok..-.-
Hogy mondhat valaki ilyet!? Ez az ember undorító, gondoljon már bele, hogy milyen szörnyű lehet elájulni..Aki még ezek után is rajong érte annak gratulálok..-.-
2012. május 06. 19:23
Szegényke, eléggé megrémülhetett. :S Én is nagyon nagyon izgatott lennék ha találkozhatnék vele, de tuti nem ájulnék el, az már "picit" túlzás..
"Nem igazán élveztem, hogy előttem ájult el, bár király tudni, hogy egy lány el tud ájulni tőlem!” - de édiii
"Nem igazán élveztem, hogy előttem ájult el, bár király tudni, hogy egy lány el tud ájulni tőlem!” - de édiii
2012. május 06. 19:24
háát a beatleshez hasonlítgatni magukat kissé túlzás szerintem ! Pöttömke:jobban le se tudtad volna írni! igazad van!
amúgy nincs bajom a fiúkkal de ez a mánia túlzás,szerintem az e-fajta rajongás már beteges! az is tuti hogy én ha mondjuk meglátom az egyik kedvencemet,nem tépném ki sikoltozva a haját,vagy esnék össze,vagy hánynám szerencsétlent telibe! a rajongásnak is vannak határai...külömben is ők is csak emberek.....
amúgy nincs bajom a fiúkkal de ez a mánia túlzás,szerintem az e-fajta rajongás már beteges! az is tuti hogy én ha mondjuk meglátom az egyik kedvencemet,nem tépném ki sikoltozva a haját,vagy esnék össze,vagy hánynám szerencsétlent telibe! a rajongásnak is vannak határai...külömben is ők is csak emberek.....
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Hát azért egó az van. "el tud tőlem ájulni egy lány" aj már, micsoda szöveg.
Szerintem odacsapna az egójának, ha én nem ájulnék be, sőt elmennék mellette az utcán?
Szerintem odacsapna az egójának, ha én nem ájulnék be, sőt elmennék mellette az utcán?
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline |
Láttam egy videót is ahogy megfogja Zayn kezét,és úgy csúszik le a földre,majdnem összetaposták.Bár ez nem most történt.Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=X6lyNj7wS9M
http://www.youtube.com/watch?v=X6lyNj7wS9M
Minimanó94
2012. május 06. 19:25
Hát elég vicces történet!Szerintem Zayn is elég lazán kezelte ezt az ügyet Szerintem ez a túlzott rajongás már elég rossz dolog!
Minimanó94
2012. május 06. 19:26
"bár király tudni, hogy egy lány el tud ájulni tőlem!”
Persze,egy Zayn mondat...Szegény lány és Zayn...
Persze,egy Zayn mondat...Szegény lány és Zayn...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.