Elájult Zayn Malik egyik rajongója
2012. május 06. 20:04
Szegény... De valljuk be élvezheti is néha... persze oké azt a nyávogós csitrik sikítozását biztos nem . -.-" Amúgy , én biztos nem ájulnék el , de ismerek pár embert akik úgyszintén a padlón lennének .
2012. május 06. 20:05
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
én is eltudnék:D
2012. május 06. 20:09
doresz99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 173139 offline |
hát én is elájultam volna, de szerintem is csak viccnek gondolta amit nyilatkozott, nem hiszem h mindent komolyan kell venni amit mondanak, én a csajt , és Zayn-t is megértem .
2012. május 06. 20:15
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Misao @ 2012.05.06. 19:51)
Ezt hogy fordítanád le másképp: "It’s cool to know I can make girls faint." - Jó tudni,hogy elájulnak tőlem a csajok?
Kicsit sem nagyképű...vagy az angol sajtó értelmezte rosszul a fiatalember szavait?
Kicsit sem nagyképű...vagy az angol sajtó értelmezte rosszul a fiatalember szavait?
Nem az angol sajtó, hanem az amerikai sajtó és helyesen írták le amit mondott.
2012. május 06. 20:27
Háát lehet énis elszédülnék kicsit ha egy ilyen jó pasival futnék össze..
(úristen, mint valami tinipicsa de akkoris jó pasi :'D)
(úristen, mint valami tinipicsa de akkoris jó pasi :'D)
2012. május 06. 20:28
Hát én nem annyira szeretem Zaynt, de azért el kell ismernem elég jóképű ahhoz hogy valaki elájuljon tőle Én is így jártam volna.. :$$
2012. május 06. 20:29
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline |
áááááá kicsit sem nagyképű -.-
én nem ájultam volna el,normálisan kezeltem volna a helyzetet,persze csak addig ameddig lát
azután sikoltoznék,és legyezni kéne
én nem ájultam volna el,normálisan kezeltem volna a helyzetet,persze csak addig ameddig lát
azután sikoltoznék,és legyezni kéne
2012. május 06. 20:30
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline |
A kis egoista .Én csak Liamtől ájulnék el
2012. május 06. 20:35
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
Azt mondja, király, hogy el tudnak ájulni tőle. Mégis, mit gondoltál, te s*xisten??? Imádom, hogy ez a gyerek ennyire... emberi tud lenni. Oh, miért kell ilyen tökéletesnek lennie? Csak megszólal, és máris...tátáááám a tökéletes pasi tökéletes mondatai hangoznak el a nevetségesen tökéletes szájából. *fangirling&nyálcsorgatás...* Okééé, jól vagyok.
2012. május 06. 20:38
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Ebben mi a nagyképűség?
Ti is egóznátok,ha pasik ezrei,vagy a kiszemelted,vagy mit tudom én kid ájulna el azért,mert annyira szeret.Szerintem sokan így reagáltak volna egy ilyen szituációra,szerintem. Még annyi,hogy itt nem Zaynt kell "hibáztatni",hisz bármennyire szeretem Őt,én nem tudnék elájulni..A directionerek között annyi ilyen ájulós csajszi van,hogy az már fáj.Ezzel akarják magukra hívni a figyelmet,közben meg csak szánalmasak.
Ti is egóznátok,ha pasik ezrei,vagy a kiszemelted,vagy mit tudom én kid ájulna el azért,mert annyira szeret.Szerintem sokan így reagáltak volna egy ilyen szituációra,szerintem. Még annyi,hogy itt nem Zaynt kell "hibáztatni",hisz bármennyire szeretem Őt,én nem tudnék elájulni..A directionerek között annyi ilyen ájulós csajszi van,hogy az már fáj.Ezzel akarják magukra hívni a figyelmet,közben meg csak szánalmasak.
1 felhasználónak tetszik:
FruzShina.
2012. május 06. 20:39
Lehet hogy én írom 20.-nak hogy elájulnék tőle, de ha ájulni nem is, egész biztos hogy nagyon meglepődnék ha szembejönne velem.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.