Elájult Zayn Malik egyik rajongója
2012. május 06. 19:46
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
De édes. „Nem igazán élveztem, hogy előttem ájult el, bár király tudni, hogy egy lány el tud ájulni tőlem!”
A kis egoista. Kicsit durvának látszik ez a kommentje ,de én elnézem neki. De lehet, hogy a csaj direkt csinálta. Zayn.
A kis egoista. Kicsit durvának látszik ez a kommentje ,de én elnézem neki. De lehet, hogy a csaj direkt csinálta. Zayn.
2012. május 06. 19:49
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1338 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline |
Nem ez a lány volt az első aki összeesett Zayn-t látván. Volt akinek megfogta a kezét és akkor de szerintem ha valaki tudja hogy könnyen rosszul lesz, ne hozza magát ilyen helyzetbe mert lehet hogy ő nem akar rosszat de itt is Zayn tuti hogy nem azért fog emlékezni arra a napra mert jaj de jó volt hanem mert elájult valaki miatta... És ez nem túl jó! A fordítás pedig komolyan pocsék és ez nem annak a hibája, aki a cikket írta hanem aki fordította mert nem mondana ilyet! Megpróbálják teljesen másnak beállítani őket mint amilyenek ,és ezzel csak elrontják őket! Nem ilyenek és mégis a világ ezt ismeri meg... EZ SZÖRNYŰ!!!!
2 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910,
FruzShina.
2012. május 06. 19:49
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
aki nem fan, az nyilván nem érti meg, miért ájult el a csaj Zayntől.
gondolj bele, ha neked van egy hatalmas kedvenced, szerintem te is rosszul lennél ha leállna veled fotózkodni, meg autogramot adni. rengetegen oda vannak a fiúkért és én totálisan megértem hogy a lány rosszul lett tőle, én is hasonlóan érzek a fiúk iránt, szerintem én se tudnék köpni-nyelni se, talán még a lábam is elgyengülne a srácoktól
Zayn meg az utolsó mondatot viccből mondta, tekintve arra, hogy álmukban sem (najó, álmukban igen..) gondolták volna hogy valaha is ilyen sikeresek és imádottak lesznek!
#1Dfamily
gondolj bele, ha neked van egy hatalmas kedvenced, szerintem te is rosszul lennél ha leállna veled fotózkodni, meg autogramot adni. rengetegen oda vannak a fiúkért és én totálisan megértem hogy a lány rosszul lett tőle, én is hasonlóan érzek a fiúk iránt, szerintem én se tudnék köpni-nyelni se, talán még a lábam is elgyengülne a srácoktól
Zayn meg az utolsó mondatot viccből mondta, tekintve arra, hogy álmukban sem (najó, álmukban igen..) gondolták volna hogy valaha is ilyen sikeresek és imádottak lesznek!
#1Dfamily
1 felhasználónak tetszik:
FruzShina.
2012. május 06. 19:51
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (twilightgirl0910 @ 2012.05.06. 19:40)
Én ezek után is rajongok érte, mert Zayn abszolút nem ilyen.
Nem mondott ilyent, ez egyszerűen csak egy sz*r fordítás.
Nem mondott ilyent, ez egyszerűen csak egy sz*r fordítás.
Ezt hogy fordítanád le másképp: "It’s cool to know I can make girls faint." - Jó tudni,hogy elájulnak tőlem a csajok?
Kicsit sem nagyképű...vagy az angol sajtó értelmezte rosszul a fiatalember szavait?
2012. május 06. 19:51
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
Fanncsii teljesen egyetértek ♥
2012. május 06. 19:52
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Idézet (lukinyúl99 @ 2012.05.06. 19:35)
"hasonló a Beatles rajongótáborához"
Mit hasonlítgatja magát a Beatleshez? Ettől a pasitól komolyan mondom fölmegy a vérnyomásom!
Mit hasonlítgatja magát a Beatleshez? Ettől a pasitól komolyan mondom fölmegy a vérnyomásom!
Úristen. Hol látsz te olyant hogy a The Beatles-höz hasonlítja magát? Ott van, hogy a rajongótábor. Muszáj minden egyes szavát kiforgatni, igen... Nekem meg az ilyen emberektől megy fel a vérnyomásom. Komolyan mondom, kár is már itt olvasgatni a kommenteket, csak felhúzom magam rajta...
2012. május 06. 19:52
Ez elég régi sztori, vagy azóta már egy másik lány is elájult, akkor bocsánat... Amúgy meg szegény, csak viccelni akart egy kicsit. A fordítás sem tökéletes, de nem ebben van a hiba, és nem is Zayn-ben... Azért gondoljatok bele, hogy egy srácnak mekkora élmény, ha valaki meglátja őt és elájul. A lányt sajnálom. Amúgy Fanncsii-val és kesty-vel egyetértek.
2012. május 06. 19:53
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Fanncsii @ 2012.05.06. 19:49)
#1Dfamily
A problem az,hogy ő nem ezt mondta és nem is utalt erre... Másrészt,én személyszerint kicsit sem találtam viccesnek a nyilatkozatát...
2012. május 06. 19:54
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Azért tényleg erős volt amit mondott és hát tényleg eléggé megnőtt az egója ... De számomra akkor is álom pasi marad .
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.