Kimbra úszik a sikerben
2012. május 07. 21:18
Életemben nem hallottam róla. De ha így felkapták, biztos tud a csaj.
2012. május 08. 10:34
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Ezt nevezem!Legfelkapottabb énekesnő,és most hallok róla először!Ez szép!Egy kis kritika:Ez miez?Bírom,hogy egy-két szám klipjét nézem csak meg,és hallgatok alatta más számot...a klip az általában mindig tetszik....
bimbi93,értem!Hát így keveredik ide Miley.Kár,hogy a szerkesztők kiszedték a Májlis részt,szerintem nem csak engem érdekelt volna....De ugye ők tudják,hogy mi a jó....
bimbi93,értem!Hát így keveredik ide Miley.Kár,hogy a szerkesztők kiszedték a Májlis részt,szerintem nem csak engem érdekelt volna....De ugye ők tudják,hogy mi a jó....
2012. május 08. 11:00
megérdemli a csaj a sikert és a pénzt. igaz, én sem hallottam még róla, sem TV-ben, sem újságban, sem Interneten. de ha idáig eljutott, és ilyen jó kisfilmeket forgat, ügyes. jó cikk. ( :
2012. május 08. 11:27
Imádom a zenéit! Valahogy sokkal jobbak mint a többi zene. Gotye is ilyen és nagyon jó a közös daluk is!
2012. május 08. 13:35
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
utálom ezt a nőt..ás a Gotye-vel közös dala is valami borzalom..remélem még valami értelmes dallal is előáll..
2012. május 12. 00:26
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
A Somebody That I Used To Know-ban egyszerűeen IMÁDOM..nagyon szép hangja van
2012. június 17. 12:21
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Tényleg szép hangja van.. de, hogy jön ide Miley? Oo
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: