Mennyit tudsz a drogokról?
2012. május 09. 18:37
Solarian: igen az LSD kemény drognak számít,mi is így tanultuk meg a cikkben is ez van.
2012. május 09. 18:39
Idézet (Karina197 @ 2012.05.08. 21:19)
@gonzales7
öhhmmm ez most mit jelentsen??
2012. május 09. 19:26
Szerintem nagyon hasznos cikk lett bár ennek ellenére szerintem sokan tudtak a dolgokról, nem hiszem hogy olyan sok embernek újdonság lett volna, de nem árt minél többet olvasni róla, én ezt úgy gondolom.
2012. május 09. 22:58
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
@gonzales7 hogy teljesen leírtad azt, amit én nem tudtam. vagy egy pár füves ismerősöm, és őket mindennél jobban szeretem. szóval nem kellene ítélkezni, mindenkinek megvan az oka rá, hogy miért szokik rá.
ha keményebb cuccal próbálkoznának, na akkor nyírnám ki őket. de így nem tehetek semmit.
ha keményebb cuccal próbálkoznának, na akkor nyírnám ki őket. de így nem tehetek semmit.
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. május 10. 17:13
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline |
Érdekes cikk lett!
Amúgy meg azt hallottam, hogy ma már az eukaliptuszt is egyfajta drognak számítják, a gyógyszertárakban már be is van tiltva (kutatások szerint a koala azért alszik napi 17 órát, mert eukaliptusz levéllel táplálkozik).
Amúgy meg azt hallottam, hogy ma már az eukaliptuszt is egyfajta drognak számítják, a gyógyszertárakban már be is van tiltva (kutatások szerint a koala azért alszik napi 17 órát, mert eukaliptusz levéllel táplálkozik).
2012. május 10. 17:18
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline |
pink_bunny tökéletesen egyetértek! Az ilyen emberek annyira szánalmasak! Én még soha nem próbáltam ki se a drogot, se a cigit. Amúgy meg egy csomó ember azért is szokik rá ezekre, mert el akar menekülni a gondok elől, de szerintem az egésztől csak rosszabb lesz. Például, ha egy embert kirúgnak az állásáról, elkezd inni, mert nincs pénz és nem tudja eltartani a családját. Elkezd inni, és így már a szeretteit is elveszíti, mert alkoholista lesz, nincs egy kiszámítható állapotban.
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. május 10. 22:30
nagyon jó cikk
szerintem jó ha az ember tud ezekről a dolgokról mert legalább meg tudja magát védeni
sajnos sok ilyen ember van akik függők ezektől a hülyeségektől
szerintem jó ha az ember tud ezekről a dolgokról mert legalább meg tudja magát védeni
sajnos sok ilyen ember van akik függők ezektől a hülyeségektől
2012. május 11. 10:35
Nagyon jó cikk lett! Egy időben érdekeltek a drogok - persze nem rossz értelemben - és rengeteg filmet, kiállítást néztem ezekről. A cikkben említett összes drogot ismerem, és csak sajnálni tudom azokat az embereket, akiket ezek éltetik.
2012. május 11. 18:56
A mi osztályunkba rohadt sokat beszélnek erről szóval.. Am nagyon jó cikk..
2012. május 11. 20:22
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 717 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline |
sajnos nekem volt ismerősöm, aki drog hatása miatt halt meg. (Isten nyugosztalja..) . Még annó az általánosban egy csomó kisfilmet, és cikkeket mutattak nekünk. De itt lényegében mindent leírtak ami lényeges. Remek cikk lett.!
2012. május 12. 15:15
Lucaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 152499 offline |
nekem van egy olyan osztálytársam(év elején még nagyon jó barátnőm) aki cigizik meg begyógyszerezi magát és beszélgettem vele hogy miért? azt mondta hogy egy srác miatt akivel legalább 100x szakított de újra összejöttek.. ezt a srácot már a rendőrségre is vitték kihalgatni mert füves cigizett meg drogozott elég erősen. én nem tudtam lebeszélni a csajt, azóta nem vagyok vele annyira jóba. Hála Isten, hogy kikerültem abból a társaságból ahol ő is benne volt, van..amugy a cikk nagyon jó és én sem fogol soha se cigizni se drogozni!
2012. május 12. 16:09
Idézet (Karina197 @ 2012.05.09. 22:58)
@gonzales7 hogy teljesen leírtad azt, amit én nem tudtam. vagy egy pár füves ismerősöm, és őket mindennél jobban szeretem. szóval nem kellene ítélkezni, mindenkinek megvan az oka rá, hogy miért szokik rá.
ohh értem!
igazából nem volt okom rá hogy füvezzek egyszerűen minden adott volt hozzá és jól éreztem magam tőle ennyi. de később már nem érdekelt az egész "kiöregedtem" meguntam az egész dolgot más dolgok lettek fontosak az életben és fontosabb problémákkal kellet foglalkoznom a minden napokban mint azzal hogy elmenjek valahova csápolni is tekerjek egy joint-ot! szóval elhatároztam és végeztem vele!
én cigiztem is 8-évig rendesen de arról is sikerült leszoknom!
2012. május 12. 20:30
Én soha nem fogok drogozni! Még akkor se ha fizetnének érte
2012. május 15. 15:37
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
haha, drogos köcsög vagyok persze csak a legális fajtákból... tea, kávé, cigi, néha alkohol is :/ fúúú, a betyárját!
2012. május 16. 11:05
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Hűha. Sosem voltam az akit belevihetnek az ilyenekbe. Majd tervezem, hogy 5-6 év múlva kipróbálok egy extragyenge drogot, hogy mégis milyen, de csak a kíváncsiság miatt. Így vagyok a cigivel is, a kávét nem szeretem inni meg sosem akarok a saját apám példájára legalább is nem. Sosem süllyednék le az ő szintjére. Ő cigizik, iszik és naponta csomó kávét is elfogyaszt. Anyám pont az ellentettje, még egy kis felessel is utál inni, egyedül kávét szik meg egy nap egyszer, reggel. Utálom azokat akik ilyenekre vetemednek és a társaságukból is minél hamarabb ki szeretek kerülni. Ahogy olvastam a cikket, rögtön eldöntöttem melyik a legeslegveszélyesebb. Ha lehetséges az LSD-vel sosem akarok találkozni, semmilyen formában.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.